בית פורומים בחדרי חרדים

אמרתי לכם ! ! ! ראש השב"כ מזהיר מאסון ח"ו ! ! !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/6/2021 22:49 לינק ישיר 
אמרתי לכם ! ! ! ראש השב"כ מזהיר מאסון ח"ו ! ! !

לצערי צפיתי את מי שיקרה,

לא שאני גאון,

פשוט מניסיון מר וכואב מאוד , מאוד ! ! !

עדיין בנט עוד לא ראש ממשלה,

וכבר ראש השב"כ מזהיר מאסון,

במילים אחרות, מהיום בנט יהיה מאובטח הרבה יותר ממה שהיה נתניהו,

משום שהשומרים על נתניהו פחדו בעיקר מערבים ומאנשי שמאל סהרורים,

פה, כל ישראלי יכול להיות איום על חייו של בנט,

והניתוק מהציבור ח"ו עלול לגרום לבנט לעשות טעויות, אולי טעויות נוראיות,

ולך תדע לאן זה יוביל.........

זה מה שכתבתי רק לפני ימים ספורים.

לפני  6 ימים בסך הכול,

וכבר ראש השב"כ שמתוקף תפקידו שומר על ראש הממשלה המיועד והקיים עדיין,

מזהיר מאסון נורא ! ! !

הנה הקישור למה שכתבתי

אישית, אני מבקש מכל אחד,

שגם אם הוא כועס נורא על ראש הממשלה המיועד שהוא נוכל פוליטי ללא ספק,

,שלא ידרדר לדברים שאדם צעיר עלול לקבל מזה היתר לעשות או לומר משהו שאיננו חוקי ח"ו

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 05/06/2021 22:54:15

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2021 22:57 לינק ישיר 

למי שלא הבין, מתנהלת כאן מקהלה מתוזמרת שכל תכליתה היא לסתום פיות, כולל מחאה לגיטימית, והצטרף לזה גם ראש השב"כ.

נגד נתניהו התנהלה ומתנהלת הסתה אמיתית כבר שנים ואף אחד מהם לא פצה את פיו, אפילו נגד בנט התנהלה הסתה, אך היא היתה מצד שמאל אז זה בסדר.

הצביעות חוגגת, ועימה הניסיונות לסתום פיות וכל ביטוי של מחאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2021 23:04 לינק ישיר 

גלית דיסטאל אטבריאן התותחית כותבת:
"ראש השב"כ הוציא כעת אזהרה חריגה לכל הפולטיקאים, אנשי התקשורת והגולשים ברשת לפיה ההסתה המסוכנת שמתרחשת בימים אלה עלולה להוביל לפגיעה ממשית בנפש.
לכן הוא מודאג ומפציר בכולנו להרגיע את שיח השנאה וההסתה שצצו כאן לאחרונה ורק לאחרונה שהרי עד לפני כשבוע אף אחד מעולם לא הסית או הפיץ קריאות אלימות.
אף אחד למשל לא עמד מול ביתו של נתניהו וסימן ליאיר בנו "חכה, חכה, יום אחד לא יהיו לך מאבטחים ואז נראה אותך".
כמו כן אף אחד לא הציב פסל של נתניהו בכיכר העיר ואף אחד לא בעט בו, ניתץ אותו וקפץ עליו בטנטרום של שנאה יוקדת.
אף אחד גם לא תלה תמונה של נתניהו עם חבל תלייה סביב צווארו באף תערוכת אמנות באף מוזיאון.
עוד חשוב לציין שאף אחד מעולם לא פרסם ברשתות תמונה של נתניהו במדי נאצי, אף גולשת בגיל העמידה שעובדת כספרנית ברמת אביב מעולם לא קראה לרצוח אותו ואת הבן שלו, אף פנסיונר עם פנסיה תקציבית מעולם לא איחל ליאיר ואבנר להיות יתומים, ואף היפסטר מודע לשפמו בקטע אירוני לא איחל לשרה להיות אלמנה, חס וחלילה.
כמו כן אף מפלגה לא כינתה את נתניהו "בוגד שמוכר את בטחון המדינה למען בצע כסף" בעקבות פייק תחקיר על צוללות, מעולם קמפיין שהשווה את נתניהו לארדואן לא התרחש כאן, אף מגישה לא כינתה את הבן שלו ילד קקות אוטיסט או מפיץ זבל עם פה מטונף, מעולם גיא פלג ורביב דרוקר לא התחרו בתחרות "הכוכב הבא שיגרום לאזרחי ישראל לשנוא את שרה הרעה באופן האפקטיבי ביותר," שום בלון בצורת איבר מין זכרי מעולם לא הונף מול בלפור עם הכיתוב "בואי שרהל'ה הולכים," אף בת של אף פוליטיקאי ממלכתי , בלי שמות - גדעון סער מעולם לא הסתובבה עם שלט שכתוב עליו "ביבי זיין אותי ולא התקשר," באף כתבה בעיתון "הארץ" אף אשת מקצוע מעולם רפואת הנפש לא כתבה מאמר מנומק , מתודי ואוביקטיבי לחלוטין לפיו לנתניהו יש נפש של פסיכופת, אף תנועה ממומנת מכספי מדינות זרות ובעיקרן גרמניה מעולם לא שלחה שאטלים מתל אביב לירושלים של מפגינים מתודלקים משנאה שצרחו להשליך את נתניהו לכלא או לצינוק או לקבר (מה שיבוא קודם) אף מפכ"ל מעולם לא תדרך שנתניהו עוקב אחריו כמו אחרון המאפיונרים ואז נכשל בלהביא הוכחות, אף "אמן" לא יצר תמונה ריאליסטית שבה נתניהו מוצג כחצי אדם חצי חזיר, אף אופירה ושום ברקו לא כינו אותו אפס מסוכן בוגד שקרן בשום תכנית שלא משודרת אף פעם בערוץ 12 ואף אמא צעירה עם תינוקת לא ירדה למטה לרחוב בלפור עם דמעות בעיניים מול מפגינים שצורחים '" ביביהו מושחתיהו לכלא מעשיהו", עד השעות הקטנות של הלילה כי הם מעירים את התינוקת שלה 80 פעם בלילה.
חשוב להוסיף שאף חיים שדמי לא צעק "בקבוק תבערה לתוך בלפור," ואף מפגין מעולם לא התנפל על המחסומים במעון ראש הממשלה כדי לפרוץ פנימה.
מיותר לציין כמובן שאף גנרל קנאי בדימוס לא ישב באף אולפן לפני שבועיים בלבד בשום ערוץ וטען שנתניהו הולך למלחמה/ מחרחר מלחמה/ ממשיך את המלחמה/ מפסיק את המלחמה/ מפיק את המלחמה /ממציא את המלחמה, כל התשובות נכונות - רק כדי להציל את עצמו ממשפט או מבחירות או משניהם, וכמובן - אף אחד לא טען מעולם שנתניהו הפיץ כאן מגפה רק כדי לסגור מדינה שלמה בבית ולהמלט ממשפט או בחירות או שניהם.

ומכיוון שכל הדברים האלה מעולם לא התרחשו, לא ברשתות, לא באולפנים , לא ברחובות ולא בשום מקום, מימד או זמן אחר - עד כה ראש השב"כ ישן היטב בלילות ולא הוציא הודעה מודאגת על הסתה שעלולה לגבות מחיר בנפש.
פחחח, אפשר לחשוב נפש.
כולה משפחת נתניהו.

אבל עכשיו ראש השב"כ פשוט אינו יודע את נפשו מרוב חרדה,

ופוזיציה, כמובן, אסור לשכוח את הפוזיציה."

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2021 23:08 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
למי שלא הבין, מתנהלת כאן מקהלה מתוזמרת שכל תכליתה היא לסתום פיות, כולל מחאה לגיטימית, והצטרף לזה גם ראש השב"כ.

נגד נתניהו התנהלה ומתנהלת הסתה אמיתית כבר שנים ואף אחד מהם לא פצה את פיו, אפילו נגד בנט התנהלה הסתה, אך היא היתה מצד שמאל אז זה בסדר.

אני לא בטוח שזה ניסיון לסתום פיות,

זה תפקידו של ראש השב"כ,

לזהות דברים שמסכנים את ראש הממשלה,

ואם הוא אומר, שיש שיח אלים צריך להילחם בשיח הזה ! ! !

יחד עם זה צריך להיות שיח מתנגד, בצורה מקצועית, ומכובדת,

למהלך הפוליטי של הנוכל הפוליטי נפתלי בנט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2021 23:11 לינק ישיר 

העמדת פנים, הרי מי שאיים ברצח נתניהו הם אנשי שמאל. הם ביזו אותו וכינו אותו בכל שם גנאי שקיים, גם אשתו העליבו ולבשו בובה בדמותה בצורה מבזה ומשפילה, ואף פעם לא שמעתי הודעה דומה.
זה כל כך שקוף. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2021 23:13 לינק ישיר 

קמפיין סתימת הפיות החל. מעניין שראש השב"כ לא צפה מראש את המהומות בלוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2021 23:17 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

אני לא בטוח שזה ניסיון לסתום פיות,

זה תפקידו של ראש השב"כ,

לזהות דברים שמסכנים את ראש הממשלה,

ואם הוא אומר, שיש שיח אלים צריך להילחם בשיח הזה ! ! !

יחד עם זה צריך להיות שיח מתנגד, בצורה מקצועית, ומכובדת,

למהלך הפוליטי של הנוכל הפוליטי נפתלי בנט.

תגיד לי
אתה חי בישראל?
כבר שנים שמתנהלת נגד ראש הממשלה נתניהו מערכת הסתה משומנת וחסרת מעצורים, ולא שמענו את ראש השב"כ מתריע או מנסה לחנך את הציבור ואת הפוליטיקאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 00:41 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

תגיד לי
אתה חי בישראל?
כבר שנים שמתנהלת נגד ראש הממשלה נתניהו מערכת הסתה משומנת וחסרת מעצורים, ולא שמענו את ראש השב"כ מתריע או מנסה לחנך את הציבור ואת הפוליטיקאים.

אני חי פה,

אני שומע כמו כווולם,

את המערכת המשומנת והמרושעת של כל כלי התשקורת נגד נתניהו,

זה גרם לציבור להפסיק להצביע לליכוד,

זה גרם לציבור ללכת ולהצביע לגדעון סער,

זה גרם לחלק מהציבור ללכת ולהצביע לנוכל הפוליטי נפתלי בנט,

עם כל זה הציבור העריך את בנימין נתניהו גם אם לא הצביע לו..

זה לא גרם לציבור ללכת ולומר על נתניהו דברים ששמעתי בזמנו על יצחק רבין לפני שנרצח,

ואני חושש מאוד שזה יחזור על עצמו עם נפתלי בנט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 00:55 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

נוירולוג כתב:

תגיד לי
אתה חי בישראל?

אני חי פה,

אני שומע כמו כווולם,

את המערכת המשומנת והמרושעת של כל כלי התשקורת נגד נתניהו,

זה גרם לציבור להפסיק להצביע לליכוד,

זה גרם לציבור ללכת ולהצביע לגדעון סער,

זה גרם לחלק מהציבור ללכת ולהצביע לנוכל הפוליטי נפתלי בנט,

עם כל זה הציבור העריך את בנימין נתניהו גם אם לא הצביע לו..

זה לא גרם לציבור ללכת ולומר על נתניהו דברים ששמעתי בזמנו על יצחק רבין לפני שנרצח,

ואני חושש מאוד שזה יחזור על עצמו עם נפתלי בנט.

ממש לא נראה ששמעת כי הם אשכרה קראו לרצח של נתניהו כאשר אמרו לשרה שהיא תהיה אלמנה ובמפורש אמרו ליאיר נתניהו מחכים ליום שתהיה בלי מאבטחים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אל_קפונה ב- 06/06/2021 00:55:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 00:56 לינק ישיר 

תגיד לי
אתה אמיתי?

על נתניהו נאמרו ונכתבו דברים חמורים פי כמה וכמה ממה שנאמרו ונכתבו על יצחק רבין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 01:01 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
תגיד לי
אתה אמיתי?

על נתניהו נאמרו ונכתבו דברים חמורים פי כמה וכמה ממה שנאמרו ונכתבו על יצחק רבין

אתה צודק דברים כאלה נאמרו  "בתקשורת" בעיתונות" בטלויזיה" ברדיו"

אבל לא שמעתי אף פעם ברחוב או במסעדה, או אצל הספר,

מישהו אומר שצריך לפגוע בראש הממשלה  בנימין נתניהו,

על יצחק רבין שמעתי באלף מקומות,

איפה שרק הסתובבת,

בביטויים נוראים וקשים מאוד מאוד.

ואני לא הסתובבתי בחוגי ימין קיצוני אף פעם ! ! ! 

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 06/06/2021 01:02:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 01:04 לינק ישיר 

נראה שאתה עוצם עיניים ואוטם אוזניים חזק חזק

ההסתה הנוראית נגד נתניהו נמשכת כבר שנים, והיא לא רק בתקשורת, היא ברשתות החברתיות (זה הציבור), בכיכרות הערים, בהפגנות נגד נתניהו. דברים נוראיים , כולל איומים מפורשים על חייו וחיי בני משפחתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 01:12 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
נראה שאתה עוצם עיניים ואוטם אוזניים חזק חזק

ההסתה הנוראית נגד נתניהו נמשכת כבר שנים, והיא לא רק בתקשורת, היא ברשתות החברתיות (זה הציבור), בכיכרות הערים, בהפגנות נגד נתניהו. דברים נוראיים , כולל איומים מפורשים על חייו וחיי בני משפחתו.

סליחה, לא הוספתי את הרשתות החברתיות,

אני יסביר את עצמי אולי קצת יותר טוב,

כל ההסתה נגד נתניהו, בכל מה שאמרת, 

היא הסתה מאורגנת,
בהפגנות , בכיכרות, בצעדות, כשהכול מאורגן עבור התשקורת,

מצד שני,

איפה שרק נתניהו הסתובב הוא זכה לאהדה ציבורית גדולה,

כי רוב העם אוהב אותו,

גם אם לא מצביע לו,

מתי נתניהו סבל מחוסר אהדה ציבורית , זה היה רק כאשר הגיעו למקום אנשים מאורגנים נגדו.

השנאה ליצחק רבין הייתה עממית,

הוא לא היה יכול ללכת ברחוב,

לא מפחד שמישהו יירה בו,

אלא מקללות עסיסיות, מאיחולים קשים, מביצים ועגבניות שיעופו לכיוונו.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 06/06/2021 01:13:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 01:35 לינק ישיר 

אתה כנראה מסתובב רק באזורים של תומכי ביבי,
אם תסתובב באזורים אחרים תגלה שיש שנאה איומה לנתניהו (שנאה שמישהו דואג לטפח באמצעות הסתה ושטיפות מוח),ואם נתניהו יעשה סיבוב במקומות הללו, הדבר היחיד שיציל אותו חוץ מהקב"ה זה היחידה לאבטחת אישים.

יש לך מושג באיזה יחס נתקל נפתלי בנט כשהגיע לכינוס של הארץ? 
יש לך מושג מה נזרק על מירי רגב כשהגיעה לתל אביב?
ועוד ועוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 02:00 לינק ישיר 

התקשורת, מהנדסת התודעה של ההמונים, הצליחה גם להנדס את הראש של ראש השב"כ.

לפני 6 שנים היתה פה אינתיפאדת סכינים נוראית, עם הסתה ברשתות החברתיות. אף מילה מראש שב"כ.
כבר חודשים ארוכים שהמסגדים בלוד, אל אקצה ועוד, מרעילים את הצעירים לפגוע ביהודים. יהודים חרדים נפגעים, נסטרים, מוכים. אף מילה מראש שב"כ.
פתאום קם אדם בבוקר ומזהיר מ"שיח מסוכן"...

לא להאמין.

הכותרות בכל אמצעי התקשורת אודות מצעד הדגלים, המתריעות מפני "שבוע הרה אסון", "גורלי" וכו', עם תמונות של יחיא בינואר חמור הסבר, . מבקשות, ואף מצליחות, להנדס את תודעת המנהיגים. מיד גנץ מתיישר עם אזהרות. מיד תראו את המשטרה והשר המתועב העומד בראשה מתריעים גם הם. לבסוף, מן הסתם, יבוטל המצעד, לקול תשואות הפאנלים במשדרי הטלוויזיה.מה נהיה מאיתנו???

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רודףסמלים ב- 06/06/2021 02:02:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 02:04 לינק ישיר 

אני עדיין משתעשע לראות את המזרוחניקים הנאיבים שמשלים את עצמם שהם חיים במדינה דמוקרטית של אתחלתה דגאולה ''ובראשית צמיחת גאולתם''

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אמרתי לכם ! ! ! ראש השב"כ מזהיר מאסון ח"ו ! ! !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext