בית פורומים בחדרי חרדים

עוזר של שר חרדי וכן יועץ אסטרטגי בכיר נעצרו בחשד לעבירות שוחד, מרמה והפרת אמונים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/6/2021 17:26 לינק ישיר 

לפחות במה שנוגע לבבצ'יק הוא נראה מתחבק בחום עם הנשיא הנכנס ביום הכתרתו אז הוא כבר מסודר ליום דין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 17:34 לינק ישיר 

והשר עצמו? לא ידע דבר וחצי דבר על מה שהתרחש במשרדו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 18:50 לינק ישיר 

ליצמן בתגובה ראשונה למעצר העוזר שלו: "אין לי מושג במה מדובר. אני מכיר את בבצ'יק העוזר שלי, הוא נאמן וישר. אין לי מה להוסיף מעבר לזה. לא ידעתי על החשדות נגדו ובמה מדובר"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 18:54 לינק ישיר 
ולשרה_בן

מכמונת כתב:
ודאי שחפותו זכותו אבל סתם אם זה נכון אז איך זה שפולישער רב נסיון  לא יודע לא להשאיר עקבות?

ודאי שחפותו זכותו אבל סתם אם זה נכון אז איך זה שיהודון רב נסיון  לא יודע לא להשאיר עקבות?

אין הבדל בין מה שכתבת למה שאני כתבתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 19:09 לינק ישיר 

מכמונת כתב:
ליצמן בתגובה ראשונה למעצר העוזר שלו: "אין לי מושג במה מדובר. אני מכיר את בבצ'יק העוזר שלי, הוא נאמן וישר. אין לי מה להוסיף מעבר לזה. לא ידעתי על החשדות נגדו ובמה מדובר"

כנראה בגור לתואר "נאמן וישר" יש משמעות אחרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 19:49 לינק ישיר 
גרשום

בואו נעשה חשבון:

ליצמן, בבצ'יק וגשייד זה כבר שלושה. לתפוס כמה שלעגערס מהחסידות הזו זה קל ופשוט.
והופ אפשר לפתוח גערער שטיבל במעשיהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 19:53 לינק ישיר 

מכמונת כתב:
לפחות במה שנוגע לבבצ'יק הוא נראה מתחבק בחום עם הנשיא הנכנס ביום הכתרתו אז הוא כבר מסודר ליום דין
אולי הוא גם הולך להיות עד מדינה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2021 20:51 לינק ישיר 

על כמה גופות הוא דרך וכמה רוע זרע גישייד, וכעת הוא קוצר מעשה ידיו להתפאר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2021 14:40 לינק ישיר 

התפתחות דרמטית בפרשת השוחד במשרד הבריאות. 48 שעות לאחר שהובא למשרדי להב 433 למסירת עדות, הפכה החקירה של מנכ"ל תנובה אייל מליס לחקירה באזהרה בחשד למתן שוחד. החוקרים חושדים כי התרומות שניתנו למקורבי ליצמן היו כספי שוחד בתמורה להקלות שחברת תנובה ביקשה.

https://m.ynet.co.il/category/184

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עוזר של שר חרדי וכן יועץ אסטרטגי בכיר נעצרו בחשד לעבירות שוחד, מרמה והפרת אמונים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.