|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
עמית סגל: נתניהו מתכוון להציע לסער להיות ראשון ברוטציה בניסיון אחרון למנוע ממשלת בנט-לפיד
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2021 00:14 |
|
| |
אני בהחלט מסכים כי לאחר שסער רץ בבחירות תחת הטיקט של רק לא ביבי, ואף התחייב מפורשות כי לא ישב עם ביבי גם אם הוא עצמו יהיה רה"מ וביבי יהיה שר.
יש מן היושרה והצדק כי יעמוד בדיבורו.
אבל השאלה היא- איך הוא בכלל הגיע לשם? למה הוא לא עושה כמעשה ניר ברקת- להשאר בליכוד, ולחכות בסבלנות עד שביבי ייכנס לכלא והוא יירש אותו בלי מאמץ? מה גרם לפוליטיקאי מוכשר וממולח לבצע מהלכים כה תמוהים ומוזרים, כמו ההתמודדות מול נתניהו לפני שנתיים, וכמו הפרישה מהליכוד והקמת תקווה חדשה? יש כאן סימני שאלה שאומרים דרשני!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2021 11:02 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | אני בהחלט מסכים כי לאחר שסער רץ בבחירות תחת הטיקט של רק לא ביבי, ואף התחייב מפורשות כי לא ישב עם ביבי גם אם הוא עצמו יהיה רה"מ וביבי יהיה שר.
יש מן היושרה והצדק כי יעמוד בדיבורו.
אבל השאלה היא- איך הוא בכלל הגיע לשם? למה הוא לא עושה כמעשה ניר ברקת- להשאר בליכוד, ולחכות בסבלנות עד שביבי ייכנס לכלא והוא יירש אותו בלי מאמץ? מה גרם לפוליטיקאי מוכשר וממולח לבצע מהלכים כה תמוהים ומוזרים, כמו ההתמודדות מול נתניהו לפני שנתיים, וכמו הפרישה מהליכוד והקמת תקווה חדשה? יש כאן סימני שאלה שאומרים דרשני! |
|
סער ואלקין נעלבו מביבי ולכן יאללה נקמה. סער מתנגד להצעה של ביבי. לא ברור מה יהיה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2021 11:51 |
|
| |
היחיד שיש לו מילה. זה סמוטריץ'. ולכן המפתחות בידיו. רק אם סמוטריץ' יחתום שבמידה ונתניהו יפר את ההתחייבות שלו לתת רוטציה לסער ובנט, אז סמוטריץ' יתמוך אקטיבית בממשלת השינוי. אז יש סיכוי שסער יכנס למו"מ להקמת ממשלת ימין. כל עוד זה לא קורה, סער אפילו לא מתייחס לחתימות של ביבי ודרעי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2021 12:13 |
|
| |
ביבי כבר משתטה כמו ילד קטן. צריך לדעת להפסיד בכבוד. מתי שהוא יכל לדפוק את בנט וסער הוא עשה זאת עם ריר על השפתיים, כעת הם משלמים על הכל בריבית דריבית ונהנים לראות אותו מתענה בכל רגע ורגע. רק אני לא מבין למה החרדים הפכו להיות הפודלים הנרצעים שלו. יאללה!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2021 15:03 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | היחיד שיש לו מילה. זה סמוטריץ'. ולכן המפתחות בידיו. רק אם סמוטריץ' יחתום שבמידה ונתניהו יפר את ההתחייבות שלו לתת רוטציה לסער ובנט, אז סמוטריץ' יתמוך אקטיבית בממשלת השינוי. אז יש סיכוי שסער יכנס למו"מ להקמת ממשלת ימין. כל עוד זה לא קורה, סער אפילו לא מתייחס לחתימות של ביבי ודרעי. |
|
חריף צודק במאה אחוז הפעם.
ומכך שסמוטריץ לא נותן התחייבות כזו- המסקנה ברורה- סמוטריץ מעוניין מאוד! בהקמת ממשלת השינוי. כך ינטרל סופית את בנט ושקד מקולות הימין הדתי. ויהפוך לבוס המוחלט של קולות הדת"ל. וזו הסיבה הברורה להתנגדותו לממשלה עם רע"מ ולבחירה ישירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2021 15:10 |
|
| |
מה עם הערבות של דרעי וליצמן לגנץ? התוצאה של ההתנהלות של ביבי עם גנץ היא שאיש לא מאמין שהוא יעמוד במילתו רק כי "הסכמים צריך לכבד", איש לא מאמין שהוא שוקל לכבד את ההסכם אפילו בזמן שהוא חותם עליו, גרוע מזה כולם מאמינים שהוא הכין שפן בכובע כדי להפר את ההסכם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2021 15:35 |
|
| |
מה שקורה שבנט מצהיר שהכיון שלו זה ממשלת שינוי, כלומר הברנש הוא קשה החלטה. איילת שקד יכולה כל רגע להצהיר שהיא פורשת מימינה, או שנמשיך לחכות ולחכות שמונה ימים עד שתקום ממשלת הזדון. עמית סגל טוען שאם מועמד אחד מימינה יפרוש אז הלך על בנט וחלומותיו. בנט עוד יכול להצטרף לימין ולגרוף עוד ויתורים מנתניהו, ולצאת מנצח. יתכן גם שיסכימו על מועמד ימין, ולא ביבי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|