בית פורומים בחדרי חרדים

עם בנט בראש אני מרגישה הרבה יותר בטוחה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/6/2021 17:15 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
ועדיין לא מובן מדוע עם בנט את מרגישה "הרבה יותר בטוחה"

תוקן על ידי נוירולוג ב- 25/06/2021 16:49:48

במשפט אחד: בנט עובד עבור עם ישראל, אצל ביבי זה לא ברור, יש אומרים שעבד למען עצמו! לאט ובטוח נסביר לך את העניין: אין ספק אם ביבי היה נותן את התפקיד למישהו אחר מהליכוד הממשלה שאתה כל כך לא אוהב לא הייתה קמה נכון?. בזמן שהוא מזהה את הסכנה  הצפויה מהממשלה לעם ישראל, לחיילי צה"ל, לא ראית אותו קם ועושה מעשה ומעביר את השרביט כדי להציל אותנו "מהרוע" הצפוי?!

בנט עבור עם ישראל???
איך את רואה את זה? אני מקווה שאכן יעבוד עבור עם ישראל, בינתיים נראה שהוא עובד יותר בשביל הערבים.

בעניין נתניהו ומקומו בליכוד כבר דשו בזה רבות, מעבר לכך שמצביעי הליכוד רצו אותו ולא מישהו אחר (יש מושג כזה של לגלות קצת נאמנות לבוחרים, משהו שנפתלי בנט עיקר מכל תוכן), די ברור שגם אם הוא היה זז לטובת מישהו אחר בליכוד זה לא היה משנה את המצב, בנט ואו סער היו נעולים מראש על אופציה אחת, ממשלת שינוי, קרי ממשלת שמאל ערבים עם עלי תאנה מהימין, הם לרגע לא התכוונו לתת לליכוד ולחרדים להמשיך כפי שהיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 17:29 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
רק אצל ביבי יש מושג שקוראים לו ראש ממשלה כשהוא לא בתפקיד אצל אחרים לא שמעתי על זה

תשאלי את ראש הממשלה בפועל יאיר לפיד ושות', הם יסבירו לך :)
אודות לביבי קיבלנו את הפריטטיות לא להאמין איך, מה' מצעדי גבר: ביבי משנה חוקי יסוד כדי לשרוד אך,  עם עשייתו הוא בעצם מרפד את דרכו של בנט לראשות הממשלה כך, גם עם מנסור."לב מלך ביד ה', על כל אשר יחפוץ יטנו". "אין חכמה ואין עצה ואין תבונה לנגד ה'"

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/06/2021 18:12:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 17:41 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

במשפט אחד: בנט עובד עבור עם ישראל, אצל ביבי זה לא ברור, יש אומרים שעבד למען עצמו! לאט ובטוח נסביר לך את העניין: אין ספק אם ביבי היה נותן את התפקיד למישהו אחר מהליכוד הממשלה שאתה כל כך לא אוהב לא הייתה קמה נכון?. בזמן שהוא מזהה את הסכנה  הצפויה מהממשלה לעם ישראל, לחיילי צה"ל, לא ראית אותו קם ועושה מעשה ומעביר את השרביט כדי להציל אותנו "מהרוע" הצפוי?!

בנט עבור עם ישראל???
איך את רואה את זה? אני מקווה שאכן יעבוד עבור עם ישראל, בינתיים נראה שהוא עובד יותר בשביל הערבים.

בעניין נתניהו ומקומו בליכוד כבר דשו בזה רבות, מעבר לכך שמצביעי הליכוד רצו אותו ולא מישהו אחר (יש מושג כזה של לגלות קצת נאמנות לבוחרים, משהו שנפתלי בנט עיקר מכל תוכן), די ברור שגם אם הוא היה זז לטובת מישהו אחר בליכוד זה לא היה משנה את המצב, בנט ואו סער היו נעולים מראש על אופציה אחת, ממשלת שינוי, קרי ממשלת שמאל ערבים עם עלי תאנה מהימין, הם לרגע לא התכוונו לתת לליכוד ולחרדים להמשיך כפי שהיה.
חכה רגע, כשדיברת על נאמנותו של ביבי לבוחריו, שמתי לב שהאירוניה ניסתה להתאבד אני מנסה להציל אותה. אשר לערבים, בנט, או לפיד לא הכשירו אותם אלא התנגדו "לזועבי" אבל ביבי סלל את הדרך ומאז זה היסטוריה. ניתן להאשים את בנט בכול, במיוחד, כשהשקר של דוברי הליכוד  הוא נר לרגליהם. אבל אתה איש אמת כך אני רוצה לקוות ,ומידי חכם לקנות את הסחורה הקלוקלת. תגיד לי כשביבי רצה לתת רוטציה לבנט,  גנץ,  סער אז הוא לא היה נאמן לבוחריו עזוב אותך מהבולשיט.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/06/2021 17:43:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 18:20 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
גם אני מרגיש שלבנט אין ראש ואני יותר חבוטה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

נסה תרופה אחרת. הכוונה לא לתרופות אמתיות

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/06/2021 18:22:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2021 18:45 לינק ישיר 

ללא ספק זה חסד גדול שהשלטון בארץ התחלף, ולו רק בגלל שביבי הסתבך עם הממשל האמריקאי הנוכחי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2021 21:36 לינק ישיר 

Astrolog כתב:
ללא ספק זה חסד גדול שהשלטון בארץ התחלף, ולו רק בגלל שביבי הסתבך עם הממשל האמריקאי הנוכחי.

נכון לנהוג בביביסטים ברגישות ובחמלה ולאפשר להם לשפוך את מררתם על בנט וממשלתו ללא הפרעה. 
בעת הזאת הם רואים הכל שחור. הם גם בטוחים שהבר מינן הפוליטי הזה, נתניהו, יקום יום אחד לתחייה
וישוב לעמוד בראשות הממשלה.

בעוד זמן מה הם יראו שהמדינה לא קורסת, ושהשמש ממשיכה לזרוח בארץ, ושיש חיים גם אחרי נתניהו. 

איך אומרים אצלנו באידיש? time heals

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2021 21:36 לינק ישיר 

כבר לא היה שייך להמשיך כך: התחושה הייתה שיאיר ושרה מובילים את ביבי באף...ועם ישראל כולו שבוי בידם. הנאמנות לעקרונות הימין נעלמו עם הזמן, ורק השררה והבית החינמי הם שנתנו את הטון וע"פ יישק דבר.(לכאורה) גם עתה היה כתוב במעריב, שהליכוד דחה-את בקשתו של נתניהו לשאת בהוצאות ביתו ברחוב עזה ,עד כדי כך קשים עליו ייסורי ההתנתקות מעטיני השלטון.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 26/06/2021 21:55:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2021 23:02 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
אני בנתיים רואה שממשיכים להתנהג באותה צורה בדיוק ועם אותם טעויות, ולכן מתעללים נפשית באנשים ושולחים לבידודים על ימין ועל שמאל.

האם ידעתם ששליש מילדי מודיעין (!)נמצאים בבידוד?
כמה זה במספרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 12:51 לינק ישיר 

מה זה בטוח ? נהייה פה שוויץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 14:12 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
רק אצל ביבי יש מושג שקוראים לו ראש ממשלה כשהוא לא בתפקיד אצל אחרים לא שמעתי על זה

תשאלי את ראש הממשלה בפועל יאיר לפיד ושות', הם יסבירו לך :)אודות לביבי קיבלנו את הפריטטיות לא להאמין איך, מה' מצעדי גבר: ביבי משנה חוקי יסוד כדי לשרוד אך,  עם עשייתו הוא בעצם מרפד את דרכו של בנט לראשות הממשלה כך, גם עם מנסור."לב מלך ביד ה', על כל אשר יחפוץ יטנו". "אין חכמה ואין עצה ואין תבונה לנגד ה'"

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/06/2021 18:12:12

הממשלה הפריטטית היתה דבר נורא, בפרט לאור העובדה שגנץ וחבר מרעיו באו רק לתקוע ולהפריע, מבלי שישאו באחריות לתוצאות.

לא ברור לי השמחה הגדולה על המחותן מנסור עבאס, אבל לפי המסקנה שלך אין בעיה גם עם אחמד טיבי, איימן עודה ושאר המחבלים בחליפות כי "לך מלך ביד ה'".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 14:16 לינק ישיר 

גרשום כתב:

נכון לנהוג בביביסטים ברגישות ובחמלה ולאפשר להם לשפוך את מררתם על בנט וממשלתו ללא הפרעה. 
בעת הזאת הם רואים הכל שחור. הם גם בטוחים שהבר מינן הפוליטי הזה, נתניהו, יקום יום אחד לתחייה
וישוב לעמוד בראשות הממשלה.

בעוד זמן מה הם יראו שהמדינה לא קורסת, ושהשמש ממשיכה לזרוח בארץ, ושיש חיים גם אחרי נתניהו. 

איך אומרים אצלנו באידיש? time heals

שיטה של בורים ושטופי מוח לטעון שכל מי שלא מתיישר ושמח עם ממשלת השמאל ערבים תומכי הטרור הוא ביביסט.
מה לעשות שיש כאלו עם חשיבה עצמאית ואל רק כזו שהיא תולדה של שטיפת מוח שיטתית של כלי התקשורת, לא כולם מחוברים לרעל הזה ובולעים אותו לתיאבון.

אף אחד לא יודע מה יהיה בממשלת השמאל ערבים הזו בראשות הנוכל מרעננה המתפקד כבובה ומזכירו של לפיד, הלוואי ויהיה טוב או לפחות לא יותר גרוע, אך ה"אופטימיות" הזו שאתה מפגין היא לא אופטימיות, אלא משהו אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 14:23 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

בנט עבור עם ישראל???

בעניין נתניהו ומקומו בליכוד כבר דשו בזה רבות, מעבר לכך שמצביעי הליכוד רצו אותו ולא מישהו אחר (יש מושג כזה של לגלות קצת נאמנות לבוחרים, משהו שנפתלי בנט עיקר מכל תוכן), די ברור שגם אם הוא היה זז לטובת מישהו אחר בליכוד זה לא היה משנה את המצב, בנט ואו סער היו נעולים מראש על אופציה אחת, ממשלת שינוי, קרי ממשלת שמאל ערבים עם עלי תאנה מהימין, הם לרגע לא התכוונו לתת לליכוד ולחרדים להמשיך כפי שהיה. חכה רגע, כשדיברת על נאמנותו של ביבי לבוחריו, שמתי לב שהאירוניה ניסתה להתאבד אני מנסה להציל אותה. אשר לערבים, בנט, או לפיד לא הכשירו אותם אלא התנגדו "לזועבי" אבל ביבי סלל את הדרך ומאז זה היסטוריה. ניתן להאשים את בנט בכול, במיוחד, כשהשקר של דוברי הליכוד  הוא נר לרגליהם. אבל אתה איש אמת כך אני רוצה לקוות ,ומידי חכם לקנות את הסחורה הקלוקלת. תגיד לי כשביבי רצה לתת רוטציה לבנט,  גנץ,  סער אז הוא לא היה נאמן לבוחריו עזוב אותך מהבולשיט.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/06/2021 17:43:40

נתחיל מזה שיש הבדל בין מה שנתניהו אולי התכוון לעשות עם רע"מ לבין מה שנעשה בפועל ע"י בנט ושות'.
וברמה העקרונית, בוחרי "ימינה" לא בחרו בביבי, היו להם טענות כרימון נגד נתניהו (בין השאר על נושא מנסור עבאס) שהוא לא מספיק ימני, מפקיר את הנגב, ועוד ועוד, אם ביבי המצפן המוסרי והערכי שלהם, לא היו צריכים בכלל להחליפו. התירוץ הזה שביבי הכשיר את רע"מ די ילדותי ולא באמת יכול להצדיק את המהלך הזה.

ונחזור שוב על מה שנכתב כאן בעבר, ביבי לא תמיד עמד בהבטחותיו, לפעמים בגלל אילוצים (מה לעשות, הוא לא באמת ארדואן כפי שאוהבים לקרוא לו בשמאל ובתקשורת), ולפעמים גם בגלל רפיסותו, אבל בוחריו תמיד היו מאחוריו לגבי הבחירות והצעדים שלו, וזה הוכח, כך שאם הוא נעלץ להציע לבנט או סער רוטציה, מצביעיו היו עומדים מאחוריו גם בזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 14:26 לינק ישיר 

Astrolog כתב:

דברי חכמה

אין ספק שאם ממשלת ישראל תתמוך בהסכם הגרעין, תקים לפלסטינים מדינה במרכז הארץ וכדו' זה ישפר את מצב היחסים עם ביידן. חסד גדול אם זה אכן יקרה, העיקר שהממשל יאהב אותנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 14:31 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
מה זה בטוח ? נהייה פה שוויץ

ששש

אל תהרוס לאדמו"רים וראשי הישיבות והר"מים את החופשה בשוויץ, עלולים עוד לעשות לנו את ה"בנאות דשא" כאן בארץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 15:04 לינק ישיר 

בנט ממש צדיק, מרוב שהוא עובד "למען עם ישראל" הוא טרח לגנוב קולות בנוכלות כאחרון השודדים, כנראה שכמו הקומוניסטים הוא יודע יותר טוב מאנשים מה טובה להם...

מעדיף להסתדר בלי "שידאגו" לי ככה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עם בנט בראש אני מרגישה הרבה יותר בטוחה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.