בית פורומים בחדרי חרדים

קודם כל חרדי- על הגילוי דעת של מועצג"ת לקראת הקמת ממשלת בנט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/6/2021 00:39 לינק ישיר 
קודם כל חרדי- על הגילוי דעת של מועצג"ת לקראת הקמת ממשלת בנט

אני סוג ב
סתם דתי לא שוה אם הוא לא חרדי
סורי.,  אני אצלכם מוקצה מחמת מיאוס
אז מה אתם עכשיו רוצים ממני?
אז חברימוס [גפני ושות] מי שהוציא את המכתב מגדוילי המויעיצעס הוא לא בסדר והוא יודע שבנט ישים קצוץ על הפצקויל הזה וחילול ה נורא והכל בשביל קדושת ביבי
בושו והיכלמו 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2021 00:43 לינק ישיר 

הראש הדתי שלך לא מבין את המועצת ואת מטרתה
אף אחד לא פנה לבנט במכתב הזה כדי להניע אותו מרצונותיו
זה דבר ברור מראש שהוא לא שם קצוץ על שום דבר, אין לו בכלל ערכים, חילוני עם כיפה (סוג ת' במדרג שלך)
המועצת אינה יכולה לעבור בשתיקה לנוכח הקמת ממשלה חילונית רודפת דת בכל הכיוונים, ולכן היא מוציאה מכתב מחאה נטו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2021 07:25 לינק ישיר 

לא יתכן שמועצת גדולי התורה פרסמה דבר כזה...הם רבנים מכובדים...גדולים וגאונים...לא יעלה על הדעת שמסמך פוליטי כזה יצא מתחת ידיהם הק'...לא יאמן כי יסופר...לא יתכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2021 08:50 לינק ישיר 
לבחירתכם

עיבל כתב:
לא יתכן שמועצת גדולי התורה פרסמה דבר כזה...הם רבנים מכובדים...גדולים וגאונים...לא יעלה על הדעת שמסמך פוליטי כזה יצא מתחת ידיהם הק'...לא יאמן כי יסופר...לא יתכן.

לכן אני אומר שזה פצקויל 
שהם אפילו לא חתמו על זה ואתה לא יודע אם זה המויעצס של ג או עץ
סתם עיתונאי או עסקן או אחד שחומד לצון או סתם טוקבקיסט עצבני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2021 19:14 לינק ישיר 
מצדרביעי

עיבל כתב:

רוח נוצרית נושבת מבין טענותיך שעיקרם שרב מכובד וגאון "אסור לו להתערב בפוליטיקה" משל לדת אין אמירה על שאלות של מדינה, כל מי שמאמין במונותואיזם אמתי דוחה רעיונות עוועים כגון אלו כאילו מקום התורה הוא "רק בבית המדרש" ו"היה יהודי בביתך ואדם בצאתך"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2021 22:57 לינק ישיר 
לבחירתכם

מצדרביעי כתב:

רוח נוצרית נושבת מבין טענותיך שעיקרם שרב מכובד וגאון "אסור לו להתערב בפוליטיקה" משל לדת אין אמירה על שאלות של מדינה, כל מי שמאמין במונותואיזם אמתי דוחה רעיונות עוועים כגון אלו כאילו מקום התורה הוא "רק בבית המדרש" ו"היה יהודי בביתך ואדם בצאתך"

טוב  .זה לא פשקויל כיון שזה התפרסם בחינמון של המועיצס
אבל מצד חמישי אני לא מבין מה הטענה על עיבל   .באמת שזה מוזר שהמועיצס שצעקה קודם כל חרדי רוצה שמזרחיסט ישמע בקולה לכן זה נשמע יותר פצקויל מהעסקונה והמועיצס בעל כרחה עונה אמן
למי מתחשק לעזוב קריירה של חבר המעצגת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2021 23:00 לינק ישיר 

אני רק שאלה- האם הגרי"ג אדלשטיין עבר על הנוסח הנ"ל ממקום משכבו ב"מעייני"?
או שמא הגרח"ק עבר עליו
או שמועצת גדולי התורה פירושו אברם רובנשטיין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2021 23:32 לינק ישיר 

לבחירתכם כתב:
אני סוג ב
סתם דתי לא שוה אם הוא לא חרדי
סורי.,  אני אצלכם מוקצה מחמת מיאוס
אז מה אתם עכשיו רוצים ממני?
אז חברימוס [גפני ושות] מי שהוציא את המכתב מגדוילי המויעיצעס הוא לא בסדר והוא יודע שבנט ישים קצוץ על הפצקויל הזה וחילול ה נורא והכל בשביל קדושת ביבי
בושו והיכלמו 

אחת הבדיחות העלובות אבל מאד מוצלחות - מכל כיוון - שראו עיני היא מודעה זו. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קודם כל חרדי- על הגילוי דעת של מועצג"ת לקראת הקמת ממשלת בנט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext