|
|
| נשלח ב-23/6/2021 10:30 |
|
| |
בנוסף ,גם הסיפור על הרומן של ביבי עם מנסור עבאס לא היה מעל השולחן, במילים אחרות - הסבירות שביבי אכן קיים רומן ען עבאס כפי מה שמייחסים לו, היא בערך אותה סבירות שבנט מנע מסער/חכי"ם ממפלגתו ללכת לממשלה עם הליכוד וביבי...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 14:48 |
|
| |
אני חייב נתונים סותרים לאיזה מילה של עיתונאי? שכחת את הכלל שחובת ההוכחה אינה עלי אלא על העיתונאי או עליך? ואם אני לא מקבל אני צבוע? תגיד החלקת על קליפת נוגה? מאי אולמיה עיתונאי שהתגלה כפרשן מפוקפק לפחות בנושא זה, מאשר פוליטקאי מפוקפק שהיה בתוך הענינים?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 14:51 |
|
| |
ואגב, אני לא נסצך על מפגשי ביבי,עבאס, אלא על דוברים שלו שאמרו מפורושות שעבאס השתנה וצריך להקים איתו קואליציה. רבים מאנשי הימין, לא רק זה אלא אף תקפו את את סמוטריץ. כמו הר מאזוז למשל, הרב טאו ועוד חברי כנסת מהליכות ופרשני ולקקני ביבי כמו ריקלין ודומיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 19:55 |
|
| |
שוב, אני מחכה להסבר למה לא ראינו קריאה אחת (!) של בנט לסער לשקול הצטרפות לממשלה בראשות הליכוד (כמו שגם הוא התחייב לא להקים ממשלה עם לפיד ועם עבאס)...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 20:03 |
|
| |
אולי, רק אולי, אולי כי סער הודיע שלא משנה מה הוא לא יכנס לממשלת ביבי? מה טעם לקרוא לו? אני מבין שאם הוא יריב פוליטי הקריאה היא כדי לפגוע אולי, אבל סתם? אני לא בקי ממש כדי לדעת בבירור שלא הייתה קריאה כזו, אבל אם איני טועה, בנט אמר שהוא הסכים להצעת ביבי על רוטציה ואילו סער סירב. אחרי כזה סירוב אין טעם לקרוא. מאותה סיבה שהוא לא קרא לליברמן, ואף הליכוד לא קרא לליברמן (ודאי לא בעוצמה של בנט וסער.)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 20:56 |
|
| |
בכל מקרה, גם אם זו טענה טובה, מכלל פרשנות אינה יוצאת. ומי שאינו שותף לפרשנות שלך, גם אם הוא טועה הוא אינו צבוע. רק שמאלנים מתנשאים* חושבים שמי שאינו שותף לפרשנות שלהם, שאין בלתה, הוא צבוע. זה סגנון דיקטטורי שמצוי בשמאל...
*עיבל זה בציניות...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 21:49 |
|
| |
בכל מקרה- אני מסכים אתך שהכול בסוף עניין של אמון, ואני מאמין הרבה יותר לסמוטריץ' שטען שהיו כמה תרחישים להקמת ממשלת ימין וכל פעם בנט הבריז ברגע האחרון...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 23:28 |
|
| |
אבל בשונה ממך אני לא מאמין לבנט יותר מסמוטריץ. אני פשוט לא יודע ולא מאמין לשניהם. שניהם ישקרו כשזה טוב להם. זה תפקידם. ותפקידי לא לקנות כל מה שמוכרים לי...
(נ.ב. לא יגרע כלום מכבודך להתנצל על האשמה לעיל...)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 23:57 |
|
| |
מקבל, אנוכי מתנצל על הדיבור החריף ב"ריתחא דאורייתא":) פשוט היה זכור לי שטענתי לך טענות אלו באשכול אחר ולא הכחשת אותם, אבל יכול להיות שלא זכרתי טוב... בכל מקרה - הדיונים האלו לא נגמרים, ונראה שקשה עד בלתי אפשרי לשכנע אחד את השני בנושאים אלו, עם הזמן אלמד להשלים עם זה בעז"ה...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2021 00:27 |
|
| |
ישר כוח. זה מראה עליך שאתה איש אמת! איש אמת אינו זה שכל הזמן האמת איתו, אלא שהוא מחפש את האמת.
ואגב, אל תטעה, בהחלט משתכנעים, לא שמים לב לזה, אבל במשך הדיונים לומדים הרבה ומשנים הרבה, מבלי משים לב, ואני בטוח שגם אתה. לו רק אדם הולך לבדוק שוב את עמדתו, ולו לשניה, זו הצלחה.
|
|
|
|
|