|
|
| נשלח ב-3/6/2021 19:28 |
|
| |
יוסי אליטוב. נכון שכסף זה חשוב, אבל תקשיב גם לאבא שלך
יוסי אליטוב לא מפסיק לתקוף את סמוטריץ' על שהיה נאמן לערכיו ולרבניו ולאידיאולוגיה שלו ולהבטחותיו לבוחריו, ולא הסכים להיות שותף לממשלה של תומכי טרור מובהקים.
והגדיל לעשות בציוץ החצוף והנבזה הזה:
יוסי אליטוב: ייאמר ברורות. לא עכברא גנב, חורא גנב. העכבר לא אשם שמצא פרצה. יוצר הפרצה הוא סמוטריץ׳ - בר כוכבא המודרני. על כתפיו הצנומות מוטלת האחריות המלאה להקמת הממשלה הרעה הזו.

https://twitter.com/yoelituv/status/1399791120620609537אז נעזוב לרגע את זה שאתה חב"דניק ואתה יודע מה דעתו של האדמו"ר מחב"ד בנושא, תסתכל במכתב שאביך (הרב שמואל אליטוב) חתום עליו, בו נכתבו בין השאר המילים הבאות: "אין ספק שבממשלה זאת ייפגעו גם ענייני הבטחון, ששייכים לעולם קיומנו, כאשר היא נשענת על תומכי טרור"
אז אתה תוקף את סמוטריץ על כך שלא הסכים להיות חלק מאלו שנשענים על תומכי טרור?

תוקן על ידי נוירולוג ב- 03/06/2021 20:24:52
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 19:57 |
|
| |
מנין לך שהוא עושה זאת למען כסף? אולי זו דעתו? יש הרבה ימנים אפילו חברי מרכז ליכוד שחושבים כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 20:15 |
|
| |
לא הבנתי, האם מנסור עבאס פחות חמור מהשמאל?! אולי, כדי שביבי יסכים לצרף אותו לקואליציה הוא הבטיח להתגייר למענו?! או שביבי בכלל נפגש עם מנסור כדי להמליץ לו על דיאטה?! לא הבנתי את ההבדל: אם מנסור כשר לביבי, אז אני לא רואה שום סיבה מדוע הוא פסול לבנט שוב, לא הבנתי את ההבדל ב'איך קוראים ליהודי שמשתמש בגוי של שבת.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 03/06/2021 20:52:51
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 20:32 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | לא הבנתי, האם מנסור עבאס פחות חמור מהשמאל?! אולי, כדי שביבי יסכים לצרף אותו לקואליציה הוא הבטיח להתגייר למענו?! ביבי כבר הכניס לקואליציה את מרץ-עבודה. לא הבנתי את השוני באיך קוראים ליהודי שמשתמש במנסור עבעס? |
|
יש בעיה להשתמש במנסור עבאס, יש בעיה לקיים ממשלה בהישענות על תומכי טרור מוצהרים. היטיבו להסביר זאת בנט ושות', אך משום מה הם שכחו את מה שהם כ"כ היטיבו להסביר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 20:34 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | מנין לך שהוא עושה זאת למען כסף? אולי זו דעתו? יש הרבה ימנים אפילו חברי מרכז ליכוד שחושבים כך. |
|
מי לני גדול מהקיסר יר"ה?
יהודה ועוד לקרא?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 20:34 |
|
| |
אפי' חברי מרכז ליכוד... הליכוד מזמןןןןןןןןן, אם בכלל הייתה, לא ימנית כלל וכלל
| קלעפער כתב: |  | מנין לך שהוא עושה זאת למען כסף? אולי זו דעתו? יש הרבה ימנים אפילו חברי מרכז ליכוד שחושבים כך. |
|
לה''ו. גירוש ימית, הסכם מדריד,אישרור אוסלו בהידור, גוש קטיף, צפון השומרון, הקפאות, עמונה1, עמונה2, 97% מחברון, שטחי סי, נאום בר אילן, עראפת חבר קרוב וטוב שלי, ועוד ועוד ועוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 20:36 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | לא הבנתי, האם מנסור עבאס פחות חמור מהשמאל?! אולי, כדי שביבי יסכים לצרף אותו לקואליציה הוא הבטיח להתגייר למענו?! ביבי כבר הכניס לקואליציה את מרץ-עבודה. לא הבנתי את השוני באיך קוראים ליהודי שמשתמש במנסור עבעס?
יש בעיה להשתמש במנסור עבאס, יש בעיה לקיים ממשלה בהישענות על תומכי טרור מוצהרים. היטיבו להסביר זאת בנט ושות', אך משום מה הם שכחו את מה שהם כ"כ היטיבו להסביר. |
| בהחלט גם אני סבורה כך, אבל מאשימים את סמוטריץ שהוא טרפד את הממשלה של ביבי "ובזכותו" נאלצים להכניס את מנסור, הרי גם כך מנסור היה בפנים כי עדיין עם סמוטריץ לא היה רוב לביבי. תיקנתי את ההודעה ראה לעיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 20:46 |
|
| |
קלעפער
| A_Smithee כתב: |  | | מנין לך שהוא עושה זאת למען כסף? אולי זו דעתו? יש הרבה ימנים אפילו חברי מרכז ליכוד שחושבים כך.
מי לני גדול מהקיסר יר"ה?
יהודה ועוד לקרא? |
|
ביבי? אני לא חושב שכל מה שמניע אותו זה כסף. יש עוד דברים ואפילו אמונה בצדקת הדרך (לפעמים...)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 21:55 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | לא הבנתי, האם מנסור עבאס פחות חמור מהשמאל?! אולי, כדי שביבי יסכים לצרף אותו לקואליציה הוא הבטיח להתגייר למענו?! ביבי כבר הכניס לקואליציה את מרץ-עבודה. לא הבנתי את השוני באיך קוראים ליהודי שמשתמש במנסור עבעס?
יש בעיה להשתמש במנסור עבאס, יש בעיה לקיים ממשלה בהישענות על תומכי טרור מוצהרים. היטיבו להסביר זאת בנט ושות', אך משום מה הם שכחו את מה שהם כ"כ היטיבו להסביר.בהחלט גם אני סבורה כך, אבל מאשימים את סמוטריץ שהוא טרפד את הממשלה של ביבי "ובזכותו" נאלצים להכניס את מנסור, הרי גם כך מנסור היה בפנים כי עדיין עם סמוטריץ לא היה רוב לביבי. תיקנתי את ההודעה ראה לעיל. |
|
כעת מובן יותר
נתחיל מזה שסמוטריץ מחויב לערכיו, בוחריו ורבניו ולא לנתניהו או כל אישיות אחרת (זה בהחלט חריג בנוף הפוליטי בישראל, אבל הנה זה קיים). והוא ועוד רבים אחרים סבורים (ויש מהם הטוענים זאת בוודאות ברמת ידיעה) שאילו בנט היה משדר לאנשי השמאל ולתקווה חדשה שהוא לא מצטרף אליהם בשום צורה והוא בגוש הימין בכל מחיר, צעד כזה היה מביא לפחות 2 עריקים נוספים ובכך היו מגיעים ל-61.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 21:58 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | מנין לך שהוא עושה זאת למען כסף? אולי זו דעתו? יש הרבה ימנים אפילו חברי מרכז ליכוד שחושבים כך. |
|
אני לא יודע כמה אתה בקי בפוליטיקה בישראל ובמה שקורה בליכוד (אם אני מבין למה אתה מתכוון בחברי מרכז הליכוד), אלו שטוענים זאת זה כאלו שמה שמעניין אותם זה הכיסא שלהם ותו לא, או כאלו שמזמן רוצים להזיז את נתניהו ולקחת את מקומו.
בכל מקרה לגבי יוסי אליטוב (ובזה עוסק האשכול) גם אם זו דעתו, הבאתי לו לקרוא גם את דעת אביו, את הרבי מחב"ד הוא כנראה שכח, זה היה מזמן, אז לפחות משהו טרי מהיום מאבא שלו.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 03/06/2021 22:05:41
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול