ערב הבחירות, התחייב סער שאם הוא עצמו ירכיב ממשלה, יסכים לצרף את הליכוד בתנאי שנתניהו לא יהיה שר בממשלה. במהלך המו"מ היו מספר מתווים של נתניהו לממשלות שבנט/ סער/יריב לוין, יעמדו בראשן. סער דחה פומבית את כל ההצעות.בהודעות ברורות בישיבות סיעה. לא סיפורי מעשיות של מישהו.
אבל כבר עכשיו מכחישים כאן את זה. בדיוק כמו שלא רצחו את חברוני ולא שפכו אקוניומיקה.
תוקן על ידי פצקו ב- 24/06/2021 15:21:52
נשלח ב-24/6/2021 16:42
הוא יכול להכחיש מהיום עד מחר. אם זה היה פומבי בטח יש לכך איזה רישום. נא תביא ראיה שהוא קיבל הטעה כזו ודחה אותה. אין לכך שום זכר. אתה משקר, אבל אתה גרוע בזה, יש כאן מומחים גדולים חבל שאינך לומד מהם...
נשלח ב-25/6/2021 12:01
מעניין שטרם פורסם שהתוקפת נעצרה
נשלח ב-28/6/2021 01:50
אירוע האקונומיקה ברעננה. מסמך רשמי של מיון עיניים ביה"ח שיבא מאשר כי המפגינה נפגעה בעיניה. על הקרנית הופיעו נקודות לבנות שאופייניות לפגיעה ושכבת ציפוי חיצונית שחסרה. הרופאה כתבה באבחנתה חד משמעית: פגיעה כימית משמעותית. לסיפור המרכזי ב
היתכן כדבר הזה, להתיז אקונומיקה על אדם ובגדיו לא יושחתו כתוצאה כך?
(זה מזכיר לי את הסיפור על הכינים בשטריימל)
נשלח ב-28/6/2021 08:04
אם היא התיזה ישירות על פניה ולא על בגדיה
נשלח ב-28/6/2021 12:10
גרשום כתב:
כן
אבל גם מסתבר שאדם יכול להיות עיוור מול מה שעיניו רואות, רק בגלל אג'נדה ופוזיציה.
נשלח ב-28/6/2021 12:31
גרשום
נוירולוג כתב:
כן
אבל גם מסתבר שאדם יכול להיות עיוור מול מה שעיניו רואות, רק בגלל אג'נדה ופוזיציה.
אתה צודק לחלוטין שיכול אדם להיות עיוור מול מה שעיניו רואות, והסגידה שלך לנתניהו מוכיחה זאת.
נשלח ב-28/6/2021 16:29
כמובן תשובה חסרת קשר ופשר
נניח ואני סוגד לנתניהו (ואני לא, ואף כתבתי נגדו לא פעם), איך זה קשור לשאלה שלך ולתשובה שקיבלת?
אתה רק מחזק ומוכיח את מה שכתבתי.
נשלח ב-28/6/2021 16:42
קלעפער
איש_חשוב כתב:
אם היא התיזה ישירות על פניה ולא על בגדיה
עדות האשה כפי שמצוטט באתר 20 (אני חושב שזה אתר ימני)
"עמדתי ליד הגדר של אחד השכנים, ולפתע הרגשתי נוזל שעף לתוך העיניים שלי, ולפלג הגוף העליון."
נשלח ב-28/6/2021 17:04
מביך איך אנשים לכאורה בוגרים מריצים דאחקות על מישהו שנפגעה בעינה מאקונומיקה רק בגלל שהיא לא מהצד שחובב את מנסור עבאס ובנט, והצד התוקף כן נמנה על הצד הזה.
הניסיון הפתטי והלא מוצלח לנסות לערער את אמינות הסיפור מעיד על חוסר הגינות והגיון.
אין מה לצפות מאותם אנשים לגנות את התקיפה (יש מצב שחלקם היו עושים זאת בעצמם אילו היתה להם ההזדמנות לכך), אך לפחות שיישבו בשקט ויהנו בשקט.
איש חשוב, אל תנסה להסביר את האמת, היא לא עניינה ולא מעניינת את אותם אנשים, כל עניינם הוא להטריל ולנסות לערער את האמינות בשעה שאין חולק על מה שהיה (גם עניין פלג גוף עליון, היא אומרת בראיון ששפכו לעיניים שלה ועל היד שלה.
נשלח ב-28/6/2021 17:15
יש אנשים שאצלם בירור האמת ע"י ציטוט ללא כל תוספת זו דאחקא. עולם המושגים שלהם כה מעוות שאין כל סיכוי לישר אותם...
אולי בביאת גואל צדק.
נשלח ב-28/6/2021 17:20
ואפשר ציטוט ממנה שהיא מדברת על היד שלה? לא מצאתי.
אגב, היא לבשה חולצה שחורה (כולל על הידיים) ואקונומיקה מלבינה בדים שחורים (שאלתי את נוות ביתי שתחי') צריך לבדוק האם החולצה הולבנה.
נשלח ב-28/6/2021 17:32
"עמדנו כאן בהפגנה ומישהי מהדירה פשוט שפכה חומר שורף, צורב. מהצוואר ועד בית החזה שורף לי, צורב לי, ממש כואב לי" סיפרה אחת הנפגעות ל-N12. "לה (הנפגעת השנייה) שפכו בעיניים את החומר, היא לא יכלה לראות, היא נשמה את זה והרגישה שהיא נחנקת. היא עם קוצב לב, היא התעלפה ופינו אותה באמבולנס".
כאן אין כלל זיהוי של החומר. אבל יש לנו כבר שתי נפגעות שאחת ספגה בבירור על פלג גופה העליון.
וגם הנפגעת השניה שנפגעה בעיניה אמרה שזה כלל פלג גופה העליון.
נשלח ב-28/6/2021 18:16
קלעפער
בקשר לטענת גרשם על השחתת בגדיה, יש ליישב בדוחק שהיא עטתה דגל ישראל לבן על שכמה וצווארה, ולכן החולצה לא הוכתמה.