|
|
| נשלח ב-15/6/2021 16:20 |
|
| |
לדרישת 'ועדת הרבנים לענייני תקשורת', פרטנר העבירה 3 מליון ש"ח לחברה פרטית
כתבה
האם התגלה ''קצה הקרחון'' ב''נתיב הכסף'' ב''קומה הכשרה'' ל''ועדת הרבנים''?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 16:30 |
|
| |
עד מתי לועדה הרעה הזאת? שמעתי סיפורים מאנשים פרטיים שניסו להרוויח במכירת מכשירים הכי כשרים, והועדה פשוט איימה בסגנון הכי מאפיונרי שיש, כי הם לא קיבלו את הפרוטקשן הגבוה שרצו, ההוא כמובן התקפל והפסיד מאות אלפים..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 16:44 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | | עד מתי לועדה הרעה הזאת? שמעתי סיפורים מאנשים פרטיים שניסו להרוויח במכירת מכשירים הכי כשרים, והועדה פשוט איימה בסגנון הכי מאפיונרי שיש, כי הם לא קיבלו את הפרוטקשן הגבוה שרצו, ההוא כמובן התקפל והפסיד מאות אלפים.. |
| אתה מתאר "קרטל" וזה פלילי. יש להגיש תלונה לממונה על ההגבלים העסקיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 16:44 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | עד מתי לועדה הרעה הזאת? שמעתי סיפורים מאנשים פרטיים שניסו להרוויח במכירת מכשירים הכי כשרים, והועדה פשוט איימה בסגנון הכי מאפיונרי שיש, כי הם לא קיבלו את הפרוטקשן הגבוה שרצו, ההוא כמובן התקפל והפסיד מאות אלפים.. |
|
היות ובכירי הרבנים והאדמורים בהנהגה החרדית עדיין מגבים את הועדה הזאת, אז הם ימשיכו לעשוק ולהתעלל ללא מורא. כל עוד ההנהגה החרדית לא תתעשת ותקים גוף כשרות חילופי שישים סוף לועדה הזאת, אז המצב יישאר כמות שהוא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 17:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 17:32 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | עד מתי לועדה הרעה הזאת? שמעתי סיפורים מאנשים פרטיים שניסו להרוויח במכירת מכשירים הכי כשרים, והועדה פשוט איימה בסגנון הכי מאפיונרי שיש, כי הם לא קיבלו את הפרוטקשן הגבוה שרצו, ההוא כמובן התקפל והפסיד מאות אלפים.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 13:17 |
|
| |
אולי הגורים צריכים לממן את המאבק נגד יריבם
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 15:01 |
|
| |
ירו_שלמי
| עדייןבגלות כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | עד מתי לועדה הרעה הזאת? שמעתי סיפורים מאנשים פרטיים שניסו להרוויח במכירת מכשירים הכי כשרים, והועדה פשוט איימה בסגנון הכי מאפיונרי שיש, כי הם לא קיבלו את הפרוטקשן הגבוה שרצו, ההוא כמובן התקפל והפסיד מאות אלפים.. |
|
|
|
זה בדיוק העניין, בדור הזה הכל שחור לבן, אתה ימני או שמאלי, אם כן הצד השני מינימום המנים או נאצים וכך הלאה. אם אתה בצד א' אסור לך לתקוף התנהגות לא הוגנת בצד ב'. אני למשל הייתי בצד של קרלין בעניין הקורונה, ולכן? עליי להסכים גם כשהתירו מוסיקה בספירת העומר בגלל 'דיני נפשות'? (ובסוף אומר לו להתיר גם חילול שבת בפרהסיא בכלל 'נפשות'..).
אם הבנתי נכון המדינה מבדילה גם כאן בדיוק בין הראוי ללא ראוי, הועדה הזו מושחתת, ולכן יש 'לאתחל' אותה, להחליף את האנשים, אך עדיין צריך ועדה מאוזנת כפי המתבקש כמעט מכל חצרות החרדים. אני בעד מוראה של מלכות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 10:35 |
|
| |
נצל
לאדון הנכבד ירו_שלמי אם אינך חושב שאכן יש לחלל שבת בגלל נפשות, או שאתה בור וע"ה או שאתה כופר ואפיקורס. רבנים ואדמורי"ם שפוסקים או שקובעים - זו הלכה, ולא מחשבותיך.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 12:04 |
|
| |
ירו_שלמי
| נצל כתב: |  | לאדון הנכבד ירו_שלמי אם אינך חושב שאכן יש לחלל שבת בגלל נפשות, או שאתה בור וע"ה או שאתה כופר ואפיקורס. רבנים ואדמורי"ם שפוסקים או שקובעים - זו הלכה, ולא מחשבותיך. |
|
לא רציתי להיכנס לעניין הסבוך הזה, וכמובן שהתשובה ה'שחור-לבן' שלך לא עושה חשק לענות. ובכל זאת..
אני קצת מכיר את 'עולם הנפש', העולם הזה מתרחב והולך במאה האחרונה, אקספוננציאלית.. אם פעם שוטה היה מוגדר בהגדרה מיוחדת, היום ההגדרה היא של נורמלי, וכל מי שלא נכנס למשבצת המרובעת של נורמלי הוא 'אבנורמלי'.. מה שקורה בעקבות כך הוא שצמח כאן דור של 'אנוסים', אם אני מרגיש צורך כלשהו זה הרי מגיע ממגעים כימיים במוח, ואם כן זה לא בשליטתי, ולכן אני אנוס כשאני מביא ילדים לעולם של 'אבא ואבא' וכו'.
ואני אנוס גם כש'בא לי' לחלל שבת, אני לא צוחק, ישנו סרט, האמת מרגש ממש, בשם 'אמא לא משוגעת' (קישור להלן), שצילם רב קהילה דתי, מישהי בעלת הפרעת אישיות גבולית (כל אחד כמעט מכיר לפחות 'גבולית' גבולית אחת), שאנוסה לעבור על הלכות נדה ולחלל שבת, והסרט מסתיים שכך שהחלה ללמוד הלכה ולהורות הלכה לרבנים בבית המדרש. הסרט עושה את המעבר הדק בין 'פיקוח נפש' לבין הפקר מוחלט בעדינות ממש, תראו את הסרט ויהיה לכם קשה להשתחרר מהתסבוכת, מה באמת הגבול?
בתי המשפט כיום מתוסבכים מאוד בשאלות אלו, וכמובן שהם לא מפרידים שאלה זו משאלת הבחירה החופשית (ואם אתה מאמין במדע הפסיכולוגיה וסומך עליה בהלכות שבת, גם אתה חייב להייחס לשאלת הבחירה החופשית, כי אם הכל מוכתב מהמוח - אין בחירה לאף אדם), ואז הם פונים לכיוונים שונים, כגון למען יראו וישמעו, או שהכלא רק למניעת נזק, וכו'.
אני לא חושב שזה המקום לפלפולי הלכה, אבל ברור שבמקרה של קרלין, הן לגבי מוסיקה בספירת העומר והן לגבי מה שקרה שם באסון הנורא, ההתנהגות תלויה בגישה כללית! כל חצר היתה מתנהגת באופן שונה מרעותה, אין ספק בכך, אילו היו אלו למשל דלי"ם פתוחים אולי גם היו שומעים מוסיקה להקל על הלחץ הנפשי :)
הרבנים לא נולדו אתמול, ולא שמענו שכל יולדת ומשפחתה יכולים להסתובב כל השבת עם טלפונים בכיסים ולתקשר חופשי? בעצם למה לא? איפה הגבול? תשאל את רבניך ותביא תשובה מדוייקת בבקשה, לא בערך, כי הרבנים אף פעם לא נוכחים בכל שניה, הם רק מנחים קו כללי ומראש, אז תביא לי הלכה מדוייקת מה היה מותר ומה אסור בקרלין, ואז נדון מה נשמר ומה לא.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|