בית פורומים בחדרי חרדים

ח"כ תמר זנדברג חוזרת בתשובה ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/6/2021 10:52 לינק ישיר 
ח"כ תמר זנדברג חוזרת בתשובה ?

אורי זכי, בעלה של תמר זנדברג, הצטלם עם תפילין - ערוץ 7 (inn.co.il)

מה שאני מבין שהיא מודה שזה היה משובת נעורים וטעתה 
וכנראה בימים הקרובים היא תמשוך חזרה את החוק

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 10:56 לינק ישיר 

בן זוגה (לא יודע אם הם נשואים רשמית) הוא מסורתי (אולי דתי) אבל עם דעות שמאל (לפחות בתחום המדיני), בראיון היא אמרה שהיא אתאיסטית אבל שינתה הרבה דברים למענו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 11:38 לינק ישיר 

אתאיסטית זה אומר דתית אדוקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 12:37 לינק ישיר 

לא קראתם את ההצעת חוק, שום מילה אין שם על תפילין... מומלץ לראות את הסרטון של גיא זוהר מכאן 11 כמדומני

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 13:53 לינק ישיר 

הצעות חוק ושידול נוער-לחזור בשאלה מעולם לא הפחידו אותי. מה שכן מפחיד אותי :הם אלה שמקבלים תקציבים ממשלתיים למען נוער חרדי "ושוכחים" עבור מי, ולמה קיבלו תקציבים אלה. וממילא נוער זה מוצא את עצמו נטוש, ומכאן הדרך  לחזרה בשאלה קרובה מתמיד, במילים אחרות: הבעיה זה אנחנו, החרדים, האויבים מבית, שלא עשו דבר למנוע את ההתדרדרות של הנוער. רק בימים אלה התפרסמו נתונים מדאיגים על תקציבים לנוער חרדי מנותק ומי אלה שבוחשים בצלחות .(לכאורה) חלק גדול מהתקציב מוצא את דרכו למטרות אחרות.

סתם שאלה: האם נציגי הציבור החרדי ניסו באמצעות חקיקה  מתאימה למנוע מארגונים אנטי חרדיים פעילות בנושא חזרה בשאלה?! תמר זנדברג לפחות ניסתה

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/06/2021 14:25:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 19:16 לינק ישיר 

לפני 20 שנה לא היה הטרנד של להיות חילוני, לאכול נבילות וטריפות (ע"ע גדעון סער), ולהתהדר בהנחת תפילין או שמירת שבת בהשבתת טלפון.

הטרנד העכשווי הוא מעניין. ולפיכך זה ממילא לא מביא לחזרה בתשובה, ולקפידה על זמן ק"ש של המגן אברהם, וקידוש במקום סעודה.

גם בקרב האליטה האשכנזית הצפונית זה כבר דבר מקובל, בפרט אם אפשר להנציח

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ח"כ תמר זנדברג חוזרת בתשובה ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext