בית פורומים בחדרי חרדים

גפני על נפתלי בנט - "שם רשעים ירקב". למה על גדעון סער לא?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/6/2021 20:26 לינק ישיר 

אני לא מבין.
אם אלו גזירות כל כך קשות למה הם לא מצטרפים לממשלה?
הרי מציעים להם ואז ברור ששום דבר לא יצא אל הפועל.
לא חשובה להם התורה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2021 21:16 לינק ישיר 

קולולו כתב:
אני לא מבין.
אם אלו גזירות כל כך קשות למה הם לא מצטרפים לממשלה?
הרי מציעים להם ואז ברור ששום דבר לא יצא אל הפועל.
לא חשובה להם התורה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש הרבה תשובות בדבר

אחת מהן היא שהחרדים רוצים להיות בעלי הבית בממשלה (כך התרגלו אצל נתניהו), ולממשלת השמאל ערבים הזו החרדים היו זוכים להצטרף רק כאורחים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2021 22:24 לינק ישיר 
מצדרביעי

עיבל כתב:
שמחתי לקרוא שר' ליצמן מחלק אישורים לכיפות. הוא ביטל היום את האישור של בנט. בהזדמנות אמלא את טופס הבקשה ונראה אם ר' ליצמן יאשר לי כיפה.

אני מניח שאדם כמו ר' ליצמן, שממש יצא מכליו כדי שאישה שהתעללה מינית בילדות יהודיות לא תעמוד לדין, לא ייתקל בשום קושי לקבל אישור לחבישת כיפה.

אתה צודק חלקית בביקורתך על ליצמן, אבל אפשר לשאול אותך שאלה אישית בבקשה שתענה אחת ולתמיד?
האם אתה באמת חובש כיפה? משום מה מרגיש לי לפעמים שאין לך קשר לדת, וכאילו בקשת אישור כתיבה במיוחד כדי "לחנך" את החרדים..
יש סיכוי? שואל ברצינות?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2021 22:35 לינק ישיר 
קלעפער

מצדרביעי כתב:
שמחתי לקרוא שר' ליצמן מחלק אישורים לכיפות. הוא ביטל היום את האישור של בנט. בהזדמנות אמלא את טופס הבקשה ונראה אם ר' ליצמן יאשר לי כיפה.

אני מניח שאדם כמו ר' ליצמן, שממש יצא מכליו כדי שאישה שהתעללה מינית בילדות יהודיות לא תעמוד לדין, לא ייתקל בשום קושי לקבל אישור לחבישת כיפה.

אתה צודק חלקית בביקורתך על ליצמן, אבל אפשר לשאול אותך שאלה אישית בבקשה שתענה אחת ולתמיד?
האם אתה באמת חובש כיפה? משום מה מרגיש לי לפעמים שאין לך קשר לדת, וכאילו בקשת אישור כתיבה במיוחד כדי "לחנך" את החרדים..
יש סיכוי? שואל ברצינות?...
בסוף קפץ לך ה"איש חשוב"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2021 22:39 לינק ישיר 

עשית פה קצת סלט...
יש סיכוי שאתה מתבלבל ביני לבין איש-חשוב או שאתה מנסה לרמוז באופן הזוי כאילו אנחנו אותו ניק?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2021 22:53 לינק ישיר 

לא. התכוונתי שיצא ממך ניצוץ איש חשוב. והכוונה שאם לא מסכימים לדעתך בטח לא חרדים או אפילו לא דתיים. לא מתאים לך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2021 22:56 לינק ישיר 

ממה שאני שמעתי,

דרעי אמר שסער הסכים למתווה שסער יהיה ראש ממשלה ראשון, נתניהו שני, ובנט שלישי,

וכך לא הייתה קמה מה שהעיתונים החרדיים מגדירים 'ממשלת הזדון' או ממשלת השמאל,

בנט לא הסכים ! ! !

לכן הכעס על בנט ולא על סער.

חוץ מזה,

שאדם 'דתי' עומד מאחורי מעשה נוכלות שכזה,

זה חילול השם עצום,

וזה מאוד מאוד מקומם את החרדים וגם את רוב רובם של הדתיים.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 08/06/2021 22:58:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2021 22:57 לינק ישיר 
מצדרביעי

לקלעפר:

הבנתי...
חששתי שזה יראה כסטיגמתיות, לכן ניסיתי לשאול בכנות, מזה זמן רב המחשבה הזאת עוברת בראשי ומעניין אותי באמת אם יענה מה הוא יענה כשכמובן אני מתכוון להאמין לתשובה שיספק ולא "להציק" לו אחר כך...
(אני מהמר שהוא לא יענה...).

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 08/06/2021 23:00:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2021 22:59 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

ממה שאני שמעתי,

דרעי אמר שסער הסכים למתווה שסער יהיה ראש ממשלה ראשון, נתניהו שני, ובנט שלישי,

וכך לא הייתה קמה מה שהעיתונים החרדיים מגדירים 'ממשלת הזדון' או ממשלת השמאל,

בנט לא הסכים ! ! !

לכן הכעס על בנט ולא על סער.

דרעי אמר, אם זה נכון או לא? או שכן או שלא
פומבית סער אמר בצורה ברורה שהוא מתנגד גם לרעיון הזה.
עכ"פ גם אם זה נכון מה שדרעי אומר, במידה וסער היה הולך בכיוון הזה, לבנט לא היתה ברירה אלא להצטרף,  ממשלת השמאל ערבים הזו לא היתה יכולה לקום ללא סער או ללא בנט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2021 23:00 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

דרעי אמר, אם זה נכון או לא? או שכן או שלא
פומבית סער אמר בצורה ברורה שהוא מתנגד גם לרעיון הזה.
עכ"פ גם אם זה נכון מה שדרעי אומר, במידה וסער היה הולך בכיוון הזה, לבנט לא היתה ברירה אלא להצטרף,  ממשלת השמאל ערבים הזו לא היתה יכולה לקום ללא סער או ללא בנט.

ממה ששמעתי, כך פורסם בשמו של דרעי,

איפה אינני יודע, אבל כך שמעתי ולא מאיש אחד.......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2021 23:06 לינק ישיר 

דרעי אמר את זה בועידת ערוץ 13, כ"כ אמר זאת היום בחלק הסגור של ישיבת הסיעה המשותפת של יהדות התורה וש"ס.

גם אם גרסתו נכונה, עדיין גדעון סער היה יכול לפרק את החלום של בנט על לפיד אם היה בוחר בכך, משלא בחר בכך הוא ובנט לא ממש שונים, לכן לא מובנת ההתעלמות המוחלטת מביקורת עליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2021 10:11 לינק ישיר 

יתכן (רשמית) שסער הוא הרי אינו 'משלנו', ובנוסף דעתו ו'האידאולוגיה' שלו היתה ברורה, כלומר תאוות נקם בלתי נשלטת בביבי (מובנת). אבל, בנט הוא הרי 'משלנו'.. עד כדי שמועצת יצתה נגדו בהודעה ומחאה מיוחדת... ובנוסף מכר אידאולוגיה ערכית ולא יצרית ונקמנית. ועל זה יצא הקצף רק על בנט 'שלנו' ולא על סער שאינו 'שלנו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2021 10:15 לינק ישיר 

חכם? לא. ילדותי? כן. לעניין? לא. מכובד? לא. מועיל? לא. משכנע? לא. מביש? כן. ילדים! לכו לריב בהפסקה ואל תהפכו כאן את הבית בצעקותיכן של כתה א'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2021 10:20 לינק ישיר 

מי שמכיר את אורח חייהם של הד"לים יודע שחיבורים ושייכותם לשלומי אמוני ישראל הם כמו החילונים. ידעו זאת תמיד. בשנים האחרונות התחילו לשכוח. הברית הראשונה הזכיר זאת ולא אבו להיזכר, עתה קבלו בשנית את התזכורת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2021 10:23 לינק ישיר 

מי שכן מסתדר יופי עם הד"לים ומתחבר אתם היטב הם ה'עיתונאים החרדים' ו'העיתונאיות החרדיות' וההסבר מובן למי שמכיר אותם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גפני על נפתלי בנט - "שם רשעים ירקב". למה על גדעון סער לא?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.