| נשלח ב-25/5/2021 08:02 |
|
| |
עצומה: מרים פרץ לנשיאות!
תחתמו על העצומה ובואו נעשה הכל בכדי שמרים פרץ תהיה הנשיאה שלנו! תשתפו! https://petitions.center/he/p/nominate-miriam-peretz-as-israel-11th-president/ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 08:34 |
|
| |
למה היא? ולמה זה בכלל אמור לעניין אותנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 09:03 |
|
| |
כאדם חרדי הנשיאות לא אמורה לעניין אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 09:04 |
|
| |
מה תעזור פה עצומה, תשנה את החוק לבחירת הנשיאות, (עזוב שלדעתי תפקיד מיותר,) אולי תעשה עצומה לבחירת שופטים עדיף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 09:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 12:47 |
|
| |
לממסד החרדי לא טוב שתיבחר כזאת אישה ערכית, דתית-מסורתית. היא עלולה לגרום חס וחלילה לקירוב לבבות בין המגזר החרדי לשאר היהודים ולשבור את חומות ההתבדלות..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 13:52 |
|
| |
כי היא שומרת תורה ומצוות אורתודוכסית
| גלאגוזים כתב: |  | למה היא? ולמה זה בכלל אמור לעניין אותנו? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 14:10 |
|
| |
אז מה? איזה תועלת תהיה מכך שהנשיא/ה אורטודוקסי?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 14:21 |
|
| |
הרצוג הוא פוליטיקאי, לא נשמע שהוא הכי ישר בעולם. עדיף אישה ערכית, ונשיא יש לו השפעה על מה שקורה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 14:27 |
|
| |
מצדרביעי
| גלאגוזים כתב: |  | אז מה? איזה תועלת תהיה מכך שהנשיא/ה אורטודוקסי?
|
|
הנשיא הוא מבחינה מסוימת ה"פנים" של ישראל, ויש בהחלט משמעות וקידוש ה' בעובדה שמישהו כמוה הוא המייצג של ישראל...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 14:31 |
|
| |
לא מבין את השאלה,
יש לך אפשרות לפרגן לאחיך הקרוב אליך במשהו יהודי מדוע שתבחר במישהו שאין לו שום קשר אליך, מבחינתי אם גפני היה מתמודד, או ליצמן הייתי בוחר בו, אם הרב יצחק יוסף היה מתמודד הייתי בוחר בו. זה האגואיזים האישי שלי
| גלאגוזים כתב: |  | אז מה? איזה תועלת תהיה מכך שהנשיא/ה אורטודוקסי?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 15:01 |
|
| |
אניח פה עוד נקודה למחשבה. הרבה רואים במוסד הנשיאות גורם 'מאחד ומלכד'. אנשי הימין המעטים שנבחרו לתפקיד, לקחו את ה'תפקיד' ברצינות רבה מדי, ומשנבחרו הפנו עורף לערכים אותם ייצגו עד בחירתם, החלו לתמוך באג'נדות של המחנה הנגדי, והכל בשם ה'אחדות', המזוייפת לטעמי. [ע"ע רובי]
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 17:13 |
|
| |
בהדי כבשי דרחמנא למה לך
בוחרים בטוב בראוי, אם הוא יעשה טעות בעייתו, כרגע מרים פרץ אשת חינוך, אשה שהיטיבה לתת כוח להמון אנשים, אשה שמדריכה ומתווה את דרכה בלהסתכל קדימה, היא מתאימה יותר מאיש פוליטי נכלולן.
| גלאגוזים כתב: |  | אניח פה עוד נקודה למחשבה. הרבה רואים במוסד הנשיאות גורם 'מאחד ומלכד'. אנשי הימין המעטים שנבחרו לתפקיד, לקחו את ה'תפקיד' ברצינות רבה מדי, ומשנבחרו הפנו עורף לערכים אותם ייצגו עד בחירתם, החלו לתמוך באג'נדות של המחנה הנגדי, והכל בשם ה'אחדות', המזוייפת לטעמי. [ע"ע רובי]
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 17:24 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  | כאדם חרדי הנשיאות לא אמורה לעניין אותי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 18:33 |
|
| |
בזמנו, ליברמן האנטישמי טינף את הארץ עם ההסתה המגעילה שלו, כמה פעמים, ואף אחד לא קם ! זה היה נורא ! נשיא ערכי יגיב לזבל הזה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2021 19:02 |
|
| |
אתה מדמיין. חבל לטפח אשליות.
|
|
|
|