| נשלח ב-7/6/2021 21:26 |
|
| |
נתניהו לא יורשה להתמודד לכנסת בבחירות הקרובות
הבהרה חשובה שהבנתי רק עכשיו: נתניהו לא יורשה להתמודד לכנסת בבחירות הקרובות (עמית סגל בטלגרם) 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 21:38 |
|
| |
כל ח"כ מהימין שלא יבוא טוב בעין לשמאלנים, ידאגו להגיש נגדו כתב אישום (המתפרות בשליטתם) והוא מחוסל פוליטית. ובכלל אפשר לחוקק חוק שמי שמבקר את השמאל מקבל קנס או כלא, ועוד ועוד. אין מה ומי שיעצור את הדיקטטורה הזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 21:44 |
|
| |
מה קרה, עתה נודעת שהשמאל הוא נאלח ומושחת?
הפתרון יהיה למי שיחפוץ שוב בביבי וכו' להסיר את החוק בחקיקה.
העצלנים ממחנה הימין שלא רואים לנכון להטריח את עצמם להצביע לימין כנראה לא מפריע להם עובדה זו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 21:46 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | כל ח"כ מהימין שלא יבוא טוב בעין לשמאלנים, ידאגו להגיש נגדו כתב אישום (המתפרות בשליטתם) והוא מחוסל פוליטית. ובכלל אפשר לחוקק חוק שמי שמבקר את השמאל מקבל קנס או כלא, ועוד ועוד. אין מה ומי שיעצור את הדיקטטורה הזו. |
|
גם זה לא חידוש. לא טיפלו במערכת המשפט עד עתה כשהשלטון היה בימין
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 21:50 |
|
| |
אל תיתמם
זה שנתניהו לא טיפל במערכת המשפט שמאוד מאוד קשה לטפל בה כשכל מוקדי הכוח נמצאים בידי השמאל ולא באמת היה לו רוב בכנסת לטפל בזה,, זה אכן דבר שעומד לחובתו. אבל אל תסיט את הזרקור והדיון מהעיקר, מהשתוללות חסרת הרסן והמעצורים של הממשלה החדשה לעבר דיקטטורה נוסח צפון קוריאה. זה דבר שצריך להדאיג כל בר דעת גם אם אינו תומך ביבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 21:50 |
|
| |
הליכוד:
בנט הופך את ישראל לדיקטטורה חשוכה - צפון קוריאה פינת איראן.
ראש הממשלה נתניהו נלחם באיראן, ובנט מביא חוק מאיראן. החוק הזה יוציא את ישראל מחברת הדמוקרטיות הנאורות ויכניס אותה למשטרי הרודנות החשוכים ביותר.
אחרי שבנט רימה את בוחריו והעביר קולות מימין לשמאל רק כדי למנות את עצמו לראש ממשלה עם 6 מנדטים, עכשיו הוא מביא חוק שלא קיים בשום דמוקרטיה בעולם, במטרה לפסול את ראש הממשלה נתניהו מלהתמודד לכנסת ובכך לחסל את המנהיג החזק של הימין.
בנט חוצה כל קו אדום במרדף המטורף שלו לכיסא ראש הממשלה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:01 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אל תיתמם
זה שנתניהו לא טיפל במערכת המשפט שמאוד מאוד קשה לטפל בה כשכל מוקדי הכוח נמצאים בידי השמאל ולא באמת היה לו רוב בכנסת לטפל בזה,, זה אכן דבר שעומד לחובתו. אבל אל תסיט את הזרקור והדיון מהעיקר, מהשתוללות חסרת הרסן והמעצורים של הממשלה החדשה לעבר דיקטטורה נוסח צפון קוריאה. זה דבר שצריך להדאיג כל בר דעת גם אם אינו תומך ביבי. |
|
אני לא מיתמם. זה חמור מאד. ורק ציינתי בראשית דברי שזה לא חידוש כי השמאל הוא שפל מושחת ונאלח במידה שלא ניתן לתאר. אמרתי רק שביבי לא טיפל במערכת כי לא רצה לטפל בה, אח"כ זה נהפך עליו לרועץ או אז נעמד על רגליו האחוריות. וציינתי גם שאין צורך להיבהל כי זה הפיך.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:03 |
|
| |
ואני חוזר. אפשר להירגע. כל חקיקה רודנית לא יוצלח או יוצלח זמנית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:05 |
|
| |
מי שצריך לדאוג, הם אלו שישבו ליד הקערה, ועתה יגורשו מהמחלבה ויתיישבו שם אחרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:06 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אל תיתמם
זה שנתניהו לא טיפל במערכת המשפט שמאוד מאוד קשה לטפל בה כשכל מוקדי הכוח נמצאים בידי השמאל ולא באמת היה לו רוב בכנסת לטפל בזה,, זה אכן דבר שעומד לחובתו. אבל אל תסיט את הזרקור והדיון מהעיקר, מהשתוללות חסרת הרסן והמעצורים של הממשלה החדשה לעבר דיקטטורה נוסח צפון קוריאה. זה דבר שצריך להדאיג כל בר דעת גם אם אינו תומך ביבי. |
|
אתה עושה לביבי הנחות. נתניהו יכול היה ב2017 להעביר פסקת התגברות ולא העביר, וביקש, כך פורסם, מכחלון שיתנגד וכך יצאו שניהם נאורים. עוד קודם יכול היה לפרק את מערכת המשפט, הדבר שיריב לוין מייחל לו שנים, ולא עשה דבר. נהפוך הוא, ביבי מינה את שי ניצן לפרקליט המדינה, וגם את היועמש, כידוע. איהו דאזיק אנפשיה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:07 |
|
| |
| פלנטה כתב: |  | | ואני חוזר. אפשר להירגע. כל חקיקה רודנית לא יוצלח או יוצלח זמנית. |
|
אתה מאמין לעצמך?
מי יעצור את זה את הפאשיזם הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:10 |
|
| |
מה הקשר בין כתב אישום וכל הקונספירציות והטינופים הקבועים על הדיפ-סטייט לבין הידיעה שהעלית כאן? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:14 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | אל תיתמם
|
אתה עושה לביבי הנחות. נתניהו יכול היה ב2017 להעביר פסקת התגברות ולא העביר, וביקש, כך פורסם, מכחלון שיתנגד וכך יצאו שניהם נאורים. עוד קודם יכול היה לפרק את מערכת המשפט, הדבר שיריב לוין מייחל לו שנים, ולא עשה דבר. נהפוך הוא, ביבי מינה את שי ניצן לפרקליט המדינה, וגם את היועמש, כידוע. איהו דאזיק אנפשיה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני לא בא להצדיק את נתניהו
יש לו חלק במפלצת הזו שגדלה ולבסוף אוכלת גם אותו
אך מה שקורה כאן זה הרבה מעבר לנתניהו בלבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:15 |
|
| |
| YYona כתב: |  | מה הקשר בין כתב אישום וכל הקונספירציות והטינופים הקבועים על הדיפ-סטייט לבין הידיעה שהעלית כאן? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תסביר את עצמך ואת הקשר, לא הבנתי מה אתה רוצה.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 07/06/2021 22:26:53
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:23 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מה הקשר בין כתב אישום וכל הקונספירציות והטינופים הקבועים על הדיפ-סטייט לבין הידיעה שהעלית כאן? נשלח מהאנדרואיד שלי
כתבת שכל חקיקה רודנית לא תצלח שאלתי אותך מי יעצור את זה, לא ענית על זה, (ולשאלתך זו לא מובנת ולא קשורה) |
|
התבלבלת בין האנשים כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:26 |
|
| |
צודק, אתקן את זה
ובאשר לשאלה מי יעצור, מה תשובתך?
תוקן על ידי נוירולוג ב- 07/06/2021 22:27:35