| נשלח ב-6/6/2021 21:41 |
|
| |
סתם השמצנו את סמוטריץ.
העיקר שהשמיצו את סמוטריץ לשווא, בטענה שהוא מונע מנתניהו הקמת ממשלה שנתמכת ע"י רע"ם. היום נתניהו אמר שלא היה בכוונתו להקים ממשלה עם עבאס בכל מצב.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 21:49 |
|
| |
סמוטריץ סגר אופציות. היה צריך להשאיר אופציות פתוחות כדי להגדיל את יכולת התמרון של ביבי. מצטער שהתשובה הזו היא מעל המקסימום שאת יכולה להבין... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 21:54 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | סמוטריץ סגר אופציות. היה צריך להשאיר אופציות פתוחות כדי להגדיל את יכולת התמרון של ביבי. מצטער שהתשובה הזו היא מעל המקסימום שאת יכולה להבין... נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אני שמחה שאתה מספיק "חכם" כדי להמשיך להאמין לשקריו של ביבי: שסומך על חלק מהאזרחים שחולקים עמך אותה מנת משכל.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/06/2021 22:27:26
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 21:55 |
|
| |
ואת מאמינה לנתניהו?...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 21:56 |
|
| |
מי שחושב שבנט ו/או סער היו מצטרפים לממשלת ימין הוא נאיבי במקרה הטוב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 21:58 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | מי שחושב שבנט ו/או סער היו מצטרפים לממשלת ימין הוא נאיבי במקרה הטוב
|
|
מצד רביעי, ניורולוג חושב שאתה נאיבי במקרה הטוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 21:58 |
|
| |
נתניהו לא היה מקים ממשלה עם רע"מ בכל מקרה. נתניהו רצה שבנט יחתום לו נאמנות, ואז כשהצד השני יבין שאין ממשלת שינוי, בני גנץ או גדעון סער יתרככו ובשביל למנוע בחירות חמישיות ישובו להקים ממשלה עם נתניהו, ואז ביבי היה זורק שוב את בנט מכל המדרגות כפי שהוא עשה בדיוק לפני שנה. אז כנראה שגם לפראייר כמו בנט נפל סוף סוף האסימון, והוא הראה לביבי את הדרך. ובינינו, אינני מאוהדי בנט, אבל אני מבין אותו במאה אחוז. בכל מערכת בחירות התחילו התרגילים למחרת יום הבחירות, ביבי כבר התקשר לבנט או לא התקשר, כן יתן לו משרד בכיר או לא יתן, השפיל אותו פעם אחר פעם, כעת הגיעה העת לסגור את החשבון הזה, וזהו חשבון ראוי ונכון לסגירה. נתניהו עם כל מעלותיו ופועליו המרובים למען מדינת ישראל, הפך את הסגידה סביבו לדייסה בלולה ומזוקקת של גועל נפש, וכך מידי בחירות, ולזה באמת צריך לשים סוף, וטוב ששמים לזה סוף.
מטבעי אני נוהג לתת אמון בבני אדם, ולכן גם הממשלה הזו החדשה, אף שהיא אינה כלבבי, תקבל ממני מאה ימי חסד. אבל כבר עכשיו צריך להודות שנעים לעין לראות את התמונות הרגועות של 8 ראשי מפלגות היושבים ביחד ודנים בגובה העינים, גם אם זה נעשה עבור התמונה בלבד. כי אצל ביבי גם בשביל התמונה הוא לא יכל לספק את המחזות האלו. תמיד הוא מלמעלה וכל הגמדים מלקקים את גלימתו. תם עידן, וטוב שתם עידן.
בנט היה היום ממלכתי ונהדר. מכבדים את ביבי, אבל שמים סוף להסתאבות שהוא יצר במערכת הפוליטית הישראלית.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 22:09 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | נתניהו לא היה מקים ממשלה עם רע"מ בכל מקרה. נתניהו רצה שבנט יחתום לו נאמנות, ואז כשהצד השני יבין שאין ממשלת שינוי, בני גנץ או גדעון סער יתרככו ובשביל למנוע בחירות חמישיות ישובו להקים ממשלה עם נתניהו, ואז ביבי היה זורק שוב את בנט מכל המדרגות כפי שהוא עשה בדיוק לפני שנה. אז כנראה שגם לפראייר כמו בנט נפל סוף סוף האסימון, והוא הראה לביבי את הדרך. ובינינו, אינני מאוהדי בנט, אבל אני מבין אותו במאה אחוז. בכל מערכת בחירות התחילו התרגילים למחרת יום הבחירות, ביבי כבר התקשר לבנט או לא התקשר, כן יתן לו משרד בכיר או לא יתן, השפיל אותו פעם אחר פעם, כעת הגיעה העת לסגור את החשבון הזה, וזהו חשבון ראוי ונכון לסגירה. נתניהו עם כל מעלותיו ופועליו המרובים למען מדינת ישראל, הפך את הסגידה סביבו לדייסה בלולה ומזוקקת של גועל נפש, וכך מידי בחירות, ולזה באמת צריך לשים סוף, וטוב ששמים לזה סוף.
מטבעי אני נוהג לתת אמון בבני אדם, ולכן גם הממשלה הזו החדשה, אף שהיא אינה כלבבי, תקבל ממני מאה ימי חסד. אבל כבר עכשיו צריך להודות שנעים לעין לראות את התמונות הרגועות של 8 ראשי מפלגות היושבים ביחד ודנים בגובה העינים, גם אם זה נעשה עבור התמונה בלבד. כי אצל ביבי גם בשביל התמונה הוא לא יכל לספק את המחזות האלו. תמיד הוא מלמעלה וכל הגמדים מלקקים את גלימתו. תם עידן, וטוב שתם עידן.
בנט היה היום ממלכתי ונהדר. מכבדים את ביבי, אבל שמים סוף להסתאבות שהוא יצר במערכת הפוליטית הישראלית. |
|
נתחיל מהסוף
הנאום של בנט היה "ממלכתי ונהדר" לאזניהם של אלו שכל עניינם זה "רק לא ביבי", לא פלא שהנאום זכה לשבחים בכל מחוזות השמאל הקיצוני שעד מזמן קרא לבנט פשיסט, משיחי, רוצח ועוד, וכעת מחבק ומהלל אותו, עד שיזרוק אותו כאידיוט שימושי לאחר שיספק את הסחורה.
לקרוא לנאום שחצי ממנו עסק בהסתה והסטה לכיוון נתניהו נאום ממלכתי זה שקר או טעם גרוע של השומע.
לדבר על השקרים של הנוכל והשקרן הפוליטי הגדול ביותר בתולדות ישראל זה כמעט מיותר, הבן אדם גם אימץ לגמרי את הטרמינולוגיה של השמאל, עושה דמוניזציה כמו שהשמאל עושה (ואף עשו לו עצמו בעבר), חובר לסותמי הפיות.
מצחיק ועצוב לראות איך הוא שוב ושוב חוזר על השקר שלימין והמרכז יש רוב בקבינט וכדו', כשהוא מתכוון ללפיד, לפני הבחירות נפתלי בנט הצהיר תחת כל עץ רענן שלא יישב עם לפיד בשום צורה כי לפיד הוא "שמאל מלא מלא", פתאום הוא הפך להיות "מרכז".
בעניין האמינות של נתניהו, אין חולק שיש קושי לתת בו אמון, אך אני משוכנע שהפעם היה ניתן לסדר ערבויות אמיתיות לקיום ההבטחות, ואני לא מדבר על ערבויות של דרעי, אלא על דברים הרבה יותר מבוססים, אך תמים (או פשוט משקר) מי שחושב שהבעיה של בנט להצטרף לממשלה עם נתניהו קשורה לבעיה של קיום הבטחות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2021 22:14 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מי שחושב שבנט ו/או סער היו מצטרפים לממשלת ימין הוא נאיבי במקרה הטוב
|
|
לא. נוירולוג. סער זה סער ובנט זה בנט.
סער אכן לא היה מצטרף.
בנט רק היה רוצה לוודא , כפי שדוד ביטן אמר, ש"תהיה לו חלקה בחלקת גדולי האומה בהר הרצל". ברגע שהנושא הזה היה מוסדר- ולו אם זה היה לשנה אחת. בנט היה מסכים גם לחוק חנינה לנתניהו+פסקת התגברות+ביטל וועדה למינוי שופטים+מינוי שרה נתניהו לנשיאת המדינה.
בנוגע להודעה הפותחת את האשכול: על זה היינו אומרים "גיחצי". כולנו יודעים שביבי מחרטט את המוח.
"אז אתם מודים שהוא נוכל ושקרן"??? כן. וגם טראמפ לא בדיוק הייליגער. סע.
תוקן על ידי פצקו ב- 06/06/2021 22:16:59
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 00:09 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | סתם השמצנו את סמוטריץ.
העיקר שהשמיצו את סמוטריץ לשווא, בטענה שהוא מונע מנתניהו הקמת ממשלה שנתמכת ע"י רע"ם. היום נתניהו אמר שלא היה בכוונתו להקים ממשלה עם עבאס בכל מצב. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 00:37 |
|
| |
חסדא
לך תדע וכל השאר ,תתמודדו עם מה שבחרתם ואל תביכו את עצמכם בטיעוני ובדיחות סרק .
אם סמוטריץ היה תומך בממשלה עם מנסור אני לא ממש רואה איך בנט היה מתחמק ,סמוטריץ הגשים לו את החלום שהוא ממתין לו מאז שנכנס לפוליטיקה , הזוי כמה שזה מדהים ולהיפך ,אין הרבה שחלמו וגם קיבלו ועוד עם "6 מנדטים" בחור עם כיפה ללא בייס של ממש . לב מלכים ושרים ביד ה' בואו נקוה לטוב. .
תוקן על ידי חסדא ב- 07/06/2021 00:42:30
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 01:04 |
|
| |
המקסימום שביבי היה יכול להשיג עם תוצאות בחירות אלו הן בחירות חמישיות. ביבי הבין זאת כל הזמן רק שזה לא נראה יפה בציבור להגיד זאת. כל המטרה שלו היתה לקשקש ולהתקשקש ולמרוח זמן ולהרוויח זמן ואולי בבחירות הבאות בנט וסער יתפוגגו. אין ספק שסמוטריץ קלקל לו , אבל קלקל לו כמו שצריך. ביבי עשה הרבה הרבה טעויות .אולי הטעות בעזרה לסמוטריץ היתה כבר טעות אחת יותר מידי. בכל מקרה סמוריץ הוא אידיוט לטעמי ואני מקווה לטובת הציונות הדתית ושאר הדוסים הכופרים שבפורום שהמזרחניקים ימצאו להם מנהיג חדש במקום הנוכל השקרן והבוגד ראש הממשלה החדש ובמקום אודי חמודי שאוהב לשחק אותה טמבל...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 07/06/2021 01:05:30
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 01:13 |
|
| |
תכלית ,50 מיליארד למנסור שוה ל25 סיבובי בחירות נוספות ,
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 02:54 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | סתם השמצנו את סמוטריץ.
העיקר שהשמיצו את סמוטריץ לשווא, בטענה שהוא מונע מנתניהו הקמת ממשלה שנתמכת ע"י רע"ם. היום נתניהו אמר שלא היה בכוונתו להקים ממשלה עם עבאס בכל מצב. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 09:32 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
סמוטריץ סגר אופציות. היה צריך להשאיר אופציות פתוחות כדי להגדיל את יכולת התמרון של ביבי. מצטער שהתשובה הזו היא מעל המקסימום שאת יכולה להבין...
|
|
נכון. לכן סמוטריץ' נושא גם באשמה, חלקית אומנם, קטנה מחלק חבריו, נתניהו ובנט, להקמת ממשלת שמאל בתמיכה של התנועה האיסלמית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2021 22:31 |
|
| |
סמוטריץ התעקשותך הצילה את המדינה ! החל בפרעות שגרמת אתה והמוח "בן גביר" וכלה בכל היהדות היורדת לטמיון בחודשים המעטים מאז החל הריפוי והכלת המתים ,לא רוצה לחשוב על 4 שנים הבאות .
|
|
|
|
|