|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:29 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | ואני חוזר. אפשר להירגע. כל חקיקה רודנית לא יוצלח או יוצלח זמנית.
אתה מאמין לעצמך?
מי יעצור את זה את הפאשיזם הזה? |
|
קצת מחשבה ילמד אותנו כמה זמן ממשלה זו תוכל להחזיק מעמד. אין שום דבר משותף בין מרכיבי הממשלה אלא דבר אחד בלבד - להעיף את ביבי. אוקיי, העפנו אותו, סנדלנו אותו לבל ישוב לעולם. מה עכשיו?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:35 |
|
| |
| פלנטה כתב: |  | ואני חוזר. אפשר להירגע. כל חקיקה רודנית לא יוצלח או יוצלח זמנית.
אתה מאמין לעצמך?
מי יעצור את זה את הפאשיזם הזה?
קצת מחשבה ילמד אותנו כמה זמן ממשלה זו תוכל להחזיק מעמד. אין שום דבר משותף בין מרכיבי הממשלה אלא דבר אחד בלבד - להעיף את ביבי. אוקיי, העפנו אותו, סנדלנו אותו לבל ישוב לעולם. מה עכשיו? |
|
1. אם קראת את ההסכם, דאגו גם לאזוק את בנט לקואליציה הזו. אחד הסעיפים הוא שאם הממשלה נופלת, בנט לא יכול לשמש אפילו כסגן שר בכל ממשלה שתקום. המטרה היא שבנט יעשה הכל על מנת שהממשלה הזו תחזיק מעמד.
2. מי שרואה לאן הם מובילים את המערכת הפוליטית (בין השאר באמצעות חקיקה נוסח איראן וצפון קוריאה) מבין שהמטרה שלהם זה לא רק נתניהו אלא גם הליכוד, מה שאומר ששלטון השמאל ערבים מובטח לשנים רבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:36 |
|
| |
| פלנטה כתב: |  | | מי שצריך לדאוג, הם אלו שישבו ליד הקערה, ועתה יגורשו מהמחלבה ויתיישבו שם אחרים... |
|
הם האחרונים שמעניינים אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:41 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| YYona כתב: |  | מה הקשר בין כתב אישום וכל הקונספירציות והטינופים הקבועים על הדיפ-סטייט לבין הידיעה שהעלית כאן? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תסביר את עצמך ואת הקשר, לא הבנתי מה אתה רוצה.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 07/06/2021 22:26:53 |
|
טענת שידאגו להגיש כתבי אישום נגד ראשי ממשלה (על זה מבוסס הדיון כאן). לפי ההסכם שפרסמת, מדובר בהגבלת כהונה (צינון) אחרי 8 שנים, בכל מצב לכאורה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:46 |
|
| |
אז זה מה שקראת, לא קראת הכל ממליץ לך לקרוא
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:46 |
|
| |
הם מפעילים את הדיקטטורה גם כלפי עצמם. לבנט יהיה אסור להצטרף לקואליציה אחרת, גם אם הממשלה תיפול. וזה רק אומר שאף אחד מהשותפים לא מאמין לזולתו. [מסופקני אם ניתן לאכוף כזו הסכמה שאינה נוגעת לתפקוד הממשלה עצמה]
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:49 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  | הם מפעילים את הדיקטטורה גם כלפי עצמם. לבנט יהיה אסור להצטרף לקואליציה אחרת, גם אם הממשלה תיפול. וזה רק אומר שאף אחד מהשותפים לא מאמין לזולתו. [מסופקני אם ניתן לאכוף כזו הסכמה שאינה נוגעת לתפקוד הממשלה עצמה] |
|
זה אינטרס של לפיד לאזוק את בנט לממשלה הזו בכדי שיחליף אותו לאחר שנתיים (כמובן גם תירוץ בשביל בנט כלפי מתי מעט מהימין שעדיין מאמינים לו שהוא דואג לימין, שהוא מתפשר עם השמאל כדי שיוכל להמשיך "לשמור על האינטרסים של הימין" במקום להפיל את הממשלה).
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 22:56 |
|
| |
מה שאני לא מבין זה למה לפיד נותן לבנט וסהר את החוק הזה הרי ברגע שהחוק הזה עובר הם יכולים להפיל את הממשלה ללכת לציבור הבוחרים הימני ולהגיד כל מה שעשינו זה להזיז את נתניהו משהצלחנו הולכים לבחירות כי לא באמת רצינו לתת לעבאס את כל אלו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 23:11 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  | מה שאני לא מבין זה למה לפיד נותן לבנט וסהר את החוק הזה הרי ברגע שהחוק הזה עובר הם יכולים להפיל את הממשלה ללכת לציבור הבוחרים הימני ולהגיד כל מה שעשינו זה להזיז את נתניהו משהצלחנו הולכים לבחירות כי לא באמת רצינו לתת לעבאס את כל אלו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הסעיף החשוב ביותר - קיום הממשלה. בנט נאזק פה אל הקואליציה בחקיקה שקובעת שאם הממשלה תיפול באי אמון, הוא לא יוכל לכהן אפילו כסגן שר בכל ממשלה שתקום
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2021 23:30 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| אל_קפונה כתב: |  | מה שאני לא מבין זה למה לפיד נותן לבנט וסהר את החוק הזה הרי ברגע שהחוק הזה עובר הם יכולים להפיל את הממשלה ללכת לציבור הבוחרים הימני ולהגיד כל מה שעשינו זה להזיז את נתניהו משהצלחנו הולכים לבחירות כי לא באמת רצינו לתת לעבאס את כל אלו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הסעיף החשוב ביותר - קיום הממשלה. בנט נאזק פה אל הקואליציה בחקיקה שקובעת שאם הממשלה תיפול באי אמון, הוא לא יוכל לכהן אפילו כסגן שר בכל ממשלה שתקום |
|
לא נראה לי שניתן לעשות כזה הסכם בכלל אפשר אולי לסכם זאת על ממשלה שתקום באותה כנסת אבל לא על ממשלה שתקום בכנסת אחרת
וחוץ מזה למה באי אמון ומה עם פיזור הכנסת
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אל_קפונה ב- 07/06/2021 23:31:30
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2021 00:16 |
|
| |
יש לי רעיון מאוד משונה, להצעת חוק: שכל מי שמבטיח משהו צריך לקיים אותו.. אפשר אפילו להעניש במאסר את מי שמפר את החוק הזה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2021 00:19 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | יש לי רעיון מאוד משונה, להצעת חוק: שכל מי שמבטיח משהו צריך לקיים אותו.. אפשר אפילו להעניש במאסר את מי שמפר את החוק הזה |
|
תיזהר
עוד יציעו הצעת חוק של מי שיש לו רעיונות משונים שכאלו אחת דינו למאסר
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2021 00:55 |
|
| |
קלעפער
| איש_חשוב כתב: |  | יש לי רעיון מאוד משונה, להצעת חוק: שכל מי שמבטיח משהו צריך לקיים אותו.. אפשר אפילו להעניש במאסר את מי שמפר את החוק הזה |
| מה יש לך נגד ביבי?...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2021 01:16 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | ואני חוזר. אפשר להירגע. כל חקיקה רודנית לא יוצלח או יוצלח זמנית.
אתה מאמין לעצמך?
מי יעצור את זה את הפאשיזם הזה?
קצת מחשבה ילמד אותנו כמה זמן ממשלה זו תוכל להחזיק מעמד. אין שום דבר משותף בין מרכיבי הממשלה אלא דבר אחד בלבד - להעיף את ביבי. אוקיי, העפנו אותו, סנדלנו אותו לבל ישוב לעולם. מה עכשיו?
1. אם קראת את ההסכם, דאגו גם לאזוק את בנט לקואליציה הזו. אחד הסעיפים הוא שאם הממשלה נופלת, בנט לא יכול לשמש אפילו כסגן שר בכל ממשלה שתקום. המטרה היא שבנט יעשה הכל על מנת שהממשלה הזו תחזיק מעמד.
2. מי שרואה לאן הם מובילים את המערכת הפוליטית (בין השאר באמצעות חקיקה נוסח איראן וצפון קוריאה) מבין שהמטרה שלהם זה לא רק נתניהו אלא גם הליכוד, מה שאומר ששלטון השמאל ערבים מובטח לשנים רבות.
|
|
קראתי, ונכון שבנט נאזק. אבל שוב, אחרי שביבי עף יש עוד מה לעשות. והקונפליקטים יהיו בלתי נמנעים ובלתי נסבלים, לא רק מבחינת בנט. תאר לעצמך רק חימום גיזרת עזה (ח"ו שלא יוזק שום יהודי) ואיך מרץ הערבים ובנט מתנהלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2021 01:18 |
|
| |
ותאר לעצמך איך ליברמן מתנהל באוצר ובוועדת הכספים כאוליגרך מושחת ללא מעצורים עד כדי בלתי נסבלות של שותפים אחרים.
|
|
|
|
|