| נשלח ב-10/6/2021 00:53 |
|
| |
הרב ניר בן ארצי: "לא תקום ממשלת שינוי"

|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2021 00:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2021 01:00 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | |
|
זה תנאי בל יעבור בשביל לקבל מסרים אונליין ישירות מהקב"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2021 01:02 |
|
| |
אם הנבואה לא תתגשם, חסידי גור שמסתובבים אצלו יעזבו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2021 01:08 |
|
| |
כ"כ הרבה נבואות שלו לא התגשמו והם עדיין הלכו שבי אחריו, אין לזה הסבר רציונלי, בוודאי שאין קשר למשהו רוחני.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2021 01:14 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | כ"כ הרבה נבואות שלו לא התגשמו והם עדיין הלכו שבי אחריו, אין לזה הסבר רציונלי, בוודאי שאין קשר למשהו רוחני. |
|
תכלס נוירולוג, כאחד מאלו שלא חדלים לרגע מהדבקות בבן-ארצי (אגב -קשור משפחתית לשרה נתניהו?.) תן לנו רגע של גילוי לב-מה כ"כ מושך בו?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2021 01:20 |
|
| |
אין קשר בינו לשרה נתניהו ר' ניר הוא תוניסאי, ולפי ויקיפדיה הוא ממשפחת "בוכריץ"
ולשאלתך, מה כ"כ מושך בו, אתה לא רואה את הקסם שלו? אתה לא מרגיש לרגע שהנה זכינו שאנו בדורו של משה רבנו שמדבר עם ה' פנים אל פנים? שלא לדבר על כך שלרב יש מדי שבוע עשרות נבואות וכולן ללא יוצא מן הכלל מתגשמות אחת לאחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2021 13:57 |
|
| |
חבל שאמר זאת. ! עכשיו ברור ובטוח שהממשלה הזאת אכן תקום, כפי שקורה בד"כ בכל "נבואה" שלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2021 14:24 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | אם הנבואה לא תתגשם, חסידי גור שמסתובבים אצלו יעזבו? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2021 14:36 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | אם הנבואה לא תתגשם, חסידי גור שמסתובבים אצלו יעזבו? |
|
אם זה גור נדל"ן, הם שם בשביל כסף… השאר לא רלוונטי. חוץ מזה, הוא כבר חירטט הרבה בעבר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2021 19:19 |
|
| |
צר לי אבל אני לא מסוגל לאחוז מאדם שהשקפותיו רחוקות מהשקפת עולם חרדית אוטנטית.
אבל אדרבה תביאו נבואות שלא התגשמו, וניתן לנוירולוג לענות תשובות.
דרך אגב, לנבואות וכיוצא בזה ניתן להגיע גם דרך כוחות הטומאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2021 13:57 |
|
| |
חבר קרוב שלי נהנה להקשיב לבן ארצי ולמגידי עתידות נוספים, ומספר לי מפעם לפעם שמשהו גדול עומד להתרחש או לא עומד להתרחש, וכשהנבואות מתבדות הוא טוען בלהט שהתבטלה הגזרה הקשה בזכות הרב שחזה אותה, או שנגזרה גזרה חדשה בגלל חטאינו, וכך אמונתו בנביאי השקר האלו הולכת ומתחזקת למרות שדבריהם לא מתקיימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2021 14:15 |
|
| |
| אפיפנס כתב: |  | | חבר קרוב שלי נהנה להקשיב לבן ארצי ולמגידי עתידות נוספים, ומספר לי מפעם לפעם שמשהו גדול עומד להתרחש או לא עומד להתרחש, וכשהנבואות מתבדות הוא טוען בלהט שהתבטלה הגזרה הקשה בזכות הרב שחזה אותה, או שנגזרה גזרה חדשה בגלל חטאינו, וכך אמונתו בנביאי השקר האלו הולכת ומתחזקת למרות שדבריהם לא מתקיימים. |
|
אצל ר' ניר כל הנבואות התקיימו אחת לאחת מדי שבוע הוא מבטיח מלחמות עולם ורעידות אדמה, שיטפונות וצונאמי ושאר דברים קשים. הוא גם ניבא בעבר שטורקיה תירחב, ויפן תימחק, ואכן הכל קרה. כידוע הכל התקיים מתקיים ויתקיים, ככה זה כשיש לך ערוץ ישיר עם הקב"ה, ממש כמו אצל משה רבנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2021 15:24 |
|
| |
מסתובבים קצת יותר מידי נירים באזור: ניר ברקת, ניר אורבך, ניר עמרצי. אנחנו ממתינים כמובן לזה האמיתי: עריכת נר לבין ישי משיחך, במהרה בימינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2021 16:02 |
|
| |
אמן
|
|
|
|