אגב, היא לבשה חולצה שחורה (כולל על הידיים) ואקונומיקה מלבינה בדים שחורים (שאלתי את נוות ביתי שתחי') צריך לבדוק האם החולצה הולבנה.
מאותו ערוץ שהבאת את הציטוט שלך היא אומרת את זה בקולה בראיון כאן
הפלפולים על הבגד אם הוכתם או כל מיני ניסיונות של אנשים קטנים (ומרושעים) להטיל דופי רק בגלל אג'נדה רקובה באמת לא לעניין. לא יודע מה היא לבשה או לא לבשה, אולי אינך יודע, אבל נשים חילוניות לא בהכרח הולכות עם שרוול ארוך, גם לא ראיתי את בגדיה בשביל לשפוט אם היה כתם ומהיכן הותז החומר, באמת מטופש להסיט את הדיון למחוזות הקטנוניים הללו.
נשלח ב-28/6/2021 22:21
קלעפער כתב:
בקשר לטענת גרשם על השחתת בגדיה, יש ליישב בדוחק שהיא עטתה דגל ישראל לבן על שכמה וצווארה, ולכן החולצה לא הוכתמה.
אגב, האם הוגשה תלונה מסודרת במשטרה ע"י האשה?
בדיחה קורעת, ישר לבזוקה
הוגשה תלונה והמשטרה פתחה בחקירה (לא היה צריך להגיש תלונה, זה משהו שהמשטרה היתה אמורה לעשות מיידית במקום, אבל היא כמובן לא עשתה את עבודתה כמו במקרים אחרים), אבל לא שאלת באמת בשביל לדעת אלא בשביל לנסות שוב לקנטר, וכעת תעבור להטרלה והנסיון הבא.
נשלח ב-28/6/2021 22:43
קלעפער
אה, זה היה ברור שלא ראית מה היא לבשה. כי ממתי מענינות אותך עובדות? יש לך אג'נדה ולעזאזל העובדות.
אני, מאידך, לא התבטאתי כי לא בדקתי. רק מששאלתו של גרשם ענינה אותי הלכתי לבדוק.
וראשית ראיתי שההתזה לא הייתה רק על פניה כפי שהציע איש חשוב, אז הערתי לאיש חשוב שזה אינו המקרה, זה לבדו כבר הוציא אותך משלוותך, "מה? הולכים לגנוב לי, לניורולוג, את הבייבי שלי?" "אני החלטתי שזה מה שהיה ושום בדיקה או עובדה שונה או מעוררת תהיה לא תאושר כאן... והכינויים התחילו...
זה שאקונמיקה מכתימה בגדים (מלבינה שחור) זה ידוע. והלכתי לבדוק מה האשה הזו לבשה, ואני רואה שחולצה שחורה כעורב שחור, חולצה עם שרוולים, (לא צריך להמציא השערות, הולכים לבדוק, הופס שכחתי עם מי אני מדבר.)
ואז אני רואה שהיא מתלוננת שזה גם על פלג גופה העליון, אתה טוען שהיא סייגה שזה על ידה, נניח, (לא שאני מאמין, אבל שיהיה) יש לה שרוול (קצר אמנם) וגם הוא שחור עד עצם היום הזה.
בנוסף, לא נולדה עוד האשה שאינה מזהה ריח אקנומיקה...
והנה שוב, בבדיקה קצרה אני מוצא עדות של חברתה שמתלוננת שעליה הותז (באותו מתז מדויק לעינים של האחת גם הושפרץ לצד על עוד אשה...)
והיא לא אומרת שזה אקונומיקה.
מה זה נותן שזה לא אקונמיקה? שזה מסביר למה לא הושחתו בגדיה.
לא אמרתי שלא נפגעה האשה, היא בודאי נפגעה. אבל ממה? ומי?
אם זה לא אקונומיקה אולי היה מישהו במפגינים ששיחק עם איזו תרסיס ובטעות השפריץ עליהן?
מה לעשות, אנשים ישרים לא מאשימים סתם. בודקים. חוקרים. ואם יש תהייות לא מבטלים אותם כי הן לא מוצאות חן בעיני אדם עם אג'נדה שאף בז לעובדות. יש רק הנחות. וכל מי שלא מתיישר עם ההנחות הללו הוא טרול מרושע וכו וכו כיד ה' הטובה על האיש הזה שמשמש באמצעי השמאל להנדס תודעה ולשקר, לסלף וכמובן להתקוף כל פעם לגופו של אדם. לעולם אין הודעה שלך כשאתה טיפל'ה נלחץ שאינה כוללת אד הומינום (התייחסות לאדם ולא לענין, זה ביטוי לטיני שמשומש בעברית. ) ירוד ובזוי.
ואם תשאל למה אני מגיב? כי א. ארגוני השמאל משלמים לי... וב. אין לי הנאות רבות כמו לחשוף צביעות ונוכלות של בני אדם. על כך רק אוכל להודות לך. אל תפסיק חלילה. זכור, עובדות זה רק ליפי נפש שמאלנים...
תוקן על ידי קלעפער ב- 28/06/2021 22:50:56
נשלח ב-28/6/2021 23:04
שמעתי את הראיון. המראיינים עצמם לא ממש סגורים שזו אקונומיקה.
סג"ל אומר שכלי תקשורת טענו שהיא ממציאה. מישהו כאן ראה או שמע טענה כזו בתשקורת? אני לא מצאתי.
או שזה שוב רק ככלי ניגוח בתשקורת ובשמאל.
נשלח ב-29/6/2021 00:49
קלעפער כתב:
ואפשר ציטוט ממנה שהיא מדברת על היד שלה? לא מצאתי.
אגב, היא לבשה חולצה שחורה (כולל על הידיים) ואקונומיקה מלבינה בדים שחורים (שאלתי את נוות ביתי שתחי') צריך לבדוק האם החולצה הולבנה.
צריך להגיש תלונה לחברת האקונומיקה על כך שהמוצר שלהם אינו אפקטיבי
נשלח ב-29/6/2021 00:55
נשלח ב-29/6/2021 01:01
קלעפער כתב:
שמעתי את הראיון. המראיינים עצמם לא ממש סגורים שזו אקונומיקה.
סג"ל אומר שכלי תקשורת טענו שהיא ממציאה. מישהו כאן ראה או שמע טענה כזו בתשקורת? אני לא מצאתי.
או שזה שוב רק ככלי ניגוח בתשקורת ובשמאל.
בקשר לתגובתך הקודמת לא מצאתי לנכון להתייחס בכלל, פשוט גיבוב של הבלים. רק אציין שמעולם לא ביקשתי שתאמין לי (אין לי ציפיות ממישהו שהכהן הגדול והנאמן שלו הוא מנסור עבאס ונפתלי בנט), ממש לא מזיז לי. אבל ביקשת לדעת היכן מופיע מה שכתבתי, שלחתי לך קישור, לא טרחת להיכנס ובמקום זה אתה מבלבל את המוח על זה שאתה לא מאמין לי, תנוח ותניח.
ובאמת הגיע הזמן לסיים את ההטרלות הללו שלך, התיזו עליה אקונומיקה (אם אתה מעדיף שזה היה סנט מוריץ, אז תספר לעצמך סנט מוריץ, העיקר שתהיה רגוע) זו עובדה, יש אישור על כך מבית החולים על פגיעה בעין מחומר כימי חריף, אז די עם ההקנטות וההטרלות.
נשלח ב-29/6/2021 01:59
קלעפער
תודות על שזה לפחות טרחת להתייחס לכך שאינך מתייחס.
א.למה אני צריך לצפות אם אני מקבל את ההנחה שלך. כלומר אני טוען שגם אם זו רק היד שלה היא הייתה מכוסה בשרוול ושכמה. רק ציינתי שאני מוכן להניח זאת אבל לא בגלל האימון בדבריך אלא כי זה לא משנה, גם אם אתה צודק עדיין יש תהייה למה לא הוכתמה החולצה. ב. אינך קורא מה שכותבים לך. קורה... כתבתי אחרי זה שצפיתי. ג. אני לא מאשים אותך בחוסר הבנה. זו מתת א-ל והוא זה שהחליט שהמוח שלך לא מסוגל ליותר מידי ניורונים (כניורולוג בטח אתה יודע מה תפקיד הניורונים במוח...) ועל כן קיבלת אותם במשורה, רק בנוכלות ושקרים. אז גם חוסר הבנתך כאן מובנת. אבל הייתה כאן טענה, או תהיה, שהעלה גרשם איך זה שחולצתה לא הושחתה, זה ענין אותי ובדקתי ועל כך דנתי. אני מבין שדיונים על עובדות מקשים עליך אבל זו כבר אינה בעיה שלי, יכולת לשתוק ולתת לי לנהל את זה מול איש חשוב וגרשם (הוא חכם ממני,, יודע שאין תכלית בדיונים איתך ופרש..) זה שהחלטת להשתתף, מצופה ממך לקצת מתינות והקשבה ואולי בחסדי ה' משהו יכנס...
ונחזור שוב, אין לי שום סיבה להניח שהאשה משקרת, וביחוד שערוץ 20 טוען שראה גליון רפואי. אך הפרטים לוטים בערפל. לא ברור מה היה החומר, מי התיז אותו, ולמה. עובדה שהיו שם כמה אנשים ואיש לא ראה.
אז אם ברור שאם זו אקונומיקה, הסבירות ששכן התיז גבוהה יותר, זה חומר ביתי והוא כעס עליהן אז הוא השפריץ משהו מהבית. אבל אם זה חומר אחר, כמו תרסיס וכדומה בהחלט יתכן שזה מישהו מתוך ההפגנה ששיחק באיזה גז או משהו. בשביל זה יש חקירות.
אגב, ראיתי קטע באיזו כתבה: בסוף השבוע הקודם ב־1:30 הגיעו השוטרים לביתם של בני הזוג. על פי המשטרה, האישה טענה כי בעלה תקף אותה פיזית ושפך עליה אקונומיקה. כשפנו השוטרים לבעל, הוא טען כי האישה היא זו ששפכה אקונומיקה עליו והשליכה לעברו חפצים גדולים. המשטרה מסרה כי על גופו של הבעל נמצאו סימני אלימות, וכי על חולצתו היו כתמי אקונומיקה.
שמת לב איך קובעים מה היה? בודקים ורואים האם זה נכון. לפי גירסתך, אם האשה אמרה, דיינו...
תוקן על ידי קלעפער ב- 29/06/2021 02:03:44
תוקן על ידי קלעפער ב- 29/06/2021 02:05:26
נשלח ב-29/6/2021 02:13
ובינינו, האשה הזו וסבלה מעניינות אותך כשלג דאשתקד. אתה לא עושה רושם כזה הומני, רק כשזה כלי לניגוח היריבים הפוליטיים שלך. לא שברור לי בדיוק איך זה קשור בבנט, אם שכן עשה זאת, השכן אפילו יכול להיות הצביע בן גביר אבל רוצה לישון בשקט.
האם פתחת אשכול על אלימות מצד ימין? למשל ילדה בת 12 שרוססה בגז מדמיע בהפגנת שמאל?
נשלח ב-29/6/2021 14:18
חבר, אתה חופר עוד קשקושים ובלבולי שכל רק כי כהרגלך המגונה אתה מתקשה לרדת מהעץ, ואתה מנסה להכחיש את המציאות בכל מחיר כדי שלא תפגע באג'נדה הרקובה שלך.
לא מכיר את המקרה של הילדה בת ה-12 (זה כמובן חמור, ובלי אבל ובלי להריץ דאחקות על זה) אך אני לא עובד אצלך, אתה מוזמן לפתוח בעצמך מה שתרצה, מישהו מנע ממך? אתה גם יכול לפתוח אשכולות להעתיק ישירות מהפיייסבוק של "בצלם" ו"שוברים שתיקה" "הדגלים השחורים" ושאר ארגוני השמאל והפלסטינים האהובים עליך, ממילא נראה שמשם אתה שאוב את ה"מידע" שלך.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 29/06/2021 14:25:11
נשלח ב-29/6/2021 14:25
גרשום
קלעפער.
עזוב אותו. אתה לא רואה עם מי יש לך עסק?
נשלח ב-29/6/2021 14:35
הלוואי ויעזוב, הוא לא מסוגל
ולגביך גרשום, חשבתי שיש לך איזו רמה מינימלית, באשכולות האחרונים גילית שאתה שייך לשכבות הנמוכות ביותר.
נשלח ב-29/6/2021 15:51
קלעפער
גרשום כתב:
קלעפער.
עזוב אותו. אתה לא רואה עם מי יש לך עסק?
כבר הסברתי לעיל, שזה תענוג לראות נוכל משתולל כשמנסים לחשוף את שקריו. זה שווה אפילו את הביזיון בלדון איתו...
נשלח ב-29/6/2021 15:55
ושים לב כמה פעמים הוא אומר בדיון שהוא לא מגיב, ואין לו מה להגיב, וכו כו אבל הוא חוזר שוב ושוב לקבל מילה אחרונה. אני לא אומר שאין לי מה להגיב, ואין לי, כאמור, בעיה לחשוף אותו. ואני יודע שהכי חשוב אצלו שלו תהיה המילה האחרונה, ואני לא כל כך אוהב לתת לו את זה...קצת רוע יש בי...
נשלח ב-29/6/2021 20:49
עף על עצמו התינוק, מי סופר אותך בכלל, תגיד תודה על הצומי שאתה מקבל.
תמשיך להחמיא לעצמך, זה אמנם מעורר חמלה, אבל גם משעשע לראות איך ילדון מגודל משתטה לעיני כל. אלו מהבעיות הקטנות שלך, יש לך בעיות קשות יותר. אם רק היתה לך מודעות עצמית היית מבין את מצבך ואת הגיחוך והחמלה שאתה מעורר.