בית פורומים בחדרי חרדים

אושיית הרשת מלך זילברשלג בא בקשרי זוגיות עם בתו של גדעון סער

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2021 10:46 לינק ישיר 

רציף כתב:
על פניו
אתם מתייחסים בגועל נפש
כלפי מלך,
מלך הוא אדם טוב ועדין
שזכה לעשות צבא וזו זכות,
הוא מתפרנס וזו זכות גדולה,
הוא עושה את התפקיד שלו בעולם כפי הכשרונות שהוא קבל, וזה עוד זכות,
מלך באמת משקיע ומצחיק וזו זכות עצומה - המשמחים את העם הם מנוחלי עולם הבא,
הוא מקדש את ה' בהליכותיו...
ויש לו גדרים, וזה ודאי לא בא לו בקלות !

אני לפחות לא שמעתי
שהוא פושע או משהו כזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא מכירו אישית ואין לי דבר נגדו, להיפך אני חושב שהוא בחור מצחיק ושנון ואתה בהחלט צודק ברוב הדברים שכתבת, אני גם תומך בזכות הבחירה שלו לחיות את חייו בדרך בה יבחר, רק דבר אחד אני לא מבין במה בדיוק הוא מקדש שם שמיים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 12:21 לינק ישיר 

אפיפנס כתב:

רציף כתב:
על פניו
אתם מתייחסים בגועל נפש
כלפי מלך,
מלך הוא אדם טוב ועדין
שזכה לעשות צבא וזו זכות,

אני לפחות לא שמעתי
שהוא פושע או משהו כזה.

לא מכירו אישית ואין לי דבר נגדו, להיפך אני חושב שהוא בחור מצחיק ושנון ואתה בהחלט צודק ברוב הדברים שכתבת, אני גם תומך בזכות הבחירה שלו לחיות את חייו בדרך בה יבחר, רק דבר אחד אני לא מביןבמה בדיוק הוא מקדש שם שמיים?

שיש לו עקרונות, או היה לו עקרונות,
שגם חרדי הוא בן אדם מקסים, חכם, שנון.

כאן בא לידי ביטוי מי שיש לו עין טובה או עין רעה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 12:23 לינק ישיר 

ליאתליאת כתבה:

רציף כתב:
על פניו
אתם מתייחסים בגועל נפש
כלפי מלך,
מלך הוא אדם טוב ועדין
שזכה לעשות צבא וזו זכות,

אני לפחות לא שמעתי
שהוא פושע או משהו כזה.

בוא תסביר לי איך אפשר לקדש שם שמים בהכרזה על זוגיות ללא קידושין .

שמעת אולי על נפילות ?

החילונים מבינים את זה יופי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 12:26 לינק ישיר 

רק החרדים מרעישים עולמות על כך (ועל משי ועל זהב) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 12:45 לינק ישיר 

רציף כתב:
<שמעת אולי על נפילות ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה נראה לי יותר נפילה אחת מתמשכת מאשר נפילות וקימות משל "שבע ייפול צדיק וקם" , כמובן שפסוק זה קורא לכל יהודי באשר הוא במקומו הרוחני בחייו ואין ייאוש . הייתי קוראת לזה בעיה קשה של בהירות בזהות האישית/עצמית . חשוב לי להבהיר שאני לא שיפוטית מה גם שאני באמת לא מכירה את הבחור , רק מכיוון שתפיסת עולמי היא או שחור או לבן ( אני בהחלט עושה עבודה עם עצמי על גמישות ) , קשה לי לראות בדרך שלו ושל עוד כמוהו דרך נורמטיבית , בטח לא דרך של קידוש ד ' - זה מגוחך ורחוק משם מאוד .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 12:52 לינק ישיר 

אם התנהגות החרדים בקורונה זה חילול השם, אז סך הכל הגיוני שהתנהגותו של מיילך זילברשלג זה קידוש השם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 18:56 לינק ישיר 

איני באה בטענות למלך הוא בסה"כ חי עם פנויה לאחר טבילה וזה איסור מדרבנן. עכשיו בואו ונחשוב כמה איסורים דאורייתא עוברים הבחורים בפוניב'ז?!, כמה איסורים עוברים אחרים, במלחמתם לקבוע מי יספר את המופתים מפשיסחא וקוצק?. כך שאל לנו לבוא בטענות אליו: הוא בחור חכם והוא ער לעומק התהום שבו התדרדרה החברה החרדית: והוא לא רוצה לחבוש את השטריימול, הספודיק, או המגבעת לשווא: בכל אופן הוא הצביע ליהדות התורה אז הוא יורש גן עדן מלך לא רקוב, החברה שבו הוא גדל רקובה במקצת!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/05/2021 19:02:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 19:25 לינק ישיר 

הנביא לא בוכה על מעשיו של מלך, הוא בוכה על מעשיו של הגאון הגדול הרב נפתלי מקלב.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/05/2021 19:33:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 19:30 לינק ישיר 

שיעשה מה בא לו, ויתחתן עם מי שבא לו, אבל למה משייכים זאת ל׳חרדי׳? אני לא רואה בו שום דבר מחרדי. האם אתם חושבים שהכלה מתכוונת לשמור שבת? האם היא מתכוונת לשמור על טהרת המשפחה? והאם החתן כן מתכוון לשמור על כל זה? איפה מצאתם כאן איזה שהוא קשר ל׳חרדי׳? הוא בסך הכל חילוני מחמד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 19:36 לינק ישיר 
אם חרדית את

חבל שאת מלכלכת על אחייך ואחיותייך, את חלק מהם וככזו את חלק מהריקבון, ואם לאו חרדית את, מניך לך כמה רקובה החברה הזו, את יודעת מהו פרי שלם ומהו פרי רקוב, את יכולה להשוות את החברה כיום לחברה פעם, את יכולה להשוות את המוסר שהחברה הזו נותנת לעצמה לעומת חברות גדולוץ וכלליות אחרות. החברה החרדית הינה החברה הכי מתוקה וטעימה כפרי, אין מה להשוות עבירות של בינו ובינה לעבירות של בין אדם לחבירו, עבירות שכוללות אינטרסים חברתיים וכלכליים כמו פוניבז ודומיה, לעבירות שעובר איש שכביכול מייצג את החרדים כל עוד הוא לא הכריז בריש גלי על עזיבתו את החברה הזו, ויוצא עם בחורה שיצאה עד לפני שבוע עם ערבי, ולא הכריזה על עצמה שעשתה תשובה, זאת עבירה של חילול השם שאין עליה מחילה גם בקבר ה"י, אז דיי עם להקל בפינה אחת על ידי הסתכלות לפינה אחרת. טוב שהוספת רקובה "במקצת" תזכי למצוות

לךתדע1 כתב:
איני באה בטענות למלך הוא בסה"כ חי עם פנויה לאחר טבילה וזה איסור מדרבנן. עכשיו בואו ונחשוב כמה איסורים דאורייתא עוברים הבחורים בפוניב'ז?!, כמה איסורים עוברים אחרים, במלחמתם לקבוע מי יספר את המופתים מפשיסחא וקוצק?. כך שאל לנו לבוא בטענות אליו: הוא בחור חכם והוא ער לעומק התהום שבו התדרדרה החברה החרדית: והוא לא רוצה לחבוש את השטריימול, הספודיק, או המגבעת לשווא: בכל אופן הוא הצביע ליהדות התורה אז הוא יורש גן עדן מלך לא רקוב, החברה שבו הוא גדל רקובה במקצת!

תוקן על ידי הכובס1 ב- 23/05/2021 19:37:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 19:47 לינק ישיר 

בירושלים של פרוץ המדינה כשהיה חרדי רוצה לתת חיזוק לדבריו היה אומר: "איך האב דאס אליין גיערט פון אפרייער" -. "בעצמי שמעתי את זה מחילוני" מאז (ואולי מהגלות הקדומה יותר) לא עזבה את החרדים הסגידה לכל מי שעושה קפיצה/פזילה/חיקוי וגרוע מכך לכיוון הציבור החילוני והוא לא מפסיק לרקוד סביבו 'קדוש' 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 20:25 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
חבל שאת מלכלכת על אחייך ואחיותייך, את חלק מהם וככזו את חלק מהריקבון, ואם לאו חרדית את, מניך לך כמה רקובה החברה הזו, את יודעת מהו פרי שלם ומהו פרי רקוב, את יכולה להשוות את החברה כיום לחברה פעם, את יכולה להשוות את המוסר שהחברה הזו נותנת לעצמה לעומת חברות גדולוץ וכלליות אחרות. החברה החרדית הינה החברה הכי מתוקה וטעימה כפרי, אין מה להשוות עבירות של בינו ובינה לעבירות של בין אדם לחבירו, עבירות שכוללות אינטרסים חברתיים וכלכליים כמו פוניבז ודומיה, לעבירות שעובר איש שכביכול מייצג את החרדים כל עוד הוא לא הכריז בריש גלי על עזיבתו את החברה הזו, ויוצא עם בחורה שיצאה עד לפני שבוע עם ערבי, ולא הכריזה על עצמה שעשתה תשובה, זאת עבירה של חילול השם שאין עליה מחילה גם בקבר ה"י, אז דיי עם להקל בפינה אחת על ידי הסתכלות לפינה אחרת. טוב שהוספת רקובה "במקצת" תזכי למצוות איני באה בטענות למלך הוא בסה"כ חי עם פנויה לאחר טבילה וזה איסור מדרבנן. עכשיו בואו ונחשוב כמה איסורים דאורייתא עוברים הבחורים בפוניב'ז?!, כמה איסורים עוברים אחרים, במלחמתם לקבוע מי יספר את המופתים מפשיסחא וקוצק?. כך שאל לנו לבוא בטענות אליו: הוא בחור חכם והוא ער לעומק התהום שבו התדרדרה החברה החרדית: והוא לא רוצה לחבוש את השטריימול, הספודיק, או המגבעת לשווא: בכל אופן הוא הצביע ליהדות התורה אז הוא יורש גן עדן מלך לא רקוב, החברה שבו הוא גדל רקובה במקצת!

תוקן על ידי הכובס1 ב- 23/05/2021 19:37:16

רק כתבת כמה שורות וכבר נתת גושפנקה לדבריי :הריקבון הוא בזה שאתה מנסה למזער עבירות שבין אדם לחברו וזו טעות גדולה: כי בין אדם לחברו כולל גם את  הבין אדם למקום! ואפילו יום כיפור אינו מכפר עליהם עד וכו' מזאת אומרת עבירות כלכליות, ולכן, כל איסורי תורה הותרו?! אני לא מלכלכת אני מצביעה על המורסה שיש לנקות!  מי שמלכלך  את המגזר החרדי הם אלה שמכבים בסרטונים של ישיבת פוניב'ז ואלה שרואים אותם סותמים מנעולים ומפנצרים רכבים ורודפים אחרי נערים ומרביצים להם רוגמים באבנים ילדים תמימים שלט חטאו יורקים בפני גדולים מהם שורפים ספרי קודש וכו' וזה רק על קצה המזלג  במגזר שלנו :יש לנו עוד הרבה מאוד חצרות שגורמות לחילול ה', אתה מדבר על חילול ה'? נראה שאין לך בושה?! מי מייצג יותר את החברה החרדית ישיבת פוניב'ז, חסידי גור, או  זב חוטם כמלך זילברשלג?! חברה רקובה: הכוונה שחלק מאנשיה רקובים ,גם אם הארגז תפוחים יפה למראה עיניים בכל זאת אתה מוצא בתוכו תפוחים שמבחוץ נראים מיליון דולר ומבפנים תולעת גדולה שמכרסמת כל התפוח!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/05/2021 20:57:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 21:50 לינק ישיר 

ליאתליאת כתבה:

רציף כתב:
<שמעת אולי על נפילות ?

זה נראה לי יותר נפילה אחת מתמשכת מאשר נפילות וקימות משל "שבע ייפול צדיק וקם" , כמובן שפסוק זה קורא לכל יהודי באשר הוא במקומו הרוחני בחייו ואין ייאוש .הייתי קוראת לזה בעיה קשה של בהירות בזהות האישית/עצמית . חשוב לי להבהיר שאני לא שיפוטית מה גם שאני באמת לא מכירה את הבחור , רק מכיוון שתפיסת עולמי היא או שחור או לבן ( אני בהחלט עושה עבודה עם עצמי על גמישות ) , קשה לי לראות בדרך שלו ושל עוד כמוהו דרך נורמטיבית , בטח לא דרך של קידוש ד ' - זה מגוחך ורחוק משם מאוד .

זה קידוש ה' כי הוא נשאר חרדי בלבוש ועם פיאות,
והוא גם שומר נגיעה,
הוא משתדל מאוד,
הוא היה יכול להעיף את כל סממני הדת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 21:51 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

אם התנהגות החרדים בקורונה זה חילול השם, אז סך הכל הגיוני שהתנהגותו של מיילך זילברשלג זה קידוש השם

אל תערבב בשר וחלב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 21:52 לינק ישיר 

שומר נגיעה וחי עם פנויה ואושיה. באמת מציאה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אושיית הרשת מלך זילברשלג בא בקשרי זוגיות עם בתו של גדעון סער
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.