|
|
| נשלח ב-27/6/2021 15:09 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מה זה בטוח ? נהייה פה שוויץ
ששש
אל תהרוס לאדמו"רים וראשי הישיבות והר"מים את החופשה בשוויץ, עלולים עוד לעשות לנו את ה"בנאות דשא" כאן בארץ. |
|
כן נוירולוג, נשמח לדעת מיהם אותם "ראשי ישיבות ור"מים" שנוסעים לשוויץ. ולא, לא "ראש הישיבה והר"מ" (המקושרים ביניהם משפחתית) הידועים בקשריהם וחנפנותם רבת השנים לכל אדמור זוטר. הם נוסעים לשם רק מתוך ניסיון מביך לנצל את ההזדמנות להתרועע עם האדמורים וללבוש קפוטה....
תוקן על ידי אויויוי ב- 27/06/2021 15:11:23
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 15:20 |
|
| |
מצדרביעי
| לךתדע1 כתב: |  | אני בנתיים רואה שממשיכים להתנהג באותה צורה בדיוק ועם אותם טעויות, ולכן מתעללים נפשית באנשים ושולחים לבידודים על ימין ועל שמאל.
האם ידעתם ששליש מילדי מודיעין (!)נמצאים בבידוד?כמה זה במספרים? |
|
אוכל לבדוק לך, אבל אם כוונתך להעיר הערה צינית וספקנית, שמעתי את הנתון הזה מגברת שעבדה למעלה מעשר שנים במערכת החינוך במודיעים והיא יודעת על מה היא מדברת...
לגבי הסיסמה שהיה אפשר להעיף את ביבי בנוכלות ובבולשביקיות כי "לא ניתן היה להמשיך ככה", אז במדינות דמוקרטיות יש את הדבר הפעוט הזה שנקרא בחירות שבו נותנים לאנשים להחליט, ולגנוב את הקולות שלהם בטענה שאתה "ימין אמתי-לא כמו ביבי" ולהשתמש במשפחות שכולות בקמפיין המבוסס על כך ש"ביבי ימכור אותנו למנסור עבאס" ואחר כך לעשות אותו דבר ולזלזל ככה במשפחות שכולותזה גועל נפש מזוקק ומזכיר תהליכים...
שלא לדבר על החוקים הבולשביקיים המתוכננים, אבל בעז"ה בבחירות הבאות שיקרו כנראה בקרוב בנט וסער יראו את אחוז החסימה מלמטה. נ.ב. אין לי שום עניין שדווקא ביבי ינצח, יש לי הרבה ביקורת עליו, אבל אני לא יכול לתמוך במדיניות בולשביקית...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 20:24 |
|
| |
שאלתי כמה זה במספרים כי זה-לא נשמע הגיוני. אשר לקאמבק של הקורונה: בנט לא שינה מאומה מהתנאים שהיו לפני שהפך ראש הממשלה. מקסימום ניתן להאשים את הבג"ץ שהורה לפתוח את השדה. או את ביבי, שלא עשה סדר במערכת המשפטית למנוע התערבות, שאגף בא ממקום טוב: זכויות אדם וכו'. אשר לגנבת הבחירות בהבטחות שווא. אתה בטח זוכר שהגמרא אומרת: "רוב גנבי ישראל" וגו' שואל תוס' במקום וכי- זה המצב? אנו, הרי יהודים קיבלנו את התורה אנו אמונים על עשרת הדברות?! מתרץ תוספ': הכוונה שרוב מפלגות הימין גונבים את קולות המצביעים. כשאני בוחרת ליכוד, כי הוא עומד, ממש אחרי הבחירות לספח שטחים, או ,כי הוא נגד מדינה פלסטינית, וכו וכו' "עם הגנבות-הקטנות" האלה אתה יכול לחיות?! אם כן תחיה גם עם הגנבה של בנט, שהוא לדעתי טלית שאינה-כולה תכלת, רק מה: לפעמים כדי להרחיק "את הבריון" מהשכונה שלעניות דעתי גורם לנזקים מתמשכים? נזקקים לצערי "לבריון אחר" שהתבונה אומרת: שהוא עדיין בשלב להוכיח את יכולותיו עבור תושבי ישראל לכן, הסיכוי להתאכזב ממנו בשלב זה, יותר קטן ,מאשר מביבי, שבהתחלה היה בסדר, אבל עם הזמן הוא איבד את זה. אתה זוכר שגם קלמן ליבסקינד, ואחרים שלא נחשדים כאנשי שמאל בכל מצב קראו לביבי להניח את המפתחות, לצערי, הוא הגיע לשלב, שהוא גרם לנזקים גדולים מאוד, מה אתה צריך יותר: הוא מתריע מפני הממשלה החדשה אבל לזוז הצדה לטובת מישהו אחר מהליכוד זה לא. זאת אומרת שלכאורה בעיניו הכיסא יותר חשוב מביטחון ישראל? אני בטוחה שביטחון ישראל אצל ביבי נתניהו עולה על כל שיקול אחר, רק מה, הוא אמר את זה בלי כיסוי לדבריו דהיינו: הוא עצמו לא חושב שהממשלה החדשה מהווה סיכון לביטחון ישראל.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 27/06/2021 20:38:24
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 20:42 |
|
| |
בשורה התחתונה -ה"בייס" של ביבי נשאר אתו למרות תמרוניו, מה שאי אפשר לומר על הבייס של בנט, ואף פעם לא תפסנו את ביבי על רמאויות בסדר גודל כזה, לא יחזור כמה פעמים תמלמלו את מה שכתוב בקמיע גירוש השדים : "ביבי-ביבי-ביבי"...
לגבי טענותייך על קלמן ליבסקינד וכיו"ב - אני לא מבין למה את/ה ממשיכ/ה לחזק את טענותי שאת/ה רוצה להחליף את העם, ושקבוצת עיתונאים ו"הוגי דעות" הם אלו שיחליטו מי ימשול....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 20:53 |
|
| |
אין מה לעשות בדמוקרטיה יש מקום להוגי דעות, עיתונאים. אבל האם אתה חושד שקלמן שמאלני או שיש לו אינטרסים זרים?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 27/06/2021 20:55:03
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 20:59 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | בשורה התחתונה -ה"בייס" של ביבי נשאר אתו למרות תמרוניו, מה שאי אפשר לומר על הבייס של בנט, ואף פעם לא תפסנו את ביבי על רמאויות בסדר גודל כזה, לא יחזור כמה פעמים תמלמלו את מה שכתוב בקמיע גירוש השדים : "ביבי-ביבי-ביבי"...
לגבי טענותייך על קלמן ליבסקינד וכיו"ב - אני לא מבין למה את/ה ממשיכ/ה לחזק את טענותי שאת/ה רוצה להחליף את העם, ושקבוצת עיתונאים ו"הוגי דעות" הם אלו שיחליטו מי ימשול.... |
| אם הבנתי אותך טוב, אין לך בעיה שמנהיגים משקרים את העם לפני הבחירות, הכול תלוי אם הבייס יכול לחיות עם השקרים, או שלא. אז הבה נחכה אולי נגלה שגם הבייס של בנט מוכן לחיות עם השקרים!,והכול יבוא על מקומו בשלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 21:05 |
|
| |
מצדרביעי
אם הבייס מוכן לחיות עם השקרים, משמע אין מדובר פה במעשה נוכלות

נותר לעיתונאים להביע את דעתם - אבל במדינה דמוקרטית אין ערך לדעתם יותר מאשר לדעה של כל אחד אחר... (ו-שוב, בפעם האלף- גם לי הייתה שאיפה שביבי ירד, ואפילו לבושתי הייתה לי שאיפה שזה יקרה על ידי בנט כי משום מה האמנתי בו, אבל כשזה קורה בצורה בולשביקית כל כך ועוד עם כזאת זחיחות של הנוכלים זה בהחלט נראה כמו משהו קומוניסטי)...
בכל מקרה- מעשה נוכלות כזה קיצוני כמו של בנט, שהשתמש בשחיתות במשפחות שכולות כדי שיתמכו בו היות ובשונה מביבי "לא ישב עם מנסור עבאס " אין לזה הסבר אחר למעט ניסיון לגניבת קולות, בשונה מביבי שמשקר שקרים "קלים" והציבור שלו אוהב את זה...
ועוד לא דיברנו על היחס המגעיל אליהם אחר כך, כשרצו לבוא להביע את דעתם בכנס התמיכה של "פעילי" ימינה...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 27/06/2021 21:06:32
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 21:30 |
|
| |
איזה מהדר/ת, תשע וחצי בלילה ועוד לא שוברים את הצום... נראה לי שאת/ה בין התומכים היחידים של הנוכלים שעוד צמו היום, שלא לדבר על חומרה של רבינו תם כפול:)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 21:53 |
|
| |
בנט נלחם למנוע חורבן "בית שלישי" אז הוא-חסך מאיתנו צומות מיותרים
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 27/06/2021 22:02:42
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 22:06 |
|
| |
קלעפער
| אויויוי כתב: |  | מה זה בטוח ? נהייה פה שוויץ
ששש
אל תהרוס לאדמו"רים וראשי הישיבות והר"מים את החופשה בשוויץ, עלולים עוד לעשות לנו את ה"בנאות דשא" כאן בארץ.
כן נוירולוג, נשמח לדעת מיהם אותם "ראשי ישיבות ור"מים" שנוסעים לשוויץ. ולא, לא "ראש הישיבה והר"מ" (המקושרים ביניהם משפחתית) הידועים בקשריהם וחנפנותם רבת השנים לכל אדמור זוטר. הם נוסעים לשם רק מתוך ניסיון מביך לנצל את ההזדמנות להתרועע עם האדמורים וללבוש קפוטה....
תוקן על ידי אויויוי ב- 27/06/2021 15:11:23 |
| צדיק, אלו ליטוואקעס, לגביהם לא צריך מקורות. המקורות הם רק בשביל גור...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 01:35 |
|
| |
וואו ארבעה ראשי ישיבות!!!
ואם נוריד שנים שאוייויו התכוון להם נותרנו עם שנים...
הבן אדם אפילו לא מתבייש...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 01:36 |
|
| |
אבל תודה על היחס והטורח להביא תמונות (ונסלח על כך ששתים מהן לא מצויין היכן זה. אולי זה הונגריה?)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 01:39 |
|
| |
נודניק אתה חופר
התשובה לא היתה עבורך, אתה לא מעניין
|
|
|