|
|
| נשלח ב-20/6/2021 21:35 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | איש חשוב מאן דכר שמיה, לא זוכרת מכתב אישי אליו. אבל לא מהיום, אלא, גם ביום ההתרמה כתבתי על הגר"ש "ספר תורה שרוי בצער, וזאת, כדי להחיש את התרומות זוכר? אשר לשר התורה, איני חסידה שלו ולא נכנסתי אליו, למיטב ידיעתי, הוא לא מקבל נשים, בהלצה, איני כתבת טלוויזיה, שגם אותה כזכור לא קיבל רק הציצה מבחוץ והוא היה שקוע כולו בגמרא!. אבל סביבתו הביאה אותו על מגרש היאבקות אז מטבע הדברים היא חטפה והרוויחה זאת ביושר, אני מקווה שהיא למדה שטפלון קיים רק במחבתות...
אני לא מוצא את המכתב, אבל זכרונו של איש חשוב טוב משלי והוא בודאי ימציא את זה אם תבקשי ממנו יפה. ואם טעיתי אתנצל.
ניתן לסיים איתך את הדיון, קיבלתי את הטענה שלך שלא התכוונת שהקהילה מתרימה תוך כדי השמצת גור אלא שכואב לך שיש קהילה מושמצת למרות שהוא הרודפת... נו, טוב. אין טעם לחפש עכשיו עוד מובאות אם קיימות. |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 22:06 |
|
| |
הוספתי לרשימה "מזרחי" (חשבתי שהקלעפ מתכוון למזרוחניק, דבר שכבר מישהו בפורום טען בעבר)
אז מה היה לנו?, גערער, מזרחי, חבדניק, מזרוחניק, ועוד היד נטויה. מודה שלא קל לשמש בכל התפקידים.
לגבי הגר"ח, איני צריך להוכיח לכל אידיוט או טרול שהייתי, רק יכול לחזור על מה שכתבתי (ולא רק אני) בעבר, שגדולי מבזיו של הגר"ח הם אלו שקופצים כנשוכי נחש בכל פעם שמדברים על כל מיני תופעות פסולות בסביבת החצר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 22:14 |
|
| |
ממתי חרדי, אם הוא לא ילד קטן, מחליף בין מזרחניק למזרחי? את כל מי שניסה לזהות אותך אתה מפיל עלי, אתה לא כזה חשוב שמענין אותי מי באמת עומד מאחורי הניק, ולא זכור לי שניסיתי אי פעם להציע לך זהות קהילתית, מבחינתי אתה יכול להיות בבא זוטא או דברוני או ספרא, אני מתייחס רק לניק ניורולוג ולדברים החכמים והמושכלים שהוא כותב...
נא לא להפגע אם איני מאמין למילה היוצאת מפיך. אין לך חזקת כשרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 22:20 |
|
| |
על זה נאמר "מעניין את הסבתא שלי" מה אתה חושב או מאמין
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 22:24 |
|
| |
קלעפער
לא היית צריך לכתוב את זה. זה ניכר מכל אי התגובות שלך לדבריי. השקט הזה מראה שלא מענין אותך מילה ממה שאני חושב או מאמין בו... עצם זה שכתבת את ההודעה הזו , עלול לגרום לחשד שבעצם כן איכפת לך אבל גם איכפת לך שלא יראו שאיכפת לך.
אז לי איכפת. אני לא רוצה שיהיה לך איכפת. אני כן מרחם.
תוקן על ידי קלעפער ב- 20/06/2021 22:24:53
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 22:29 |
|
| |
אממ.. רק הרב בצרי יכול לעזור במקרה כזה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 22:37 |
|
| |
הוא יוכל לשחרר אותי מהדיבוק שדבק בי? תגיד לו שזה דיבוק משונה, הוא נדבק בי אך טוען, כל הזמן, שאני בכלל לא מענין אותו וגם ממליץ לאחרים לעשות כמוהו ולא להגיב לי. האם לדיבוק מוזר כזה הוא גם יכול? או שזה כבר מקרה לבן ארצי?
|
|
|
|
|