בית פורומים בחדרי חרדים

צה"ל בהנחיית הדג המדיני לא הגיב הלילה לבלוני התבערה, אתמול רק עשו סיבוב יח"צ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/6/2021 19:24 לינק ישיר 
נוירולוג

מה יותר קל מלצטט את תגובתך

עובדה אחת קשה להתעלם. צה"ל תקף בעזה ושקט מצד עבאס. יש מצב שהימין לא קלט את גודל המהפך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2021 19:27 לינק ישיר 

אמת. ניסוח לא מדויק. היה צריך לכתוב חלק הארי בימין. כי למרבה הפלא גם אלו שטענו כך בגלל קוניקטורות פוליטיות (טבעיות) חזרו בהם או לפחות מצניעים את העבודה הזו.
אבל איש לא יכחיש את קיומה. לפחות חמישה שופרות ימיניות הודיעו על כך בגלוי ללא חשש.

לא נורא נוירולג. תנסה שוב ושוב אולי ילך לך משהו בסוף...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2021 19:33 לינק ישיר 

אני ממש מתאמץ שלא להגיע למסקנה שאתה טיפש, אבל אתה מתעקש להוכיח את זה, לא ברור לי למה.

הבאת הוכחה למהפך אצל עבאס מכך שהוא לא הגיב על תקיפת הדיונות חול בעזה, ואף ציינת שהימין לא מזהה את גודל המהפך.

אין שום הוכחה למהפך, אפילו לחמאס לא הזיז תקיפת הדיונות והפחונים, גם לא למנסור עבאס ולשאר תומכי הטרור, כל עוד התקיפת של דיונות הם בסדר גמור עם זה ואף צוחקים על היהודים.

אבל בשביל מה הסברתי שוב.... במרומי העץ הגבוה ועם ניחוחות של עבאס באף אין סיכוי שתבין גם כעת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2021 19:39 לינק ישיר 

כאמור, זיהוי המהפך של עבאס, נוצר אצל הימין. והימין ממש חשב לשבהת איתו. ביבי נפגש איתו. כל ילד בישראל מודע לכך. הנסיון להתכחש לזה מוציא אותך באור מתאים לדמות שלך הנכלולית.
כאן ציינתי דבר נוסף, שעכשיו עבאס בעצם אחראי על כך כי הוא חלק מהקואליציה ובכל זאת שותק. זו הוכחה נוספת למהפך שהימין היום משחק אותה כאילו לא קיים ולא מזוהה למרות  שהוא כן זיהה כשהיה לו נוח בכך.

אז נכון שהניסוח לא היה מדויק, אני שמח שמדייקים אותי על קוצו של יוד. ולכן הסכמתי עם הטענה. אולם הטענה המרכזית  שיש כאן מהפך אינו מוטל בספק לנבונים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > צה"ל בהנחיית הדג המדיני לא הגיב הלילה לבלוני התבערה, אתמול רק עשו סיבוב יח"צ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.