בית פורומים בחדרי חרדים

רשימת מכולת לממשלה החדשה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/6/2021 10:34 לינק ישיר 
רשימת מכולת לממשלה החדשה

היות ולא נספיק לעשות אפילו פוווווו קצר אחד והממשלה הזו תחלוף ברוח ותיעלם לבלי שוב עדין יש בכל זאת מספר תועלות שנוכל להפיק ממנה בטרם נשכח שהיתה בכלל קיימת .העניין הוא שמה לעשות אבל למפלגות החרדיות יש יותר מידי עניינים חשובים להם שרק הם מבינים את חשיבותם אבל שאר המצביעים שלהם יש להם הרבה עניינים חשובים "אחרים" שכעת סוף סוף אפשר לטפל בהם בלי שהמפלגות החרדיות יוכלו לקלקל .
מוזמן כל אחד להביא את העניינים החשובים לו שכעת סוף סוף אפשר לטפל בהם בלי שנציגינו יפריעו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2021 10:41 לינק ישיר 

אפתח ראשון .לדעתי בלבד הורדת גיל הפטור לתלמידי הישיבות לגיל 21 זהו החוק הראשון שצריך לחוקק .
כל מי שחשקה נפשו בלימוד מוזמן בברכה להשאר בישיבה גם אחר כך. אשרי חלקו.
מי שמרגיש שיש לו פחות טעם בלימוד או שרוצה להכין עצמו לחיים בלי להזדקק לצדקה בעתיד יוכל לצאת ללימודים גבוהים ולעבודה .הציבור שלנו מספיק עני .יותר מידי עני. והגיע הזמן לשנות זאת.
דבר נוסף שאפשר לטפל הוא בקבלת ילדים למוסדות חרדיים.
ההרגשה שכנראה נכונה היא שלפוליטאים החרדים לא נח להתעמת עם מנהלי מוסדות עקשניים וסרבנים למשל בצורה של לשלול להם תקציבים אם יתמידו במריים וכעת יש ממשלה שלא דופקת חשבון ויותר ממוזמנת לטפל בנושא הזה שכאוב להרבה משפחות.
ועדת חקירה ממלכתית לאסון מירון אף על פי שדעתי לא ברורה לי עד הסוף בעניין זה כנראה שזה הדבר הנכון לעשות וסילוק ההקדשים ממירון והפקעה לטובת המדינה זה דבר שאברך עליו כבר כעת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 14/06/2021 11:09:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2021 10:42 לינק ישיר 

דבר ראשון הממשלה צריכה לאשר רכישת אלפי מריצות כדי לקיים את הבטחת הבחירות של שר האוצר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2021 11:40 לינק ישיר 

מחירי הדירות בלבד, הכל יבוא בעקבותיהם, לשלוח ילדים ללמוד לימודים כדי שירויחו כסף כדי שיוציאו את הכסף על קרקע ששייכת לתושבי ואזרחי המדינה וכי למה, עבדים היינו, משפחה מוציאה כיום כסף משכורת של למעלה מעשר שנים לקנות דירה בפריפריה, במרכז זה כפול 3,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2021 11:41 לינק ישיר 

גם השכר עלה...
שיפתחו מלשינון למוסדות שלוקחים כסף שאסור להם לקחת..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רשימת מכולת לממשלה החדשה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext