בית פורומים בחדרי חרדים

שכנה של נפתלי בנט שפכה אקונומיקה על אישה שהפגינה מול ביתו, צוותי מד"א במקום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/6/2021 21:03 לינק ישיר 

לא יאומן! אין כמעט דיון שאיני מודה על הזכות להתדיין עמך, ואתה מבקש ממני שוב להודות? 

אפילו כאן למעלה כתבתי "תודות על ההתיחסות וכו'" לא תודה אחת, אלא תודות רבות.

אני הרבה דברים, כפי שאתה אומר, אבל איני כפוי טובה. אני מודה לך מכל לבי על ההזדמנות הנפלאה הזו, כפי שאמרתי, איש למוד סבל אני ואחת ההנאות היחידות שנותרו (בילדותי עיצבנתי חתולים, ולצערי ירדתי רמה...) לי זה הדיונים המרתקים עמך.

וליתר ביטחוןן, אני מודה מודה מודה מודה לך על הדיונים, החוכמה המופלגה, ההערכה העצמית המדודה, בדיקת הנתונים, הזהירות מנוכלות ושקר, האוביקטיביות המופלאה, אין פוזיציה, אין אג'נדה, והעיקר, ההקפדה שלך להתייחס אך ורק לגופו של ענין ולא לגופו של דובר. זה נדיר.
אני לא חושב שיש כאן מישהו בפורום שאפילו מתקרב אליך בכל מה שמניתי לעיל, ובטח פיספסתי כמה מעלות טובות.

קטונתי מלאחל לך דבר, ביחוד כי חנן אותך ה' בכל מילי דמיטב, בחכמה וכו' אבל רק בקשה, אל תחדל. אל תברח. תישאר ותגיב לי, ואני אשתדל להמשיך להודות לך על כך.

ברגשי תודה

ק'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2021 21:08 לינק ישיר 

טרול תינוקי שתמיד יאמר את המילה האחרונה (גיבובי שטויות בדר"כ)
וכשמתעלמים ממנו גם כי נמאס, וגם כי ממילא תמיד התגובה האחרונה תהיה שלו, המסכן מפרשן את זה ש"בורחים". עולם מושגים של ילד לא מפותח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2021 21:15 לינק ישיר 

אנחת רווחה נשמעה עכשיו בכל המדינה שלי. כבר חששתי שתחשוב שהתגובה הקודמת היא צינית, ואולי זה יגרום לך לברוח, אבל חסדי ה' לקחת את זה ברצינות.

תודה.

ונ.ב. לא התכוונתי רק לאשכול זה, אלא בכל הדיונים העתידיים. ותזכורת, עובדות זה לאנשים יפי נפש וישרים, אנחנו לא רוצים אפילו להיות במחיצה אחת איתם.

חזק ואמץ, ואל יבוש מפני המלעיגים וכו'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2021 21:18 לינק ישיר 

כצפוי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2021 21:20 לינק ישיר 

נו, הרי שנינו שחכם עדיף מנביא. ולמה תיגרע?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שכנה של נפתלי בנט שפכה אקונומיקה על אישה שהפגינה מול ביתו, צוותי מד"א במקום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext