בית פורומים בחדרי חרדים

עם בנט בראש אני מרגישה הרבה יותר בטוחה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/6/2021 14:08 לינק ישיר 

פייק בידודים, פייק חובת מסכות.

אבל לסגור את השמים? זה רק ליצמן האטום עשה. ממשלת הריפוי לא עושה כזה דבר.
כי בשביל אנשי מדינת תל אביב סגירת נתב"ג זה הרבה יותר גרוע מבידודים ומסכות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 14:42 לינק ישיר 
momeir

הירוק כתב:
שנים טענתי, שכל אחד עדיף מנתניהו, מצטרף לתחושת הביטחון, ה' יעזור שימשיך וישתפר, יש פה כל כך הרבה נושאים לתקן ולטפל בהם

לא יודע בן כמה אתה?
למה זה חשוב?
כי רק מי שחי כאן לפני עידן נתניהו יודע את ההבדל. (כל השוואה נעשית יחסית ל...ועם נתונים אובייקטיבים!)
גם אם יש היגיון  להגביל כהונת ראש ממשלה, עדיין זה לא פוטר אומנו מהכרת הטוב לפועלו. ובטח לא להשתלח על ריק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 15:11 לינק ישיר 

רציף כתב:
מה שאת מרגישה זה לא משנה.
שניהם טובים.
נתניהו אולי קצת שחוק,
עובדה שהוא הזניח דברים
ועשה טעויות, ורב עם החברים שלו
סתם ככה.
ובנט אולי קצת המום מכובד המשא,
ומהניכור נגדו.
משהו בדיבור שלו
הוא כמו גננת..

נשלח מהאנדרואיד שלי

נראה שזה ניתוח ענייני שלא בא מפוזיציה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 15:21 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
כנראה שיש לבנט כוח מאגי
הוא לא עשה דבר וחצי דבר שיגרום לתחושת בטחון (אם כבר אז להיפך) ובכל זאת את מרגישה בטוחה 
אולי זה בכלל איזה תוסף שלקחת שגורם למצב רוח? :)
השדות מוריקים ויש עשב לגדיים זה מה שעושה לי אזה. אצל ביבי זה לא היה, כי הוא לא עשה מאומה לעצור את בלוני התבערה. בנט לא חיכה הרבה זמן ונתן למחבלים להבין שיש מלך חדש באזור שלא יסבול א'זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 15:27 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
כנראה שיש לבנט כוח מאגי
הוא לא עשה דבר וחצי דבר שיגרום לתחושת בטחון (אם כבר אז להיפך) ובכל זאת את מרגישה בטוחה 
אולי זה בכלל איזה תוסף שלקחת שגורם למצב רוח? :)השדות מוריקים ויש עשב לגדיים זה מה שעושה לי אזה. אצל ביבי זה לא היה, כי הוא לא עשה מאומה לעצור את בלוני התבערה. בנט לא חיכה הרבה זמן ונתן למחבלים להבין שיש מלך חדש באזור שלא יסבול א'זה.

אז רק בגלל השדות המוריקים והעשב לגדיים בעוטף עזה יש לך תחושת בטחון?
זה מזכיר לי קצת את הכלניות המפורסמות של גנץ (מי שכונה רמטכ"ל הכלניות)

מלבד העובדה שגם בימי נתניהו היו תקיפות על בלוני תבערה, החמאס לא מתרשם מהמלך החדש, הוא לא עשה שום דבר חדש, פשוט היום כמו בעבר יש זמנים בהם הוא מתאפק כי הוא מנסה להשיג משהו (כעת מדובר על הכסף שצריך לעבור אליו), וגם זה זמני ויכול להתחדש בכל רגע.
אם היה מדובר במלך חדש היה מגיב על כל בלון תבערה, ולא רק תקיפות על דיונות ופחונים.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 25/06/2021 15:29:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 15:37 לינק ישיר 

momeir כתב:
כמובן," אם ה' לא ישמור עיר שווא שקד שומר" ואתם?
כי  מנסור עבאס עומד לצידו. אז בוודאי שאפשר לישון בשקט. 
כי  יש מי שיטפל כמו שצריך בקורונה. ממש לא כמו הפאשלונר נתניהו שרק בגללו יש התפרצות מחודשת. 
כי תהיה לנו תחבורה ציבורית בשבת. תחת ראש ממשלה חובש כיפה.
כי הגויים האוקראינים והרוסים  יוכלו להתגייר ללא קבלת עול תורה ומצווות.
כי  גם למסעדה שמוכרת דבר אחר תהיה תעודת כשרות.  למה להיות קיצוני? למה להשניא את היהדות?
כי  יש לנו שר אוצר נקי כפים, שגם מבין את הערך של תרבות יהודית ולימוד תורה.
כי הפרקליטות ומערכת המשפטיהפכו סוף סוף להיות  מערכת של צדק ויושרה. עם רגישות ליידישקייט.
כי: יש לנו שרה נכבדת לאיכות הסביבה.  וכפי שפורסם השרה  הנכבדה הודיעה לאיחוד האמירויות ולבחריין  שהיא מתנגדת שהנפט יזרום בקו הצינור אילת אשקלון. אז סוף סוף זכינו שבנט הצטרף למקהלת השמאלנים שמאשימים את המתנחלים שהם סיקריקים ש 'ששורפים את המחסנים' . אבל השרה הנכבדה ממרץ , לא שורפת לנו מיליארדי דולרים של הכנסה , לגב' לא חשוב.יחסי השלום הגאופוליטיים עם מדינות ערביות .הספק ספיקא שאם אולי תהיה תקלה במיכלית , ייתכן ואולי תהיה פגיעה באלמוגים,  זה מה שחשוב!  אז נכון שהם הודיעו בתגובה שאם כך הם יבטלו את הסכמי אברהם. אז מה? זכינו למחוק את מורשתו של נתניהו ובכלל מי אמר שהפיכתה של ישראל לנכס אסטרטגי זה חשוב. הרבה יותר חשוב להפסיק את 'הכיבוש'.
זה כבר לבד מספיק כדי שתשני כמו תינוק ובנוסף עליך להתחיל  להגיד הלל כל יום
ולתפארת מדינת ישראל

תוקן על ידי momeir ב- 25/06/2021 13:51:15

תהיה הוגן את מנסור הוא השאיל מביבי אז צריך להודות לו על כך נראה לי שבנט גם עשה זאת בנאום הראשון שלו. טוב שגילית, שביבי אינו קוסם ואין כאן שלום תמורת שלום: הסכמי אברהם לא נחתמו מתוך אהבת ביבי. רק את הסיפוח הקרבנו זוכר את התירוץ?! בכל אופן: אין חולק שביבי הרבה יותר מוצלח מבנט: ביבי גם יודע לנהל מדינה וגם יודע באותה עת להתעשר דרך "הדוד" בנט , המסכן, היה צריך קודם להתעשר ורק אחרי זה להיבחר בנט אין לך דודים?!. אולי תוכל לעשות טובה לנתניהו, קראתי היום במעריב שקופת הליכוד(הליקוק) מסרבת לממן את החזקת ביתו של נתניהו ברחוב עזה אנא תשדל עבורו לא מגיע לו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 16:03 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
אין מה לומר- ב-15 ימים שורת 'הישגים' נאה לממשלת השינוי: הקורונה עושה 'קאמבק' מלא מלא, אישור לאמריקאים להחזיר את הקונסוליה לפלסטינים למזרח ירושלים,ארה"ב כבר שוקלת לחזור בה מההכרה ההיסטורית ברמת הגולן, הכרה ישראלית בהשתלטות הבדואית בנגב ורק יהודים מפונים, הסכם חיסונים כושל עם הרשות, לריב עם הפולנים ועם הסינים הבדיחה הזו על חשבונינו. .

אהה וגם שכחתי את הסכם הגרעין

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אל_קפונה ב- 25/06/2021 10:21:36

הקורונה חזרה כי ביבי לא מיגר אותה כמו שצריך, או שבנט הזמין ספינות עם קורונה לארץ?! אשר להסכם הגרעין, מה ביבי עשה? הוא דיבר א' זה אנחנו יודעים, תכלס, לא משהו, אין לו את האומץ של בגין המנוח ,אולמרט, הוא השאיר את האיום כדי "להתפרנס ממנו כל הזמן" משל לאותו עו"ד שסירב לסגור תיק בטענה שזה יביא לו פרנסה להרבה שנים. כשביבי התחיל לדבר על חיסול האיום האירני, לאירן היה כמה עשרות קילוגרמים של אורניום מועשר, היום , למרבה הצער יש להם אלפי קילוגרמים. אנחנו הרי לא נמצאים בפורם-רק כדי להתנצח: אם לביבי היה את האומץ לפעול נגד האירנים ,יכול היה לעשות זאת בזמן שטרמפ-ישב בבית הלבן! כשלא היה הסכם בין איראן לארה"ב ,ועם נשיא ידידותי לישראל שלא היה כמותו בהיסטוריה. אבל, עזוב, אתה מאלה שחושבים שיש לביבי את מה שאין לו, במילים אחרות מי מדבר על איראן, אני מדברת על הטרור החמאסי שגם בזה הוא הוכיח שהוא לחיץ מפוחד ומזיע כדי לעשות משהו בנדון כדי שזה ייפסק. בעבר כבר אמרתי: מזל שביבי לא היה ראש ממשלה בששת הימים אחרת, עדיין היינו נלחמים את המלחמה. והיו צריכים לתת למלחמה את השם מלחמת "ששת העשורים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 16:36 לינק ישיר 
קלעפער

כמו שאני לועד לצעקני הימין כאן ששופטים את בנט אחרי 15 יום שהוא ראש ממשלה ועוד אין אפילו ועדות כנסת, כך אני לא מתרשם שאת כבר רגועה. כמה ימים זה לא מאפיין דבר. 
תרגעו, שתו כוס מים, ותמתינו בתפילה שהכל ילך כשורה.

תוקן על ידי קלעפער ב- 25/06/2021 16:37:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 16:40 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
כנראה שיש לבנט כוח מאגי
אולי זה בכלל איזה תוסף שלקחת שגורם למצב רוח? :)השדות מוריקים ויש עשב לגדיים זה מה שעושה לי אזה. אצל ביבי זה לא היה, כי הוא לא עשה מאומה לעצור את בלוני התבערה. בנט לא חיכה הרבה זמן ונתן למחבלים להבין שיש מלך חדש באזור שלא יסבול א'זה.

אז רק בגלל השדות המוריקים והעשב לגדיים בעוטף עזה יש לך תחושת בטחון?
זה מזכיר לי קצת את הכלניות המפורסמות של גנץ (מי שכונה רמטכ"ל הכלניות)

מלבד העובדה שגם בימי נתניהו היו תקיפות על בלוני תבערה, החמאס לא מתרשם מהמלך החדש, הוא לא עשה שום דבר חדש, פשוט היום כמו בעבר יש זמנים בהם הוא מתאפק כי הוא מנסה להשיג משהו (כעת מדובר על הכסף שצריך לעבור אליו), וגם זה זמני ויכול להתחדש בכל רגע.
אם היה מדובר במלך חדש היה מגיב על כל בלון תבערה, ולא רק תקיפות על דיונות ופחונים.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 25/06/2021 15:29:37

אתה לא מצפה שבנט יתקן בשבוע, א' מה שביבי קלקל במשך שתיים עשרה שנים של הזנחה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 16:46 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
כמו שאני לועד לצעקני הימין כאן ששופטים את בנט אחרי 15 יום שהוא ראש ממשלה ועוד אין אפילו ועדות כנסת, כך אני לא מתרשם שאת כבר רגועה. כמה ימים זה לא מאפיין דבר. 
תרגעו, שתו כוס מים, ותמתינו בתפילה שהכל ילך כשורה.

תוקן על ידי קלעפער ב- 25/06/2021 16:37:37

אתה בהחלט אומר דברי חכמה! אבל יש הבדל, בין ביבי שממנו כבר לא ציפיתי לכלום, מקסימום הייתי מתפללת שלא ימשיך להזיק, לבין בנט שממנו אני מצפה לעשייה מבורכת שזה לכשעצמו, נותן לי הרגשה טובה ובטוחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 16:47 לינק ישיר 

קודם כל אני מצפה שלא יהרוס, על לתקן עוד לא התחלתי לחלום.
יש הרבה ביקורת על נתניהו, על הרפיסות שלו בתחומים מסוימים, נתניהו התנהל בתנאים כמעט בלתי אפשריים, עם מערכות שלמות שפעלו נגדו, כולל חלק ניכר מהמערכת הביטחונית (ובניגוד למה שמאשימים אותו שהוא ארדואן, דיקטטור ושות', הוא לא באמת כזה ולכן לא יכול היה לצאת נגד מערכת הבטחון בצורה חזיתית), ועדיין אי אפשר להסיר ממנו אחריות.
אך לעת עתה אני לא רואה שבנט נוהג בצורה טובה יותר, אם כבר אז להיפך, וגם לא נראה שהוא יוכל לעשות יותר מזה, הוא באמת מתפקד כאידיוט שימושי של השמאל והערבים, הם לא באמת סופרים אותו, הם מנהלים מהלכים משלהם, הוא לא ראש הממשלה בפועל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 16:48 לינק ישיר 

ועדיין לא מובן מדוע עם בנט את מרגישה "הרבה יותר בטוחה"

תוקן על ידי נוירולוג ב- 25/06/2021 16:49:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 16:50 לינק ישיר 

רק אצל ביבי יש מושג שקוראים לו ראש ממשלה כשהוא לא בתפקיד אצל אחרים לא שמעתי על זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 16:57 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
ועדיין לא מובן מדוע עם בנט את מרגישה "הרבה יותר בטוחה"

תוקן על ידי נוירולוג ב- 25/06/2021 16:49:48

במשפט אחד: בנט עובד עבור עם ישראל, אצל ביבי זה לא ברור, יש אומרים שעבד למען עצמו! לאט ובטוח נסביר לך את העניין: אין ספק אם ביבי היה נותן את התפקיד למישהו אחר מהליכוד הממשלה שאתה כל כך לא אוהב לא הייתה קמה נכון?. בזמן שהוא מזהה את הסכנה  הצפויה מהממשלה לעם ישראל, לחיילי צה"ל, לא ראית אותו קם ועושה מעשה ומעביר את השרביט כדי להציל אותנו "מהרוע" הצפוי?!
במילים אחרות אתה מזהה כאן דפוס פעולה של מאמר הגברת "שהמדינה תישרף" ח"ו .אגב אני לא חושבת שזה מאפיין את ביבי אבל, הוא צריך להסביר את ההחלטה שלו: שלא לפנות את הכיסא שלו לטובת חבר אחר מהליכוד נוכח הסכנות הצפויות מהממשלה החדשה, לדבריו כמובן. 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/06/2021 17:13:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 17:11 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
רק אצל ביבי יש מושג שקוראים לו ראש ממשלה כשהוא לא בתפקיד אצל אחרים לא שמעתי על זה

תשאלי את ראש הממשלה בפועל יאיר לפיד ושות', הם יסבירו לך :)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עם בנט בראש אני מרגישה הרבה יותר בטוחה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.