לא חושבת שלפורום הזה יש הגדרת גיל, אולי תנסי לפתוח פורום חדש "צעירים בשידוכים" אני בכל אופן בת 24, לא זקנה מדי אבל די מיואשת... היום מישהו הוריד אותי בטענה שאני חכמה מדי והוא מדי פשוט. אפילו לא הצלחתי להחליט אם אני רוצה אותו או לא... דרוש עידוד חברים...
לא התרשמתי שמעניין את "המצטרפת" הגיל. הרבה זמן לא נתקלתי בסגנון כזה מה שגורם לי להרגיש שמדובר ב"הוא" והמטרה שלו זה לשאול דברים אחרים לגמרי.
בכל מקרה בתתימן הגדרת כבר איזה טיפוס את רוצה שיהיה בעלך? יש סיכוי שאת אומר שאת לא מוכנה לצאת עם בחור שהציעו לך?
כשיגיע המועד אם תהיינה שאלות שיוכלו חכמי/ות הפורום להחכימני אשמח להעלות אותן כאן בכייף בעבר הלא רחוק היו כאן כמה שעזרו לי מאוד אקווה שיחזרו ושוב יהיה כאן מעניין יותר זרימה חופשית ועם יותר אויר לנשימה ובינתיים שבת שלום
לא חושבת שלפורום הזה יש הגדרת גיל, אולי תנסי לפתוח פורום חדש "צעירים בשידוכים" אני בכל אופן בת 24, לא זקנה מדי אבל די מיואשת... היום מישהו הוריד אותי בטענה שאני חכמה מדי והוא מדי פשוט. אפילו לא הצלחתי להחליט אם אני רוצה אותו או לא... דרוש עידוד חברים...
לא התרשמתי שמעניין את "המצטרפת" הגיל. הרבה זמן לא נתקלתי בסגנון כזה מה שגורם לי להרגיש שמדובר ב"הוא" והמטרה שלו זה לשאול דברים אחרים לגמרי.
בכל מקרה בתתימן הגדרת כבר איזה טיפוס את רוצה שיהיה בעלך? יש סיכוי שאת אומר שאת לא מוכנה לצאת עם בחור שהציעו לך?
דווקא אני כן התרשמתי שמדובר בבחורה צעירה שמחפשת פורום בסגנון של שיח בטיקטוק או בטלגרם. (לא יודעת מה בדיוק הולך שם אבל נראה לי זה הכיוון)
הגדרתי פחות או יותר מה אני רוצה, אבל כמובן שיש בחורים שאני מעדיפה להוריד.. לפעמים אפשר להרגיש מראש מה הסגנון..
נחמד לראות שאתה עדיין חבר בפורום..
מציץ פעם בכמה חודשים:) תכלס מבין את תחושת הביאוס. זה מה שאני תמיד טענתי שאם מישהו היה מבטיח לי שעוד כך וכך זמן אפגוש את אשת חלומותיי והכל ילך על הצד היותר טוב, הייתי מתייחס לכל התקופה הזו בתור חוויה ולא כאוסף תיסכולים. אותו דבר היה לי כשחיפשתי עבודה. בסופו של דבר באמת מצאתי גם עבודה וגם אישה שניהם מתאימים לי בדיוק ברוך השם שזה פשוט נס עצום ואני שמח שלא התפשרתי. במבט לאחור גם הזמן שחיפשתי עבודה עזר לי להתכונן לראיון הגורלי וגם הזמן שחיפשתי שידוך עזר לי לבנות את עצמי ולהיות בשל לנישואין כל שהכל באמת יצא לטובה ברוך השם. הבעיה שבתקופה שאנחנו מחפשים אנחנו לא יודעים מה צופן העתיד. לכן חשוב מאוד להתפלל ולהאמין שכל מה שהשם עושה זה לטובה. תכלס באמת תקופת הרווקות היא תקופה קסומה שבה אפשר לעשות דברים שלא תוכלי לעשות בתור נשואה. נראה לך לחייכנית היה פריווילגיה לשקוע בתיאוריות קונספירציה כשיש לה שלוש ילדים להאכיל? :)