| נשלח ב-20/6/2021 18:15 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | לא חושב שאמרתי שאתה גערער, כי אני בכלל חושב שאתה מזרחי.
את התאווה שלך למקורות אני מכיר מזמן, אני רק מקוה שהאשכול הזה נתן לך תמונה מאוזנת של שני הצדדים מתוך מקורות מהימנים משני הצדדים... לך תדע, אולי אתה מצליח לראות דברים שאני לא מצליח. לאיזה דברים אתה מתכוון? |
|
נראה לי שבמצוקתו כי רבה הוא ניסה לטעון שהניק "לך תדע" זה אני, שיערב לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 18:46 |
|
| |
ממש לא. אבל לא הכל חייבים להבין...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 19:06 |
|
| |
לפותחת האשכול
יש כאן מישהו שממש מנדנד ונפשו לא מוצאת מנוח הוא רוצה מקור לכך ששר התורה לא ברך את התורמים לקמפיין. יש לך מקור כזה? ( כי אותי לימדו שלדבר שאינו קיים אין מקור, אבל הוא בכל זאת מתעקש למקור על דבר שלא קיים, אשמח אם תוכלי לעזור, תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 19:18 |
|
| |
אתה חוסך לי תגובות. אתה כותב ומראה לכולם את חכמתך... תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 19:18 |
|
| |
"כל זה ניסיתי בחכמה אמרתי אחכמה והיא רחוקה ממני". אבל תשלימו ביניכם, הרי שניכם מרוצים שעם ישראל הזיל מכספו לטובת מיזם תורני חדש
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 19:32 |
|
| |
לא נראה לי שהוא או את\ה שמחים בכך. לא רק זה ההמצאה של תמניא שנויורולג קפץ עליה כמוצא שלל רב, שהתרומות הן בגלל המחלוקת, אלא גם את\ה כתבת שזה נעשה תוך כדי השמצת הקהילה של גור. זו דוגמא נפלאה להאשמת הקורבן. הן נרדפים בצורה מזוויעה (לא שמת לב כמה נויורולג עסוק בכך?, זה נורא כואב לו שרודפים קהילה קדושה, הצבוע הזה..) וכשמנסים לאסוף כסף ונרדפים בקריעת המודעות והחרמות עוד מאשימים אותם בהשמצות. רק לב רע יכול לחשוב כך. ואולי אינך בעלת לב רע אלא השפעתו הקלוקלת של ניורולוג, כי הוא התומך הגדול בשנאה לגר"ח, השפיעה עליך.
תתיעצי עם בעלך אם זה נכון ככה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 19:35 |
|
| |
לך תדע
קבלי ממני המלצה חמה אל תעני לו, לא תצאי מזה לעולם אני מכיר את התכשיט הזה, אם תעני הוא יידבק אלייך ירדוף אחרייך לכל אשכול בו תגיבי בכל נושא, ויפגין את "כישוריו".
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 19:41 |
|
| |
איך אתה ממליץ לה משהו שאתה מקפיד באדיקות לא לקיים? היכן שאני מגיב אתה חוזר שוב ושוב להגיב שאתה לא תגיב יותר... זה הבייסיקס של צביעות...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 19:47 |
|
| |
אתה יכול לבדוק אותי: לא פעם יצאתי בפורם נגד גור, שלמיטב ידיעתי לא העמידה במקומם את רודפי הילדים, פינצורים וכו'. סהדי במרומים: שכוונתי, שההתרמה נעשתה תוך כדי השמצה: לא שאנשי הגר"ש השמיצו, אלא המציאות מחייבת שהתורמים נחשפו לתלאות שהקהילה עברה מיום היווסדה. החילול ה' שנגרם, זה מה שכואב לי, במקרה הזה!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 20/06/2021 19:55:26
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 19:51 |
|
| |
זה שיצאת נגד גור לא אומר שאת לא מעדיפה אותם בשאלת הפורשים. יתכן ואני טועה ביחס אליך בכללי, אבל שבמסע ההתרמה האחרון את העמדת את עצמך נגד הקהילה של הגר"ש זה היה די ניכר, ונויורולוג שהרגיש די בודד בקטע הזה, שכל הליטאים והחסידים כמעט ללא יוצא מהכלל נרתמו לעזור לקהילה נרדפת, והוא נשאר בקבוצה הרודפים, אז הוא מצא נחמה בכך שגם אתה כותבת בצורה דומה.
ולכן הוא גם בעיקר הצטרף להשמצות של אחרים ולא פתח אשכולות בגלל שהבין שהוא במיעוט בקטע הזה.
ועל כך לבד את אשמה גם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 20:02 |
|
| |
לקרוא את ההבלים של קלעפער, זה משעשע מחד, מאידך מעורר רחמים.
זה מתחיל מלטעון שאני גערער, מזרחי, ועוד. משמצוקתו גברה החל לטעון שאני "שונא הגר"ח", אין לי מושג אם התכשיט הזה היה אי פעם בכלל אצל הרב קנייבסקי, אני כן הייתי כמה וכמה פעמים כולל באופן אישי, כמדומני שזה לא דפוס אופייני ל"שונא הגר"ח", אבל כידוע עם דמגוגיה אי אפשר להתווכח בהגיון.
ובעניין ההתרמה, הפציצו כאן את הפורום באשכולות בנושא, וביתר שאת הניק קלעפער בכבודו ובעצמו, שיהיה לכולם לבריאות, הוא נפגע שלא הייתי שותף פעיל להתלהבות דקדושה או דשנאה שלו ושל דומיו, בעיה שלו.
המדומיין חי בסרט שכל החסידים וכל הליטאים נרתמו, לא ידעתי שסך הציבור החרדי הוא 50,000, אבל שויין, זו הבעיה הקטנה שלו. בשונה מאנשי רמיה שמדברים גבוהה על "כבודו ותורתו של הרב שאול אלתר", בשעה שרובנו יודעים מה המניע העיקרי האמיתי, אני לא צד בעניין המחלוקת בגור וכמוני רבים רבים בציבור החרדי, אני רק רואה את הצביעות החוגגת ומדי פעם מצביע עליה.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 20/06/2021 20:27:37
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 20:14 |
|
| |
קלעפער. לא הבנתי, אבל למה להתפלסף. תביא קישורים שעליהם אתה-מבסס את אשמתי ונדון בזה. תן לי את יומי בפורם להוכיח את חפותי. בכל אופן אם נחזור למושא האשכול, אינך יכול להוכיח שהגר"ש קיבל המלצה משר התורה, האם הקמפיין פורסם ביתד? את הרה"ג ר' גרשון ראינו מדבר עם רבי שאול, הרה"ג ר' דוד לנדאו כנ"ל. משום מה תמונה עם שר התורה אין?! הרי שר התורה היה אמור להיות ראשון כדי לתת את הגושפנקה לספר תורה ששרוי בצער? אתה מספיק חכם כדי להבין שאין כאן ביקורת על ר' חיים אלא על סביבתו.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 20/06/2021 20:30:21
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 21:02 |
|
| |
קודם כל ראית בעינים כמה שוות ההמלצות של ניורולוג. רק לפני כמה הודעות הוא המליץ לך לא להגיב לי ומיד תיכף התיישב לכתוב הודעה. ההודעה הזו מלאה בשקרים כרגיל. לא זכור לי שטענתי שהוא גערער, ההפך, טענתי שאני לא חושב שהוא גערער כי אני חושב שהוא מזרחי. ולא, אין בזה שום פחיתות כבוד, מזרחים ואשכנזים שווים כלפי הבורא וכלפי בני אדם. לא צריך חלילה להרגיש נחיתות.
שנית, ציטטתי את מה שכתבת. טענת שזו לא הייתה כוונתך, ואני מוכן לקבל את התיקון. זה לא עשה רושם כזה ואולי ניורולוג ניתל את זה שיראה כך אבל זה מה שכתבת. מוכן לקבל את התיקון.
(ובמחילה, אל תעבדי גם את עלינו שאת מעריכה את הגר"ח ראיתי את ההתבטאות שלך מכתב אישי לאיש חשוב. מילא ניורולוג אין לו בעיה לשקר שהוא "נכנס לגר"ח", אבל את? ואכן לא הייתי אף פעם אצל הגר"ח הוא אינו הרב שלי. )
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 21:24 |
|
| |
איש חשוב, מאן דכר שמיה, לא זוכרת מכתב אישי אליו. אבל לא מהיום, אלא, גם ביום ההתרמה כתבתי על הגר"ש "ספר תורה שרוי בצער, וזאת, כדי להחיש את התרומות, זוכר?. אשר לשר התורה, איני חסידה שלו ולא נכנסתי אליו, למיטב ידיעתי הוא לא מקבל נשים, בהלצה: איני כתבת טלוויזיה שגם אותה, כזכור, לא קיבל באופן אישי ,רק הציצה מבחוץ והוא היה שקוע כולו בגמרא!. אבל סביבתו הביאה אותו על מגרש היאבקות אז מטבע הדברים היא חטפה והרוויחה זאת ביושר, אני רק מקווה שהיא למדה שטפלון קיים רק במחבתות...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 20/06/2021 21:31:39
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 21:32 |
|
| |
קלעפער
| לךתדע1 כתב: |  | | איש חשוב מאן דכר שמיה, לא זוכרת מכתב אישי אליו. אבל לא מהיום, אלא, גם ביום ההתרמה כתבתי על הגר"ש "ספר תורה שרוי בצער, וזאת, כדי להחיש את התרומות זוכר? אשר לשר התורה, איני חסידה שלו ולא נכנסתי אליו, למיטב ידיעתי, הוא לא מקבל נשים, בהלצה, איני כתבת טלוויזיה, שגם אותה כזכור לא קיבל רק הציצה מבחוץ והוא היה שקוע כולו בגמרא!. אבל סביבתו הביאה אותו על מגרש היאבקות אז מטבע הדברים היא חטפה והרוויחה זאת ביושר, אני מקווה שהיא למדה שטפלון קיים רק במחבתות... |
|
אני לא מוצא את המכתב, אבל זכרונו של איש חשוב טוב משלי והוא בודאי ימציא את זה אם תבקשי ממנו יפה. ואם טעיתי אתנצל.
ניתן לסיים איתך את הדיון, קיבלתי את הטענה שלך שלא התכוונת שהקהילה מתרימה תוך כדי השמצת גור אלא שכואב לך שיש קהילה מושמצת למרות שהוא הרודפת... נו, טוב. אין טעם לחפש עכשיו עוד מובאות אם קיימות.
|
|
|
|
|