|
|
| נשלח ב-22/6/2021 19:09 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | ילאף אחד לא היה אומץ להסביר לביבי שהוא הבעיה ולא הפתרון, ר.
תספרי לי על זה...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 22/06/2021 18:46:15 |
| לא ירדתי לסוף דעתך. אבל אם עסקינן בציטטות למה שלא תצטט את חוות דעתו של שמיר על ביבי? חוות דעת זו אקטואלית מתמיד: שמיר ז"ל. אמר על ביבי "שהוא מלאך חבלה של הליכוד".
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/06/2021 19:15:15
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 20:19 |
|
| |
לא מבין למה "לא ירדת", העיקרון הוא מאוד ברור. תמיד הפרוגרסיבים/בולשביקים/סמולנים טוענים שיש להם בעיה "רק עם מנהיג הימין הנוכחי" והרבה פעמים אידיוטים שימושיים נופלים בפח שלהם, ב"ה שהיום בעידן הרשתות החברתיות זה הרבה יותר קשה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 20:28 |
|
| |
מצדרביעי
| קלעפער כתב: |  | | אפשר לחשוב שהימין לא מתרפק לפעמים על מנהיגי השמאל מהעבר... מוצאים ציטוטים שלהם שנשמעים ימניים היום וטוענים על השמאל היום שהוא זה שנהיה פחות ציוני. |
|
ההבדל הוא שלא ידוע על התבטאויות חריפות מכיוון הימין נגד השמאל בעבר היות והוא באמת היה ציוני...
בנוסף, אני בסך הכול תוקף את הצביעות של אלו הטוענים ש"אין להם בעייה עם הימין-רק עם ביבי" ומוכיח שהם תמיד אהבו להגיד שהבעיה שלהם היא "רק עם המנהיג הנוכחי" וכבר הפסקנו לקנות את זה (למעט כמה אידיוטים בנטיסטים שימושיים)...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 22/06/2021 20:29:09
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 20:42 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | לא מבין למה "לא ירדת", העיקרון הוא מאוד ברור. תמיד הפרוגרסיבים/בולשביקים/סמולנים טוענים שיש להם בעיה "רק עם מנהיג הימין הנוכחי" והרבה פעמים אידיוטים שימושיים נופלים בפח שלהם, ב"ה שהיום בעידן הרשתות החברתיות זה הרבה יותר קשה... |
| מדבריך אני למד שכל אלה היו בליכוד, ולכן, הליכוד כשהוא מספר לכל העולם שהוא ימין, מתהדר בנוצות של אחרים. במילים אחרות: כל מה שאתה אומר, אולי נכון במידה ופסילתו של ביבי היא לא מתוך הליכוד: סער, אלקין ,האוזר, ואחרים הם בשר מבשרה של הליכוד, גם ליברמן אמר שברגע שביבי יזוז ,תוך חמש דקות...כך שטענותיך לא מחזיקים מים .גם יולי איידלשטיין נמנע על אלה. וגם יצחק שמיר הוא אידיוט שימושי?!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/06/2021 20:46:01
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 20:45 |
|
| |
כמובן שלליכוד כמפלגה דמוקרטית (כמעט היחידה בישראל) יש מקום לביקורת וחילוקי דעות.
אבל אם מדברים על סער ואלקין ש"חצו את הרובריקון" למחנה האובססיבים של כת רל"ב לטובת חיבוק הדוב של התקשורת הנשלטת בידי אליטת ישראל הראשונה הצבועים (לקראת אי מעבר אחוז חסימה בבחירות הבאות וחזרה לפח האשפה של ההיסטוריה) ברגע זה הם הפסיקו להיות "בשר מבשרה של הליכוד"....
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 20:52 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | כמובן שלליכוד כמפלגה דמוקרטית (כמעט היחידה בישראל) יש מקום לביקורת וחילוקי דעות.
אבל אם מדברים על סער ואלקין ש"חצו את הרובריקון" למחנה האובססיבים של כת רל"ב לטובת חיבוק הדוב של התקשורת הנשלטת בידי אליטת ישראל הראשונה הצבועים (לקראת אי מעבר אחוז חסימה בבחירות הבאות וחזרה לפח האשפה של ההיסטוריה) ברגע זה הם הפסיקו להיות "בשר מבשרה של הליכוד".... |
| גם ביבי כשהוא העדיף את ברק, ליבני,ע"פ הדתיים ואת יש עתיד ע"פ החרדים, הפסיק להיות בשר מבשרו של הליכוד?! ביבי לא ימין נקודה ביבי נפסל על בסיס אישי בידי ימין ושמאל כאחד כך, שכפי שאמרתי "כל עוד מחנה הימין לא תשכיל להשתחרר ממנו סיכויה לשוב לשלטון קלושים".
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/06/2021 20:57:12
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 21:12 |
|
| |
ביבי לא טלית שכולה תכלת, אבל הוא מעולם לא פרש עם שישה חכי"ם לטובת מעבר לגוש השמאל שגדול ממנו פי 10, ומעולם לא החרים את החכי"ם החרדים כאידאולוגיה כפי שעשו האופורטוניסטים סער-אלקין...
אני מוכן להתערב אתך על מה שתרצי שאם יקום מנהיג חדש לליכוד שלא יסכים להיכנע להגמוניה בתקשורת ובמערכת המשפט, גם הוא פתאום אחרי כמה שנים ייהפך להיות על ידי מהנדסי התודעה זה ש"אף אחד לא רוצה אותו מימין ומשמאל"...
גם בנט הנוכל אמר דברים דומים בעצמו לפני שהפך את עורו כדי לקבל את הצעצוע עליו חלם:
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 21:33 |
|
| |
א. בנט מגיע עם הימין לא רק המנדטים שלו. אז זה כבר רק פי שנים. ב. וזאת בהנחה שיאיר לפיד נחשב לשמאל. לפי ההגדרות המקובלות (לא מבית היוצר של ביבי שגם ליברמן ובנט שמאל..) הוא מרכז שמאלה מול ביבי שהוא מרכז ימינה. ג.בכל מקרה זה לא משנה מי יותר גדול. משנה מה הוסכם והאם יש שינים להסכמות. וזה נוכל לראות בעתיד. ד. אכן בנט, פוליטקאי נוכל כמו רוב חבריו, וזה שהוא אמר אתמול משהו מחייב אותו היום כפי שארוחה במסעדה מחייבת את ביבי לשלם...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 21:35 |
|
| |
לא הבנתי את המשפט הראשון, בכל מקרה הבאתי את בנט בעיקר כי הוא הסביר מאוד טוב למה הטענה כאילו הנושא פה הוא "ביבי" זה רק מסך עשן (לצורך העניין הוא תמלל יפה את טענתי ומצידי הייתי יכול להביא את זה גם מכל אחד אחר)...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 21:39 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | ביבי לא טלית שכולה תכלת, אבל הוא מעולם לא פרש עם שישה חכי"ם לטובת מעבר לגוש השמאל שגדול ממנו פי 10, ומעולם לא החרים את החכי"ם החרדים כאידאולוגיה כפי שעשו האופורטוניסטים סער-אלקין...
אני מוכן להתערב אתך על מה שתרצי שאם יקום מנהיג חדש לליכוד שלא יסכים להיכנע להגמוניה בתקשורת ובמערכת המשפט, גם הוא פתאום אחרי כמה שנים ייהפך להיות על ידי מהנדסי התודעה זה ש"אף אחד לא רוצה אותו מימין ומשמאל"...
גם בנט הנוכל אמר דברים דומים בעצמו לפני שהפך את עורו כדי לקבל את הצעצוע עליו חלם:
|
| טוב שאתה אומר לי שלביבי יש אידיאולוגיה: כי עד לפני רגע סברתי שמדובר באופורטוניסט עם הוכחות. ביבי, הרי שמר על מערכת המשפט כבבת עינו. עד כדי אבסורד, שברגע שדיברו על שינוים במערכת, ביבי לקח את אהרון ברק בתור יועץ. היום, כבר לא מתפלאים מצעד זה: כי יודע "צדיק" נפש שופטיו געוואלדיג.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 21:46 |
|
| |
ביבי אלוף בסטטוס-קוו ואכן מנע שינויים ויש לנו ביקורת רבה על זה, אבל כנראה שהשמירה על סטטוס-קוו לא הספיקה כדי להרגיע את האריה שכעס על חוצפתו שלא נכנע כלפיהם לגמרי, וחמור מכך -ממשיך להיבחר באופן חוזר ונשנה למרות שהם לא רוצים אותו, ולמרות שה"בבונים" הם אלו שבוחרים בו, מה שכבר בפני עצמו סיבה לתעב את ביבי...
לסיכום - הטרמינולוגיה שמאשימה באובססיביות בכל דבר את ביבי, ובאופן אבסורדי מנסה להצדיק את הממשלה ההזויה שקמה עכשיו בטענה ש"ביבי לא מספיק ימני" ולכן נקים ממשלה שלא יכולה אפילו להעביר חוק איחוד משפחות.
היא בסך הכול תולדה לא מוצלחת של מהנדסי התודעה שהבינו שאם יצאו מהארון ויודו קבל עם ועדה באינטרסים שלהם הם לא יקבלו יותר מ-5 מנדטים, לכן מנסים בצורה מגושמת לעבוד על המון העם שהם בעצם ה"ימין האמתי", אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 21:54 |
|
| |
לא ענית על שאלה שנשאלת. למה ביבי לא צירף לקואליציה שלו את בנט לפחות בנוסף לגנץ ועבודה (שהיא כמו מרץ, חוץ מאופורטוניזם) כימ לא מענין אותו ימין ושמאל. אבל לבנט זה אסור...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 21:57 |
|
| |
נו טוב, אתה לא יכול להתכחש שביבי עם חבריו מונעים את המשך חוק איחוד המשפחות, כפי שאינך ,(מקווה כך) יכול להכחיש שביבי לא נפגש עם מנסור כדי להתריע בפניו ששומן בטני מסוכן לבריאות, ובזכות הכשרתו של מנסור בידי ביבי, קנה אותו בנט בחצי מיליארד. לא חשבתי שבנט יותר ימני אבל, הראיות לפניך.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 22:02 |
|
| |
ראיות למה? לגיטימי לחלוטין שהאופוזיציה לא רוצה להציל את הממשלה ההזויה מעצמה... "בזכות" הכשרתו של מנסור על ידי ביבי - קצת ילדותי ואופייני לבנט, "ואם ביבי יקפוץ מהגג"? לסיכום - אני מבין שנשארת ללא טיעונים רציניים, אני מרשה לך לרדת מהעץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 22:08 |
|
| |
מה שבטוח, שממשלה שקיבלה רוב במליאה , היא לגיטימית יותר מ'ממשלות ביבי שהיו על תקן ממשלות מעבר, שלמעשה לא קיבלו את הרוב, וביבי "ברוב חכמתו" ניסה במשך שנתיים "לסחוב את העגלה מבחירות לבחירות" עד בחירות ישירות, קנטונים, וכו'. אז בנט, אולי לא האיש הכי-ישר בעולם, אבל כדי להזיז את ביבי, לא מספיק איש כמו גנץ וד"ל.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/06/2021 22:57:21
|
|
|
|
|