בית פורומים בחדרי חרדים

הקלטות ''זמן אמת'' חושפות: יענקי קניבסקי לא פוסל את הצטרפות החרדים לממשלה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2021 22:16 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
ראיות למה?
לגיטימי לחלוטין שהאופוזיציה לא רוצה להציל את הממשלה ההזויה מעצמה...
"בזכות" הכשרתו של מנסור על ידי ביבי - קצת ילדותי ואופייני לבנט, "ואם ביבי יקפוץ מהגג"?
לסיכום - אני מבין שנשארת ללא טיעונים רציניים, אני מרשה לך לרדת מהעץ...
טוב אני יורדת ומרימה ידיים .ראיות שהליכוד  והעומד בראשו פחות ימניים מבנט. ,אחרת לא משחקים עם ביטחונה של ישראל ,רק בגלל שבנט קיבל סוף שבוע בבלפור לאחר 12 שנים של ביבי במקום: כתוצאה מאותם איחודי משפחות יצאו הרבה פיגועים בערי ישראל. לפיד וויתר על ההנהגה כי לא רצה את "זועבי" הגיע נתניהו והכשיר אותה. כך גם הטלת הספק בצורך החיוני של החוק נעשה ע"י נתניהו וחבריו לכאורה שכאמור הם פייק ימין ותו לא.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/06/2021 22:24:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 22:19 לינק ישיר 

לא השתכנעתי, אם לבנט חשוב חוק איחוד משפחות -אז שיפרק את הממשלה שהקים עם מי שלא תומך בזה ולא יצפה מהאופוזיציה להציל אותו, (וכמובן שאחרי הפירוק ניתן יהיה להקים ממשלה נורמלית אם האופורטוניסטים ינחתו לקרקע).
אם החוק לא כל כך חשוב לו - טוב שאזרחי ישראל ידעו על כך, כדי שבבחירות הבאות בקרוב ידעו למי להצביע (ושום מילה על ביבי, שגם אני כבר שאפתי שירד מהבמה אבל לא במעשי נוכלות המשחקים לידי ההגמוניה הבולשביקית).

כך או כך - הנושא יתוקן לאחר שהממשלה הבלתי-לגיטימית תתפרק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 22:33 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
לא השתכנעתי, אם לבנט חשוב חוק איחוד משפחות -אז שיפרק את הממשלה שהקים עם מי שלא תומך בזה ולא יצפה מהאופוזיציה להציל אותו, (וכמובן שאחרי הפירוק ניתן יהיה להקים ממשלה נורמלית אם האופורטוניסטים ינחתו לקרקע).
אם החוק לא כל כך חשוב לו - טוב שאזרחי ישראל ידעו על כך, כדי שבבחירות הבאות בקרוב ידעו למי להצביע (ושום מילה על ביבי, שגם אני כבר שאפתי שירד מהבמה אבל לא במעשי נוכלות המשחקים לידי ההגמוניה הבולשביקית).

כך או כך - הנושא יתוקן לאחר שהממשלה הבלתי-לגיטימית תתפרק...
קח בחשבון שסער, ליברמן ואחרים הבטיחו לא להצטרף לביבי כך, שגם אם הם ינחתו על הקרקע זו תהיה ממשלה לא לגיטימית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 22:35 לינק ישיר 

טוב מאוד, אני משוכנע שאפילו הזקנים הרוסיים לא יצביעו למאפיונר המולדובי, ואף אחד לא יצביע לסער (שעכשיו כבר על גבול אחוז החסימה בסקרים) אחרי סיפור כזה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 22:36 לינק ישיר 

אחרי כל טחינת המים .
בא נסכם את זה במשפט אחד:
למה כשביבי "הלך עם גנץ וברק" השמאל השתולל מזעם,
וכשהורביץ ומיכאלי "המליכו את בנט" השמאל רוקד וצוהל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 22:43 לינק ישיר 

פצקו כתב:
אחרי כל טחינת המים .
בא נסכם את זה במשפט אחד:
למה כשביבי "הלך עם גנץ וברק" השמאל השתולל מזעם,
וכשהורביץ ומיכאלי "המליכו את בנט" השמאל רוקד וצוהל?
ניתן לך את הכבוד לענות על השאלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 22:51 לינק ישיר 

מאותה סיבה שהליכוד צהל על גניבת הקולות של גנץ ופרץ לטובתם וצורחים כשזה מהצד הרביעי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 23:10 לינק ישיר 
מצדרביעי

קלעפער כתב:
מאותה סיבה שהליכוד צהל על גניבת הקולות של גנץ ופרץ לטובתם וצורחים כשזה מהצד הרביעי...

והפרוגרסיבים נוקטים באותה צביעות בה נוקט קלעפער כשהוא מתעלם מההבדלים הברורים בין המקרים אותם הוכחתי לו כבר באשכולות אחרים בשחור על גבי לבן.
עיקרם שבמקרה של גנץ באמת הברירה השנייה הייתה בחירות, אבל במקרה של בנט - על פי "קלא דלא פסיק" כל פעם שסער/אופורטוניסטים אחרי ממפלגתו רצו להישבר וללכת לממשלת ימין בנט שידר להם שלא יתייאשו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 23:15 לינק ישיר 

ייאמר לזכותו של בנט שהוא סירב להתחייב שימליץ רק על ביבי כך,  שצריך לקחת בחשבון שבוחריו גם לא "מתים על ביבי כראש ממשלה". מזה לומדים שסיכויו של ביבי לחזור לשלטון אפסיים. בוחרי כחול לבן היו בטוחים שאין סיכוי לעריקה. כך שמעשיו של גנץ יותר חמורים ממעשיו של בנט שרק הפר הבטחות אבל לא התחייב להמליץ רק על ביבי. צריך לומר שבאשכול הזה רואים שאין מוקדם ומאוחר באתרנו הנכבד.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/06/2021 23:17:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 23:17 לינק ישיר 
מצדרביעי

את/ה שומע/ת את עצמך??????????????

האם גנץ חתם על בשידור חי שלא ישב בשום קונסטלציה עם ביבי????

האם הוא ניסה להגחיך לאורך כל תקופת הבחירות את כל מי שטען שזאת התכנית בטענה ש"זאת תעמולה ביביסטית"?

נ.ב. לא אמרנו משהו על ירידה מהעץ?

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 22/06/2021 23:18:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 23:23 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
את/ה שומע/ת את עצמך??????????????

האם גנץ חתם על בשידור חי שלא ישב בשום קונסטלציה עם ביבי????

האם הוא ניסה להגחיך לאורך כל תקופת הבחירות את כל מי שטען שזאת התכנית בטענה ש"זאת תעמולה ביביסטית"?

נ.ב. לא אמרנו משהו על ירידה מהעץ?

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 22/06/2021 23:18:12

סלח לי, כבר מאוחר עבורי להתחיל סבב חדש של וויכוחים. בלילה אני פחות מטפסת על עצים מחשש נחשים וכו'

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/06/2021 23:24:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 23:29 לינק ישיר 
קלעפער

מצדרביעי כתב:

והפרוגרסיבים נוקטים באותה צביעות בה נוקט קלעפער כשהוא מתעלם מההבדלים הברורים בין המקרים אותם הוכחתי לו כבר באשכולות אחרים בשחור על גבי לבן.
עיקרם שבמקרה של גנץ באמת הברירה השנייה הייתה בחירות, אבל במקרה של בנט - על פי "קלא דלא פסיק" כל פעם שסער/אופורטוניסטים אחרי ממפלגתו רצו להישבר וללכת לממשלת ימין בנט שידר להם שלא יתייאשו...

יפה שבגלל ה"קלא דלא פסיק" אתה מאשים אותי בצביעות... כלומר אם אני לא מקבל את ההנחה שלך שאתה מודה שאינה יצוקה בסלע אלא שמועה (שאתה מכנה אותה קל"פ-ער) אני צבוע. 
כי ככה זה שמאלנים אם  אתה לא מקבל את ההנחות שלהם לא משנה שאין להם לכך שום סימוכין, אתה כבר צבוע. הדיקטטרוה של של השמאל, ההתנשאות, רק הם יודעים ורק מה שהם שמעו נכון, מעצבנת...
והכי מוזר זה שהשמאלנים מכנים את שברירי ההנחות הללו כ"הוכחות שחור לבן".

מה שיש לנו כאן אינו קלא דלא פסיק אלא קלא אילן...

תוקן על ידי קלעפער ב- 22/06/2021 23:30:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 23:42 לינק ישיר 

במקרה קראתי עכשיו שניצן הורוביץ אמר:

"תראי, גם בפעם הקודמת, יכולנו להרכיב ממשלה אילולא גנץ היה משתפן באמצע וזוחל לביבי יחד עם מפלגת העבודה ועמיר פרץ והאוזר וכל האנשים האלה. היה אפשר לעשות את זה קודם. אני מקווה שהפעם האנשים בגוש לא ישתפנו, לא ישברו באמצע ואז נוכל להקים ממשלה יחד".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2021 23:45 לינק ישיר 

יש לזכור שיענקי קנייבסקי (מנהיג הציבור הליטאי) לא חתם על מכתב החרמות ליועצים החרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2021 09:01 לינק ישיר 

למר קלעפער:
ניצן הורביץ יכול להגיד מה שהוא רוצה, אבל יועז הנדל וחבירו (ששכחתי איך קוראים לו) התעקשו לא ללכת עם הערבים, כי אז עוד לא היה את התירוץ הילדותי "גם ביבי"...

לגבי סער, אני אומר "קלא דלא פסיק" כי זה לא קרה באופן מוצהר מול כולם, אבל לדעתי עמית סגל שסיפר את זה הוא מספיק נאמן (במיוחד שלא שמענו הכחשה ולא קבלנו נתונים סותרים).

בנוסף, אף אחד מאיתנו לא שמע קריאה אחת (!) של בנט לכיוון סער לקיים את הבטחתו שלא להקים ממשלה עם לפיד והערבים ולהצטרף לממשלת ימין.

אם יש לך נתונים סותרים - נשמח לשמוע...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הקלטות ''זמן אמת'' חושפות: יענקי קניבסקי לא פוסל את הצטרפות החרדים לממשלה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.