| נשלח ב-3/6/2021 23:43 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | והוא מפרט יותר בראיון. |
|
נו, ו? לא טרחתי לקרוא, איך זה קשור לח"כים הערבים תומכי הטרור בכנסת ישראל?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 23:48 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | אולי אני לא קורא את מה שאני כותב, אבל אני גם לא כותב נגד עצמי, אתה לא מקשיב לבנט ומפרסם נגדו, זה הרבה יותר חמור. הוא התייחס לכך מפורשות. הכתב שאלה אותו בדיוק את כל השאלות הקשות והוא הסביר שהוא טעה. ביחס לטענתך שזו "עובדה" אמרתי שהוא חזר בתשובה ובנט אכן למד זאת אחרי נתנהיו. בכל זאת ביבי יותר משופשף. |
|
אתה בעצם אומר שביבי הוא המצפן המוסרי שלך ושל בנט? חשבתי שהמטרה בבנט זה כדי להחליף את נתניהו על כל בעיותיו
ולגופו של עניין, אני לא יודע אם בכלל הקשבת לראיון ואתה סתם מטריל, אני הקשבתי לכל הראיון. ואין שום דבר שמסביר את הזיגזג שהוא עשה בקשר למנסור עבאס, מלבד העובדה שהוא היה זקוק לו להקמת הממשלה. זה שביבי הכשיר במובן מסוים את מנסור עבאס לא מצדיק את הצביעות והשקרים של בנט, וכמובן לא את שינוי האידיאולוגי לגביו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 00:19 |
|
| |
וזה מראיון הלילה לכלי תקשורת ירדני
יו"ר רע"ם עבאס לכלי תקשורת ירדני: "אנו לא מבדילים בקשת הפוליטית הציונית בין ימין ושמאל - הם כולם משרתים את המדינה שלהם". עבאס הדגיש שהוא ואנשיו לא ישראלים אלא חלק מ"ציבור ערבי פלסטיני שאנשיו הם אזרחי ישראל". הוא ציין שהוא משקיע בפיתוח ירושלים כדי "לבסס את אנשיו שם"
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 00:49 |
|
| |
קצת התבלבלת כאן. בטח אני אשם בכך. לא באתי להגן על בנט וחיבורו לעבאס, למרות שאני הייתי גם בעד שהליכוד יצרף את עבאס, רק טענתי שהשמטת כאן את העיקר, בטח בטעות, אני לא אחשוד בך שזה בכוונה, חלילה אתה ידוע כישר וכדייקן, אבל תכלס השמטת. וזה עשה רושם שהנה נוירולוג "תפס" בנט בסתירה מהותית, ולא היא, הוא דיבר על כך ונימק. הנימוק שלו בר ויכוח. אבל לא הצורה בה נאמרו הדברים.
(נו, כבר בדקת מי זה הערבי ג'ורג' דיק? כבר גילית שאתה לא המגבון הכי לח בקופסא?...)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 12:30 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קצת התבלבלת כאן. בטח אני אשם בכך. לא באתי להגן על בנט וחיבורו לעבאס, למרות שאני הייתי גם בעד שהליכוד יצרף את עבאס, רק טענתי שהשמטת כאן את העיקר, בטח בטעות, אני לא אחשוד בך שזה בכוונה, חלילה אתה ידוע כישר וכדייקן, אבל תכלס השמטת. וזה עשה רושם שהנה נוירולוג "תפס" בנט בסתירה מהותית, ולא היא, הוא דיבר על כך ונימק. הנימוק שלו בר ויכוח. אבל לא הצורה בה נאמרו הדברים.
(נו, כבר בדקת מי זה הערבי ג'ורג' דיק? כבר גילית שאתה לא המגבון הכי לח בקופסא?...) |
|
לחזור שוב ושוב על שקר לא הופך את זה לאמת, אז תישאר בשקרים ובדמגוגיה שלך.
(האובססיה שלך לג'ורג' דיק והקישור למגבונים לחים נראה קצת לא טוב...)
אני לא צריך לבדוק לגביו והוא ממש לא מעניין או מעסיק אותי, והוא בכלל לא העניין כאן. אנו עוסקים בערבים המכהנים כח"כים בכנסת ישראל, והעובדות הן שהם מצהירים שהם קודם כל פלסטינים, ובאופן מסורתי הם תומכים בכל מאבק פלסטיני נגד ישראל, ורובם (אם לא כולם) תומכי טרור. מי שחושב שראוי שתומכי טרור יהיו אחראים על בטחון היהודים בישראל הוא דפוק בכל קנה מידה.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 04/06/2021 12:44:47
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 12:40 |
|
| |
הרבה הורים ליטאיים עכשיו: נכון שהבטחנו 2/3 דירה, חצי ריהוט, שעון יד זהב וש"ס חתנים, אבל ההבטחה הליבתית היתה לתת את הבת ולסיים את הכאוס
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 16:33 |
|
| |
קלעפער

|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 17:05 |
|
| |
קלעפער, אתה רק הולך ומסתבך
נפתלי בנט זה שמעון ריקלין וינון מגל?
האשכול מדבר על בנט והסתירה המוחלטת שבדבריו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2021 17:10 |
|
| |
אוי לי כי הסתבכתי... הנקודה היא שעוד אנשי ימין מובהק חשבו שעבס חזר בתשובה. הם גם דיברו על עבאס לפני זה. מותר לבן אדם להודיע שטעה. ואגב יש עוד הרבה אנשי ימין. רק אין לי את האנרגיות שלך לאסוף. כאן נפגשתי בתמונה הזו אז הבאתי אותה. אתה לא אמור להיות מובך מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2021 23:04 |
|
| |
נראה שאתה מתקשה לרדת מהעץ אז בכוח אתה מחפש מן הגורן ומן היקב הצדקות לדבריך, אך זה לא רלוונטי.
שמעון ריקלין וינון מגל אינם נפתלי בנט, הם לא פרסמו בתור נבחרי ציבור וכמועמדים לראשות הממשלה פוסטים חריפים בגנות רשימת רע"מ ומנסור עבאס.
אבל עזוב, מה שקרה עם מנסור עבאס זה רק חלק מהפסיפס של הנוכל הפוליטי הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 21:09 |
|
| |
קלעפער
עמיחי שיקלי:
על כניסת רע"מ לממשלה והשותפות בפוליטית איתם אמר שיקלי, "טיפשות להכליל את כלל המגזר הערבי כטרוריסטים, מחובתנו לשלב אותם במדינה. אבל כרגע הח"כים הערבים לא מזוהים עם המדינה, ועבאס שונה מהם. הוא שם את הנושא הפלסטיני בצד, אבל שאר חבריו לא כמוהו".
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 21:14 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | עמיחי שיקלי:
על כניסת רע"מ לממשלה והשותפות בפוליטית איתם אמר שיקלי, "טיפשות להכליל את כלל המגזר הערבי כטרוריסטים, מחובתנו לשלב אותם במדינה. אבל כרגע הח"כים הערבים לא מזוהים עם המדינה, ועבאס שונה מהם. הוא שם את הנושא הפלסטיני בצד, אבל שאר חבריו לא כמוהו". |
|
הנה תגובתי הקודמת מעודכנת עם תוספת קטנה
נראה שאתה מתקשה לרדת מהעץ אז בכוח אתה מחפש מן הגורן ומן היקב הצדקות לדבריך, אך זה לא רלוונטי.
שמעון ריקלין וינון מגל ועמיחי שיקלי אינם נפתלי בנט, הם לא פרסמו בתור נבחרי ציבור וכמועמדים לראשות הממשלה פוסטים חריפים בגנות רשימת רע"מ ומנסור עבאס.
אבל עזוב, מה שקרה עם מנסור עבאס זה רק חלק מהפסיפס של הנוכל הפוליטי הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 21:51 |
|
| |
בסוף נוכל בכל מקרה לחלק בין בנט לשאר כי לו יש קרחת...זה פחות או יותר ה"חילוק" שאתה מציג. כל ימני שאביא לך שחושב שעבאס השתנה התשובה תהיה זהה: "הסתבכת, פולני זה לא בנט..."
אז החלטתי שאם אין טעם להביא דברים של אחרים כי הם לא בנט, אז נחזור לדברים של בנט עצמו, שהרי הוא כן בנט...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 21:57 |
|
| |
קלעפער חשוב לקרוא לפני שמגיבים בכדי להקל עליך הדגשתי את זה
הם לא פרסמו בתור נבחרי ציבור וכמועמדים לראשות הממשלה פוסטים חריפים בגנות רשימת רע"מ ומנסור עבאס.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 22:01 |
|
| |
גם אני אדגיש כמה מילים לנוחיותך: אין לי מושג מה הקשר לכך שהוא היה מועמד וגינה בעבר. הוא מודה בכך וטוען, כמו חבריו הימנים מהצד השני, שעבאס השתנה והוא טעה בהערכתו הזו.
אם אחרי המילים המוגגשות הללו תמשיך לקשקש את ההבדלים המגוכחים אדגיש אותם באדום כהה אולי זה יעזור...
|
|
|
|
|