אני סבור שקודם כל צריך שזה שיהיה מישהו שלא לוטש עיניו לפוליטיקה ולא יוכל לעשות רווח פוליטי מהחקירה ומהמסקנות, דבר שיכול להטות את החקירה והמסקנות לכאן או לכאן בצורה מכוונת מראש.
נשלח ב-17/6/2021 23:54
נוירולוג כתב:
אני סבור שקודם כל צריך שזה שיהיה מישהו שלא לוטש עיניו לפוליטיקה ולא יוכל לעשות רווח פוליטי מהחקירה ומהמסקנות, דבר שיכול להטות את החקירה והמסקנות לכאן או לכאן בצורה מכוונת מראש.
אני חושב שגדי איזנקוט שהוא להערכתי איש שמאל,
אני חושב שהוא מבין שכאיש שמאל הוא לא יוכל להתקדם בפוליטיקה כאיש שמאל,
משום שרוב העם ימני,
אלא הוא מחכה שהציבור ישכח את הויכוחים ואת ההתעמתות שלו עם הדתיים בצבא,
ורק אז הוא ינסה לראות אם תהיה הזדמנות להיכנס לפוליטיקה ולהגיע לתפקיד מאוד בכיר.
נשלח ב-17/6/2021 23:59
אייזנקוט הוא בפירוש איש שמאל, ולא רק מבחינה דתית.
נשלח ב-18/6/2021 00:26
נאיביץ. יעקב אשר מכניס ''עז'' או ''צפרדע'' שאף אחד לא רוצה ולא יכול לבלוע, ואח''כ ימסמס את העניין, באומרו אני הבאתי, אתם לא רציתם.
במקום לחרטט כאן הצעות את מי למנות לעמוד בראש הועדה, כדאי להכיר את חוק ועדות חקירה תשכ״ט.
נשלח ב-18/6/2021 00:44
נוירולוג
גרשום כתב:
במקום לחרטט כאן הצעות את מי למנות לעמוד בראש הועדה, כדאי להכיר את חוק ועדות חקירה תשכ״ט.
זה בדיוק העניין יעקב אשר לא רוצה ועדת חקירה ממלכתית, לכן הוא מבקש ועדה שהמדינה תמנה ולא ועדה שנשיאת בית המשפט העליון ממנה בראשות שופט.
נשלח ב-18/6/2021 00:51
גרשום
עזוב אותי מיעקב אשר. הניסיונות למסמס את החקירה כבר מאחורינו. הממשלה החדשה גמרה אומר להקים ועדת חקירה ממלכתית, וזו אמורה להיות נדונה בישיבתה הקרובה.
נשלח ב-18/6/2021 00:59
גרשום כתב:
עזוב אותי מיעקב אשר. הניסיונות למסמס את החקירה כבר מאחורינו. הממשלה החדשה גמרה אומר להקים ועדת חקירה ממלכתית, וזו אמורה להיות נדונה בישיבתה הקרובה.
זאת לא תהיה ועדת חקירה ממלכתית לחקירת האסון במירון,
זו תהיה להערכתי
הוועדה להגבלתזכות התפילה והזכות לחגוג את חגיגות ל"ג בעומר במירון
וחבר הכנסת יעקב אשר פועל למנוע את הקמת הוועדה הזו.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 18/06/2021 00:59:44
נשלח ב-18/6/2021 01:05
גרשום
עם כל הכבוד לדעתך, רעיונוביץ, חשובה יותר דעתם של משפחות הניספים שמבינים את משמעות ועדת חקירה ממלכתית על כל הבטיה ולא קונים את הסיפורים שהפוליטיקאים החרדים מוכרים לציבור.
נשלח ב-18/6/2021 01:08
גרשום כתב:
עם כל הכבוד לדעתך, רעיונוביץ, חשובה יותר דעתם של משפחות הניספים שמבינים את משמעות ועדת חקירה ממלכתית על כל הבטיה ולא קונים את הסיפורים שהפוליטיקאים החרדים מוכרים לציבור.
משפחות הנספים רותחת ובצדק על האסון שקרה להם שאותו היה ניתן למנוע ! ! !
מצד שני,
עם כל הכאב שבדבר,
ללכת ולפגוע בצורה קשה בכל הציבור החרדי
זה לא פתרון אלא נקמה מרושעת
נשלח ב-18/6/2021 01:14
הפגיעה בקדושת המקום או בציבור כתוצאה מועדת חקירה ממלכתית היא המצאה של הפוליטיקאים החוששים לעורם. המשפחות יודעות זאת. ולהם אי-אפשר למכור את הסיפורים האלה.
נשלח ב-18/6/2021 01:24
גרשום כתב:
הפגיעה בקדושת המקום או בציבור כתוצאה מועדת חקירה ממלכתית היא המצאה של הפוליטיקאים החוששים לעורם. המשפחות יודעות זאת. ולהם אי-אפשר למכור את הסיפורים האלה.
ממש לא ! ! !
החשש הוא הגבלת כמות המגיעים לאתר.
צריך להשקיע באתר ובסביבתו לפחות מעל לחצי מיליארד ש"ח
ויש אנשים מקצועיים שאומרים שיותר מכך אלא כמיליארד ש"ח.
נראה לך שיאיר לפיד שמנע כשהיה שר האוצר לא נתן מספיק תקציב לילדים מוגבלים חרדיים !
הוא נלחם שתקום ועדת חקירה ממלכתית?
כנ"ל כל אויבי החרדים בקואליציה הקיימת היום?
פתאום הם שרוצים לקעקע את השבת ואת הגיור ואת הכשרות של הרבנות הראשית
הם רוצים לדאוג לציבור החרדי???
המטרה של הקמת הוועדה היא פגיעה בציבור החרדי ובציבור המסורתי
שמגיע לאתר הזה בל"ג בעומר,
ברור לך שלו האתר היה מפותח כמו שצריך,
היו מגיעים לאתר הזה בל"ג בעומר למעלה ממיליון וחצי אזרחים
אבל במשך 73 שנה האתר לא מפותח בכלל,
אלא כל שנה נותנים סכום קטן שמתבזבז סתם וחבל.
נשלח ב-18/6/2021 01:27
זיי מיר געזונט. לילה טוב.
נשלח ב-18/6/2021 09:52
הבעיה היא לא תקציבית. יש מספיק אנשים שהיו מוכנים לממן את פיתוח האתר. לא צריך שקל מהמדינה. הבעיה היא ניהולית נטו ואת זה רק המדינה יכולה לפתור לצערי
נשלח ב-18/6/2021 10:43
muki28 כתב:
הבעיה היא לא תקציבית. יש מספיק אנשים שהיו מוכנים לממן את פיתוח האתר. לא צריך שקל מהמדינה. הבעיה היא ניהולית נטו ואת זה רק המדינה יכולה לפתור לצערי
זה לא רק האתר,
צריך להשקיע בכבישים בדרך לאתרמאות מיליוני שקלים.
צריך להרחיב את הכבישים מכל הכיוונים לפחות לשני נתיבים לכל כיוון,
צריך לבנות גשר למכוניות עם ששה נתיבים (לשנים הבאות) מעל נחל מירון !
כלומר את כביש 886 ואת כביש 89 מצומת עין זיתים למירון