|
|
| נשלח ב-4/6/2021 02:42 |
|
| |
בס"ד אגב, לי אישית? אין כל צורך להביט יותר מדי על גוף המוצע, אני בד"כ מתמקדת בפניו בשעת השיחה... כשגופו, כמו תמונת רקע(שומר מסך בלע"ז) מספיק לי לרוב, לבצע סריקה כללית, בתחילת הפגישה... הזיכרון שלי עובד מצויין ואין צורך לעדכן מחדש כל רגע... הרי לא תתפח לו כרס פתאום...  ואם יהיו שינויים פתאומיים? בשביל זה יש סריקה מספר 2, בדייט הבא 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/06/2021 02:49:58
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 02:58 |
|
| |
טלי, אם הוא מביט בפנים שלך ממושכות אז זה נשמע גרוע, אם הוא מביט איפשהו במרכז הגוף שלך אז אפשר להבין את זה יותר, למרות שזה לא מתאים - להתעכב ולבהות, כאן השאלה מה הפנים שלו והעיניים שלו משדרות . יתכן שהוא עסוק בשיחה בכלל ואת מפרשת את זה שהוא מביט בך כל הזמן. בקיצור לא ברור מה קורה איתו, זה שהוא מביט בך כל הזמן נשמע לא טוב, זה לא לעניין שתדברי איתו, נשמע שאת כבר יכולה לבחון את האישיות שלו, האם הוא עקום בעוד דברים. כי הוא מגזים ואין לו ממש טאקט. השאלה גם באיזה פגישה אתם, ואם זה הלך והחמיר לאט לאט, כי בפגישה החמישית נגיד זה הגיוני שהוא מרגיש קירבה אלייך והוא צופה בך בכיף אולי יש לו בעיה בראיה אולי ?... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 03:03 |
|
| |
בס"ד אני דווקא חושבת ההיפך, בתור בחורה הייתי מעדיפה התמקדות על פניי מאשר על מרכז גופי... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/06/2021 03:04:33
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 03:05 |
|
| |
אגב, לי אישית ? אני גם בעיקר בוחן את הפנים שלה, זה בא בשלבים כדי להתרשם נכונה, כל הפנים, העיניים ואיזור העיניים, צאוור, אף, שפתיים, ואני לא בוחן הרבה כי אין צורך, וכמובן, בשקט בשקט אני בוחן את אצבעות הידיים :) כשנעמדים והולכים נותנים מבט חטוף כזה, האם היא באמת רזה ואיך הפיגורה מתהלכת לה, ויש את ההרגשה המצחיקה הזאת מתי שהולכים יחד שהנה אנחנו זוג חמוד שצועדים יחד.. :)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 04/06/2021 03:38:07
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 03:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 03:25 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד אני דווקא חושבת ההיפך, בתור בחורה הייתי מעדיפה התמקדות על פניי מאשר על מרכז גופי... 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/06/2021 03:04:33 |
|
חייכנית, אם הוא יושב מולך, אז לאיפה הוא יביט ? על הפנים שלך ? לא מתאים ! אז הוא מביט עלייך בענוות חן, על מרכז הגוף שלך, לא ימינה, לא שמאלה, לא למטה, וזה הכי הגיוני, והוא אגב שקוע בשיחה. ???? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 03:25 |
|
| |
בס"ד יפה לך...(; מה אתה בודק באצבעות?  |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 14:48 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
חייכנית, אם הוא יושב מולך, אז לאיפה הוא יביט ? על הפנים שלך ? לא מתאים ! אז הוא מביט עלייך בענוות חן, על מרכז הגוף שלך, לא ימינה, לא שמאלה, לא למטה, וזה הכי הגיוני, והוא אגב שקוע בשיחה. ????
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 14:52 |
|
| |
|
אם הן נאות או שהן קצרות ובשרניות :)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2021 21:01 |
|
| |
|
אם הן נאות או שהן קצרות ובשרניות :)
|
|
בס"ד ומה הדין לגבי בחורה נאה, שכפות ידיה לא מצאו חן בעיניך?!  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2021 21:04 |
|
| |
|
חייכנית, אם הוא יושב מולך, אז לאיפה הוא יביט ? על הפנים שלך ? לא מתאים ! אז הוא מביט עלייך בענוות חן, על מרכז הגוף שלך, לא ימינה, לא שמאלה, לא למטה, וזה הכי הגיוני, והוא אגב שקוע בשיחה. ????
|
|
בס"ד בסיידר שיביט לאן שהוא רוצה... אני לא שוטרת, רק סוכנת שב"כ  .... |
|
אני מבין, שלא יתמקד, שלא יבוא לצפות בסרט.. ועוד יותר גרוע שלא יהיה מרוכז בשיחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2021 21:08 |
|
| |
| דגדוגי כתב: |  | בחור איכפת לו איך הבחורה נראית מכף רגל ועד ראש -כמו שאגב ודאי גם לבחורה איכפת- כך שכל מי שמספר אחרת מחסיר מן הסיפור האמיתי להביט כל הזמן על בחורה/בחור נראה שנובע מחוסר טאקט כמו שכבר הזכירו כאן או מחוסר שכל (שבדרך כלל הולכים ביחד) או שמצד שני זה יכול להיות דמיון הנובע ממבוכה הגורמת לדמיון עודף מצד האובייקט. יתכן שהכל כבר נכתב שמחתי להצטרף לפורום ולאשכול בהצלחה לכולם/ן שבת שלום
|
|
ברוך הבא, נכון, איכפת לנו, אנחנו הולכים לחיות עם הפנינה הזאת לאורך שנים רבות ולעשות אהבה יחד, והיא אמורה לשאת חן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2021 21:17 |
|
| |
בקשר לטלי, יתכן והיא גילתה מול הבחור עודף ידידות וקירבה, זה יכול להגרם אפילו מדיבור קצת זורם ופתוח. ועל כל פנים, הבחור הגזים שהוא מתבונן בה ארוכות, משהו אצלו לא נשמע טוב, אם את ממש התלהבת ממנו וחבל לך להפסיד תכשיט כזה (כן, אני שיפוטי עליו) אז את יכולה לשוחח איתו על ההתנהגות שלו, את יכולה להיות מופתעת בגדול, הוא יכול להגיב ; הו סליחה על אי הנעימות, פשוט אנחנו כמו חברים... ואז יתברר לך שאפשר להכיל גם את זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 00:21 |
|
| |
| דגדוגי כתב: |  | בחור איכפת לו איך הבחורה נראית מכף רגל ועד ראש -כמו שאגב ודאי גם לבחורה איכפת- כך שכל מי שמספר אחרת מחסיר מן הסיפור האמיתי להביט כל הזמן על בחורה/בחור נראה שנובע מחוסר טאקט כמו שכבר הזכירו כאן או מחוסר שכל (שבדרך כלל הולכים ביחד) או שמצד שני זה יכול להיות דמיון הנובע ממבוכה הגורמת לדמיון עודף מצד האובייקט. יתכן שהכל כבר נכתב שמחתי להצטרף לפורום ולאשכול בהצלחה לכולם/ן שבת שלום
|
|
בס"ד מקודם כל ברוך הבא דגדוגי....  מאחלת לך רק הנאה כאן... צודק זה חשוב לכולם... אך מה תעשה אם כפות רגליה של הנערה, מכוסות במנעלים?  איך תדע מה מצב כפות רגליה?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/06/2021 00:41:02
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 00:28 |
|
| |
| דגדוגי כתב: |  | רציף. ואם הפנינה תשובץ בתכשיט גם אז תהיה שיפוטי עליו? |
|
בס"ד שאלה טובה שאלת ואף ענו על כך חז"ל וקבעו ש"חן אשה על בעלה". ה' עשה חסד לאישה, שמהרגע שהיא מקבלת טבעת יהלום +טבעת נישואין+ חתן= היא נושאת חן בעיניו לנצח! (כל עוד ה' נותן את ברכתו לכך...) פרטים על כך: באתר שטייגן. פניני הכתר(שאף זה רומז על הפנינה- האישה, שמשובצת בכתר המלך  ) הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/06/2021 00:42:24
|
|
|
|
|