|
|
| נשלח ב-30/5/2021 20:30 |
|
| |
חזרנו לברית האחים, חזרנו לתשקורת, לרדיפת החרדים
צריך להפנים, את המצב הקיים,
חזרנו פעם נוספת לברית האחים, בין יאיר לפיד לנפתלי בנט,
חזרנו פעם נוספת לימי התשקורת, שתרמה לנו את המציאות הקשה,
שתייפה לנו את העוולות הנוראיות ביותר שיהיו ח"ו,
חזרנו לימי רדיפת החרדים, רדיפה שתהיה בכל תחומי החיים,
חזרנו לימי רדיפת המתנחלים, בכל מיני צורות, ועוולות,
כולי תקווה עכשיו יתאחדו כל נציגי החרדים,
ויפילו מהר ככל האפשר את הממשלה הרעה שתגיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2021 20:32 |
|
| |
לא צריך להפיל אותה היא לא תחזיק מעמד הרבה ממשלת כלאים שבנויה בלי שום דבר משותף מלבד להוציא את ביבי היום מבלפור, מה יאחד אותה מחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2021 21:09 |
|
| |
מה יהיה עכשיו גם לפיד וגם העסקנים החרדיים יגזלו את פת לחמינו. מי שלא הצביע וישב בבית אשם בכך שתווסף גזילה על גזלתינו
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2021 21:20 |
|
| |
אין כאן ברית אחים, מהסיבה הפשוטה: כי המפלגות החרדיות מוזמנות להיכנס פנימה ולא ללכת שבי אחרי ביבי. כולנו שמענו את ביבי אומר שעם מרץ ולפיד, לא נוכל לסלול כבישים ביהודה ושמרון לא נוכל לפעול נגד אירן ועוד דברי שטות: הוא רק לא יסביר לאזרחי ישראל: איך הוא היה עושה את כל אלה עם מנסור עבעס בקואליציה. בקיצור כשביבי מדבר על שקריו של בנט האירוניה מתאבדת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2021 21:21 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | לא צריך להפיל אותה היא לא תחזיק מעמד הרבה ממשלת כלאים שבנויה בלי שום דבר משותף מלבד להוציא את ביבי היום מבלפור, מה יאחד אותה מחר? |
|
הפחד מזה שביבי יחזור לבלפור זה הדבק שיחזיק אותה וגם הפחד מהבוחר שלפחות לגבי ימינה לא נראה שהוא ימשיך לתמוך במפלגה הזאת
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אל_קפונה ב- 30/05/2021 21:23:29
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2021 21:22 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | אין כאן ברית אחים, מהסיבה הפשוטה: כי המפלגות החרדיות מוזמנות להיכנס פנימה ולא ללכת שבי אחרי ביבי. כולנו שמענו את ביבי אומר שעם מרץ ולפיד, לא נוכל לסלול כבישים ביהודה ושמרון לא נוכל לפעול נגד אירן ועוד דברי שטות: הוא רק לא יסביר לאזרחי ישראל: איך הוא היה עושה את כל אלה עם מנסור עבעס בקואליציה. בקיצור כשביבי מדבר על שקריו של בנט האירוניה מתאבדת. |
|
תזכיר לי מתי ביבי דיבר על קואליציה עם מנסור עבאס במקסימום הוא לא אמר שהוא לא ישען עליו מבחוץ והוא גם לא אמר שכן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2021 21:26 |
|
| |
בואו נחכה עד שהסיר יהיה מבושל כל צרכו ואז נדבר ,
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2021 00:40 |
|
| |
לצערי לא מפריעה לי שום ממשלה שקמה,
1. כי את ביבי אף פעם לא אהבתי
2. כי את שר המשטרה שלו לא סבלתי 
3. כי העיקר שיהיה תקציב, את הכסף נלמד לעשות מכל ממשלה.
4. כי את הכי גרוע אף אחד לא יכול לעשות יותר ממה שקיים כיום, ממה נפשך החרדים שמורים היום ויהיו שמורים גם בעתיד, החילוניות והמתירנות והגועל נפש מבחינה רוחנית שקיים במדינה, יותר גרוע מזה לא יודע אם יכול להיות, וזה הגיע ב15 שנות שלטון הליכוד.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|