בית פורומים בחדרי חרדים

אושיית הרשת מלך זילברשלג בא בקשרי זוגיות עם בתו של גדעון סער

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2021 21:54 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

איני באה בטענות למלך הוא בסה"כ חי עם פנויה לאחר טבילה וזה איסור מדרבנן. עכשיו בואו ונחשוב כמה איסורים דאורייתא עוברים הבחורים בפוניב'ז?!, כמה איסורים עוברים אחרים, במלחמתם לקבוע מי יספר את המופתים מפשיסחא וקוצק?. כך שאל לנו לבוא בטענות אליו: הוא בחור חכם והוא ער לעומק התהום שבו התדרדרה החברה החרדית: והוא לא רוצה לחבוש את השטריימול, הספודיק, או המגבעת לשווא: בכל אופן הוא הצביע ליהדות התורה אז הוא יורש גן עדן מלך לא רקוב, החברה שבו הוא גדל רקובה במקצת!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/05/2021 19:02:10

תמיד מודדים חברה מול חברה, החברה החרדית היא הרבה יותר איכותית וטובה מהחברה החילונית !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 21:55 לינק ישיר 

timobl כתב:

שיעשה מה בא לו, ויתחתן עם מי שבא לו, אבל למה משייכים זאת ל'חרדי'? אני לא רואה בו שום דבר מחרדי.האם אתם חושבים שהכלה מתכוונת לשמור שבת? האם היא מתכוונת לשמור על טהרת המשפחה? והאם החתן כן מתכוון לשמור על כל זה?איפה מצאתם כאן איזה שהוא קשר ל'חרדי'?הוא בסך הכל חילוני מחמד.

אתה יודע שהוא חילוני ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 21:59 לינק ישיר 

מכמונת כתבה:

בירושלים של פרוץ המדינה כשהיה חרדי רוצה לתת חיזוק לדבריו היה אומר: "איך האב דאס אליין גיערט פון אפרייער" -. "בעצמי שמעתי את זה מחילוני" מאז (ואולי מהגלות הקדומה יותר) לא עזבה את החרדים הסגידה לכל מי שעושה קפיצה/פזילה/חיקוי וגרוע מכך לכיוון הציבור החילוני והוא לא מפסיק לרקוד סביבו 'קדוש' 

לא סוגדים לו,
מעריכים אותו
כפי מה שהוא, והוא איש טוב,
לכולנו יש נפילות פה ושם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 22:04 לינק ישיר 

מכמונת כתבה:

שומר נגיעה וחי עם פנויה ואושיה. באמת מציאה

יצאתי על כך שהתייחסו עליו כאל פושע, לא אנחנו שנדון אותו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2021 22:23 לינק ישיר 
אוקיי אעתיק את לשונך

וז"ל ; כך שאל לנו לבוא בטענות אליו: הוא בחור חכם והוא ער לעומק התהום שבו התדרדרה החברה החרדית: והוא לא רוצה לחבוש את השטריימול, הספודיק, או המגבעת לשווא: בכל אופן הוא הצביע ליהדות התורה אז הוא יורש גן עדן מלך לא רקוב, החברה שבו הוא גדל רקובה במקצת! זה ממש בין אדם לחבירו חיובי, רק שפה את צריכה לבקש סליחה לא מ100 בחורים של פוניביז אלא מחצי מיליון חרדים שאינם רקובים, עןמק התהום מי שישמע, הלוואי שאגיע לקרסולי החרדי הכי פשוט שיושב על ידי בבית המדרש, ושמונע את עצמו מכל העבירות שאני כחרדי לייט עובר יום יום, בין בין אדם למקום ובין בין אדם לחבירו, להסתכל עליהם על רבבות משפחות שמוותרים על עולם הזה, להסתכל על החברה שעןשה חשבון לבין אדם לחבירו פי מיליון מכל חברה אחרת, אז אפשר לומר שתמיד יש מה לתקן אחרת המשיח היה בא, אבל אל לנו לשבר על כל החברה החרדית, הלובשי שטריימלך וכובעים ומטפחות וצעפלך, כן כן, הם עושים כל שביכולתם לא להשאב לתוך העולם הזה שמזמן אלה שוויתרו על השטריימלך נשאבו לשם, ואפילו לא שמים לב, צועקים נו נו על החרדים וחוטאים בחטא שהם צועקים, לנקות את המורסה מנקים בעדינות, לא לוחצים לא מכאיבים, או מכאיבים כמה שפחות, לא עושים מןרסות חדשות כדי לנקות את הישנות, במיוחד כשרוב הארגז הרבה יותר נקי מכל סוגי הפירות שיש בשוק, גן נעול אחותי כלה גן נעול מעין חתום, לא יכול מי שיבין בגן הזה רק מי שנמצא בתוכו, ואולי גם מי שהיה בו ולא פוחד להתגעגע לחזור אליו.

לךתדע1 כתב:
חבל שאת מלכלכת על אחייך ואחיותייך, את חלק מהם וככזו את חלק מהריקבון, ואם לאו חרדית את, מניך לך כמה רקובה החברה הזו, את יודעת מהו פרי שלם ומהו פרי רקוב, את יכולה להשוות את החברה כיום לחברה פעם, את יכולה להשוות את המוסר שהחברה הזו נותנת לעצמה לעומת חברות גדולוץ וכלליות אחרות. החברה החרדית הינה החברה הכי מתוקה וטעימה כפרי, אין מה להשוות עבירות של בינו ובינה לעבירות של בין אדם לחבירו, עבירות שכוללות אינטרסים חברתיים וכלכליים כמו פוניבז ודומיה, לעבירות שעובר איש שכביכול מייצג את החרדים כל עוד הוא לא הכריז בריש גלי על עזיבתו את החברה הזו, ויוצא עם בחורה שיצאה עד לפני שבוע עם ערבי, ולא הכריזה על עצמה שעשתה תשובה, זאת עבירה של חילול השם שאין עליה מחילה גם בקבר ה"י, אז דיי עם להקל בפינה אחת על ידי הסתכלות לפינה אחרת. טוב שהוספת רקובה "במקצת" תזכי למצוות איני באה בטענות למלך הוא בסה"כ חי עם פנויה לאחר טבילה וזה איסור מדרבנן. עכשיו בואו ונחשוב כמה איסורים דאורייתא עוברים הבחורים בפוניב'ז?!, כמה איסורים עוברים אחרים, במלחמתם לקבוע מי יספר את המופתים מפשיסחא וקוצק?. כך שאל לנו לבוא בטענות אליו: הוא בחור חכם והוא ער לעומק התהום שבו התדרדרה החברה החרדית: והוא לא רוצה לחבוש את השטריימול, הספודיק, או המגבעת לשווא: בכל אופן הוא הצביע ליהדות התורה אז הוא יורש גן עדן מלך לא רקוב, החברה שבו הוא גדל רקובה במקצת!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/05/2021 19:02:10

תוקן על ידי הכובס1 ב- 23/05/2021 19:37:16

רק כתבת כמה שורות וכבר נתת גושפנקה לדבריי :הריקבון הוא בזה שאתה מנסה למזער עבירות שבין אדם לחברו וזו טעות גדולה: כי בין אדם לחברו כולל גם את  הבין אדם למקום! ואפילו יום כיפור אינו מכפר עליהם עד וכו' מזאת אומרת עבירות כלכליות, ולכן, כל איסורי תורה הותרו?! אני לא מלכלכת אני מצביעה על המורסה שיש לנקות!  מי שמלכלך  את המגזר החרדי הם אלה שמכבים בסרטונים של ישיבת פוניב'ז ואלה שרואים אותם סותמים מנעולים ומפנצרים רכבים ורודפים אחרי נערים ומרביצים להם רוגמים באבנים ילדים תמימים שלט חטאו יורקים בפני גדולים מהם שורפים ספרי קודש וכו' וזה רק על קצה המזלג  במגזר שלנו :יש לנו עוד הרבה מאוד חצרות שגורמות לחילול ה', אתה מדבר על חילול ה'? נראה שאין לך בושה?! מי מייצג יותר את החברה החרדית ישיבת פוניב'ז, חסידי גור, או  זב חוטם כמלך זילברשלג?! חברה רקובה: הכוונה שחלק מאנשיה רקובים ,גם אם הארגז תפוחים יפה למראה עיניים בכל זאת אתה מוצא בתוכו תפוחים שמבחוץ נראים מיליון דולר ומבפנים תולעת גדולה שמכרסמת כל התפוח!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/05/2021 20:57:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2021 00:50 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
איני באה בטענות למלך הוא בסה"כ חי עם פנויה לאחר טבילה וזה איסור מדרבנן. עכשיו בואו ונחשוב כמה איסורים דאורייתא עוברים הבחורים בפוניב'ז?!, כמה איסורים עוברים אחרים, במלחמתם לקבוע מי יספר את המופתים מפשיסחא וקוצק?. כך שאל לנו לבוא בטענות אליו: הוא בחור חכם והוא ער לעומק התהום שבו התדרדרה החברה החרדית: והוא לא רוצה לחבוש את השטריימול, הספודיק, או המגבעת לשווא: בכל אופן הוא הצביע ליהדות התורה אז הוא יורש גן עדן מלך לא רקוב, החברה שבו הוא גדל רקובה במקצת!

קודם כל מה זה "איני באה"
תפסיק עם החרטא שאתה אשה, תפסו אותך פה כמה פעמים במעידת לשון שדיברת בלשון זכר, ואמרת "לפעמים בעלי כותב בניק שלי", אז אם כולם כבר עלו עליך, אתה בהחלט יכול להפסיק את הסאגה הזאת.

ולנושא, אחרי שאתה מבליע ככה בהתחלה שהוא חי עם מישהי ללא חתונה, ושלא נורא כי זה דרבנן, אתה פונה לדבר על הציבור החרדי, וכבר נטפל בזה, אבל לאט לאט, חיים עם אישה ללא נישואין, זהו הקו הכי אדום זוהר שחרדי לא עובר אותו! זה כמו שבנאדם זורק את הכיפה ואת הציצית ורוצה להישאר חרדי, וגם שם אפשר לומר ש"כיפה זה בקושי דרבנן, וציצית זה סך הכל מצות עשה למי שלובש ארבע כנפות ולא חייבים..

מה עוד יכול בנאדם לעשות ולהמשיך לקרוא לעצמו חרדי? אפשר לתבוע אותו על התחזות..

וכעת להשמצות שאתה כתבת פה על חרדים
כמה מריבות בין קהילות מסוימות אינם מגדירים את כל החרדים, גור מהווה בקושי 1% מתוך הציבור החרדי, ופונוביץ אפילו לא רבע מכך, הם אינם מגדירים את הציבור החרדי, ובהשוואה למגזרים אחרים, הפשיעה שם הרבה מעבר ל1%.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2021 11:12 לינק ישיר 

איש חשוב. ניסיון העבר עמך מלמד אותי שאתה עוד עשוי להפתיע את כולנו ולתת חוות דעת נוספת גם על אלונה סהר חברתו של מלך. זכורתני שבעבר פתחו אשכול אודות חרדית ברשת בשם ליבי נחימובסקי איך שאתה התעמקת ברשתות החברתיות לגביה, כדי להנפיק לנו חוות דעת מלומדת אודותיה, כדי בזיון וקצף.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/05/2021 11:20:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2021 11:21 לינק ישיר 

זה טפשי קצת לדון האם
מלך נחשב חרדי או לא נחשב
חרדי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2021 11:25 לינק ישיר 

רציף כתב:
זה טפשי קצת לדון האם
מלך נחשב חרדי או לא נחשב
חרדי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

בהחלט, במיוחד, עם איש חשוב, שהוא טיפש מטופש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2021 12:29 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
איש חשוב. ניסיון העבר עמך מלמד אותי שאתה עוד עשוי להפתיע את כולנו ולתת חוות דעת נוספת גם על אלונה סהר חברתו של מלך. זכורתני שבעבר פתחו אשכול אודות חרדית ברשת בשם ליבי נחימובסקי איך שאתה התעמקת ברשתות החברתיות לגביה, כדי להנפיק לנו חוות דעת מלומדת אודותיה, כדי בזיון וקצף.

לא זוכר את השם הזה, מעולם לא שמעתי אותו, מסתבר שאתה משקר פה כדי לנקום, ועוד מעט כשתידרש להביא הוכחות להוצאת השם רע המגעיל שלך פה, אתה תגיד "וואלה אני לא מוצא את האשכול המדובר"

איזה כיף זה להטיל רפש על השני ואחר כך לא להידרש להביא שום הוכחה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2021 12:59 לינק ישיר 

רציף כתב:

מזל טוב למלך המקסים.
כולנו שמחים בשמחתך,
שיהיה בשעה טובה,
שתהיו מאושרים,
שפע ברכה והצלחה

חסר לי רק את השלום העולמי ואז זה מילה במילה מלכת היופי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2021 16:23 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

לא זוכר את השם הזה, מעולם לא שמעתי אותו, מסתבר שאתה משקר פה כדי לנקום, ועוד מעט כשתידרש להביא הוכחות להוצאת השם רע המגעיל שלך פה, אתה תגיד "וואלה אני לא מוצא את האשכול המדובר"

אתה הוא השקרן, אתה אף פנית אלי לאישי בעניין הזה כתוצאה מתגובתי לגביך באותו-אשכול, הפעם אל תפנה אליי כי אני לא יכולה לעזור לך יותר: "עריסת התינוק" שהייתה לי כבר לא בשימוש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2021 21:57 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

אתה הוא השקרן, אתה אף פנית אלי לאישי בעניין הזה כתוצאה מתגובתי לגביך באותו-אשכול, הפעם אל תפנה אליי כי אני לא יכולה לעזור לך יותר: "עריסת התינוק" שהייתה לי כבר לא בשימוש.
מתוך סקרנות בלבד האם אפשר בבקשה לינק לאותו אשכול?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2021 02:44 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

תודה רבה!
ברגע שאתה דיברת פה על תכתובת בתיבה האישית, הלכתי ובדקתי את התיבה האישית, ומה שמצאתי שם..

את השם שהעלית כאן אני לא זוכר, אבל היה כאן אשכול שאופטימסת פתח, עם כתבה שהוא הביא, כתבה שכללה לינקים מפיסבוק ועוד, הוא הביא לשם את כל תוכן הכתבה, התייחסתי לנכתב שם, ואז כתבת באשכול "נכנסת ללינקים של פותח האשכול והסתכלת בתמונות נשים כדי להגיב" עניתי באשכול שלא היה שום צורך להיכנס לשום לינק, מכיון שאופטימסת עצמו הביא את כל התוכן שלהם, ומשכך מאיפה הטענה המוזרה שנכנסתי ללינקים האלו
תשובתך היתה שזה בעקבות ש"קראת לי אנדרוגינוס" "פתחת חזית נגדי ואני מחכה לכם בפינה"

אגב, אנדרוגינוס זה כי מידי פעם כתבת בלשון זכר ומידי פעם בלשון נקבה, וכששאלו אותך לפשר הדבר המוזר הזה, אמרת "לפעמים אשתי נכנסת לניק שלי"..

אני פשוט אעלה כאן צילומסך.
אביא גם את הלינק לאשכול, הוא נמחק כמובן
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=1&topic_id=3166155

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 25/05/2021 03:10:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2021 03:27 לינק ישיר 

כמה בני אדם זה איש חשוב?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אושיית הרשת מלך זילברשלג בא בקשרי זוגיות עם בתו של גדעון סער
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.