מיני, פעם יצא לך להפגש עם גבר שנראה בדיוק כמו הדמות שחלמת עליה?
אני פעם יצאתי עם משהי שהייתה קופי של אחת השחקניות האהובה עלי (במראה ובמשחק) ג'וליה רוברטס.. ובאמת זה גרם לי לקראש על אותה אחת וזו הייתה תקופה מהסרטים;)
אני פעם יצאתי עם משהי שהייתה קופי של אחת השחקניות האהובה עלי (במראה ובמשחק) ג'וליה רוברטס.. ובאמת זה גרם לי לקראש על אותה אחת וזו הייתה תקופה מהסרטים;)
חחח אני זוכרת פעם ראשונה שראיתי אותה חשבתי שהיא ממש מכוערת... חוץ מזה שיש לי חיוך יפה מצחיק העיניין של טעם וריח.
יאפ אין לאהבה מדינה ואין חוקים ושחור ולבן בעיניי יופי של אשה הוא בשיער,בעיניים, ובחיוך:) ויש לה אתזה מעבר לשחקנית שהיא וואו וגם ההיא שיצאתי איתה תקופה לא קצרה הייתה די וואו אבל לא חיפשתי מעולם משהי שתיראה כמוה זה יצא בשוגג;)
כן, אבל אז נתנו לה את התואר האישה היפה בעולם או משהו כזה...
בס"ד
אה טוב לדעת... אני לא ממש מעודכנת בתארים שמחלקים, אלא אני אישית קובעת מי האישה הכי יפה בעיניי....
הרבה מהמדדים שם נמדדים גם על פירסום וכדו ככה שזה לא מדע מדוייק אבל ללא ספק שאצל דור שלם שגדל בניינטיז עליה ובחורי ישיבה שאהבו סרטים רומנטיים עם קלאסה כן היא בין אלו שאתה מגדיר אותן אישה יפה.(אגב שם של סרט ששיחקה בו שהוא אחד הסרטים הנדירים מומלץ:)
בס"ד
נחמד לדעת...
אני תמיד בעד לחיות בסרט...(;
את המשפט האחרון תכניסי לאשכול של התובנות בהחלט!:)
בס"ד
חחח אתה יודע שפעם כששמעתי לך, באשכול הדובי... זלא נגמר טוב(;
אם אתה זוכר, בעקבות הבטחתך שאם אשנה ואשאל על הבעל במקום על דובי, יגיע הדובי הגדול! שמעתי לך וכך נוצר האשכול "מתי אשן עם בעלי"- האשכול הפדחני ביותר!(יותר מאשכול הדובי, כמובן(;)
בס"ד
נחמד לדעת...
אני תמיד בעד לחיות בסרט...(;
את המשפט האחרון תכניסי לאשכול של התובנות בהחלט!:)
בס"ד
אתה יודע שפעם כששמעתי לך, באשכול הדובי... זלא נגמר טוב(;
בעקבות דבריך, הגיע האשכול "מתי אשן עם בעלי"- האשכול הפדחני ביותר!(יותר מאשכול הדובי, כמובן(;)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/06/2021 21:53:57
א.אף פעם אם מקשיבים לי לא מפסידים!!! ויעידו על כך אינספור ניקים וניקיות לאורך העשור האחרון:)
ב.מה בדיוק אמרתי לך שם?
ג.לא האשכול מתי תשני עם בעלך או עם הדובי לא היו פדחנים בעיניי להיפך הם הוציאו מאנשים פה המון מחשבות ורגשות שדי התחבאו ובאמת הדיון יצר משהו לפחות זוכר שהיה הד בשיחות פרטיות שלי עם ניקים כאן באותה תקופה מהאשכולות שלך