|
|
| נשלח ב-21/5/2021 13:01 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| A_Smithee כתב: |  | | הוא דתי עדיין? |
|
מסתמא לא. אבל הוא עדיין חרדי. |
|
תיאור מדויק.. ולא רק שלו! העיקר "שלא שינו לבושם".. אל תקרי "לבושם" אלא "לבושתם".. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2021 15:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2021 15:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2021 15:51 |
|
| |
עזבו רכילות כרגע. כשה"שווער" התחתן עם גאולה אבן, לא חלמנו שהמשמעות של זה תהיה שמי שהיה בוודאות מנהיג הליכוד הבא, יהפוך את עצמו לראש מפלגת מרכז-שמאל קיקיונית של 6 מנדטים. האם האירוע הנוכחי יכול להחזיר את המטוטלת לצד ימין?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2021 16:21 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  | עזבו רכילות כרגע. כשה"שווער" התחתן עם גאולה אבן, לא חלמנו שהמשמעות של זה תהיה שמי שהיה בוודאות מנהיג הליכוד הבא, יהפוך את עצמו לראש מפלגת מרכז-שמאל קיקיונית של 6 מנדטים. האם האירוע הנוכחי יכול להחזיר את המטוטלת לצד ימין? |
|
דודי זילברשלג אינו אוהב (בלשון המעטה) את בנימין נתניהו
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2021 16:21 |
|
| |
מי יסדר קידושין?
מצד הורי החתן רוצים את האדמו"ר מסערט ויזניץ', מצד הורי הבתולה המהוללה רוצים את מרן הרב קנייבסקי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2021 17:18 |
|
| |
בא נהיה ריאליים, שני הנ"ל לא כ"כ בעניין של השתתפות בחתונה הזו.ודאי לא סידור קידושין.
אבל הגרי"מ לאו והגרש"ב סורוצקין בהחלט חולמים על זה מאמש.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2021 18:57 |
|
| |
מזל טוב למלך המקסים. כולנו שמחים בשמחתך, שיהיה בשעה טובה, שתהיו מאושרים, שפע ברכה והצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2021 23:42 |
|
| |
היה צדק ונכונות לכל מילה באשכול זה אולי בעבר, אך כל עוד ברלנד ודומיו חזרו להסתובב בינינו, וקיבלו הכשר לאחר מעשיהם המזעזעים הגדר נפרץ. ואין לנו להתלונן על נער מופקר זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2021 00:17 |
|
| |
ברלנד לא קיבל שום הכשר, הוא מוקצה מחמת מיאוס אצל 99% מכלל החרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2021 02:33 |
|
| |
על פניו אתם מתייחסים בגועל נפש כלפי מלך, מלך הוא אדם טוב ועדין שזכה לעשות צבא וזו זכות, הוא מתפרנס וזו זכות גדולה, הוא עושה את התפקיד שלו בעולם כפי הכשרונות שהוא קבל, וזה עוד זכות, מלך באמת משקיע ומצחיק וזו זכות עצומה - המשמחים את העם הם מנוחלי עולם הבא, הוא מקדש את ה' בהליכותיו... ויש לו גדרים, וזה ודאי לא בא לו בקלות ! אני לפחות לא שמעתי שהוא פושע או משהו כזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2021 02:46 |
|
| |
האם היא הבת של גאולה אבן
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2021 03:33 |
|
| |
| רציף כתב: |  | משקיע ומצחיק וזו זכות עצומה - המשמחים את העם הם מנוחלי עולם הבא, הוא מקדש את ה' בהליכותיו...
|
|
הנה גם אתה ממש מצחיק.. אשריך
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2021 08:53 |
|
| |
| פאת_השולחן כתב: |  | | האם היא הבת של גאולה אבן |
|
לא, של שלי דנציגר.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2021 10:23 |
|
| |
| רציף כתב: |  | על פניו אתם מתייחסים בגועל נפש כלפי מלך, מלך הוא אדם טוב ועדין שזכה לעשות צבא וזו זכות, הוא מתפרנס וזו זכות גדולה, הוא עושה את התפקיד שלו בעולם כפי הכשרונות שהוא קבל, וזה עוד זכות, מלך באמת משקיע ומצחיק וזו זכות עצומה - המשמחים את העם הם מנוחלי עולם הבא, הוא מקדש את ה' בהליכותיו... ויש לו גדרים, וזה ודאי לא בא לו בקלות ! אני לפחות לא שמעתי שהוא פושע או משהו כזה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בוא תסביר לי איך אפשר לקדש שם שמים בהכרזה על זוגיות ללא קידושין .
|
|
|
|
|