בית פורומים בחדרי חרדים

למה הפעם אני פחות מזדהה עם זעקות השבר (בשונה מתקופת "האחים")?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/6/2021 22:41 לינק ישיר 

קחו לדוגמא את נושא "תחבורה ציבורית בשבת"

מי אמר שהמדינה צריכה להתערב בהסעת אזרחים? מה זה רוסיה כאן?

במדינה של פייגלין, כל מי שרוצה להסיע מאן דהוא לכל מקום אחר - רשאי לעשות כן, ולגבות תשלום. פשוט ככה.

במדינה של פייגלין תהיה רגולציה מינימלית: שיהיה ביטוח תקף, ושהרכבים יהיו תקינים, והנהגים יהיו ללא עבר פלילי. שיהיה מענה אינטרנטי מרכזי שכל אדם ידע איזה אוטובוס מגיע לכאן ומתי. וגם מוקד לתלונות. מה שצריך צריך. נורמות של שירות זה לא הצד החזק של סוציאליזם.

במדינה של פייגלין, אפליקציות של נסיעה שיתופית כמו "אובר" תהיינה חוקיות. ייתכן שצריך יהיה לפצות את בעלי המוניות שהכנסתם תיפגע, אבל האינטרס הציבורי של שוק חופשי חשוב הרבה יותר.

במדינה של פייגלין אתה לא תחכה במירון שעתיים עד שיבוא לך אוטובוס לירושלים, כי תוכל ליצור קשר עם נהגים אחרים שיסיעו אותך בתשלום לירושלים. כיום זוהי עברה על החוק.

במדינה שלכם, שום חברת תחבורה לא מפעילה קו בשבת (למעט אגד בחיפה) אלא ראשי הערים (רמת גן, תל אביב, גבעתיים) מכניסים את ידם לקופת העירייה ומממנים מפעם לפעם, בכספם של כלל תושבי העיר, חלק מהם שומרי שבת! הסעות להכא ולהתם – רק כדי לקבל כותרות בתקשורת ומנדטים בבחירות.

אם המדינה תצא לגמרי משוק התחבורה – כל התעלול של ראשי הערים מתמוטט. געוואלד – על מה נריב אז? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2021 21:16 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
יחסית אליך אכן הוא חניוק

יש סיכוי שגם יחסית אליך...
אין לי סמרטפון ומחזיק רק טלפון כשר (את ההודעות פה כותב מהמחשב), ואתה?...

אם המדד היחיד הוא זה אז אנחנו דומים 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה הפעם אני פחות מזדהה עם זעקות השבר (בשונה מתקופת "האחים")?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext