|
|
| נשלח ב-26/6/2021 22:44 |
|
| |
הדבר הכי מצחיק שמשום מה לא מקבל הד מספיק ששם המפלגה שלו זה 'י מ י נ ה'
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2021 23:47 |
|
| |
רעיונוביץ' מצחיק שאתה טוען שאחרים חיים בהכחשה.
הנה ידיעה שפרסמתי כאן לפני כ5 חודשים (כחודש לפני הבחירות) כאשר ביבי היה בשלטון:
שר החוץ האמריקאי מתנער מההכרה בריבונות ישראל ברמת הגולן
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 01:14 |
|
| |
אני לא בעד אף אחד, רק נגד קיצוניים משוגעים שמקדשים אדם כאילו הוא כל יכול גם ביבי עשה המון שגיאות תראה את המצב בדרום, המקום כבר לא שייך לארץ ישראל, זה שייך לבדואים. המצב בבתי החולים קטסטרופה, איך רופא אמור לעשות משמרת של 25 שעות?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 01:23 |
|
| |
,תראה. אני גם לא רואה שום סיבה הגיונית לקדש את ביבי. (יש כמובן העניין שהוא הטוב ביותר בהבאת בוחרים לקלפי, אבל זה מתקזז עם חוסר יכולתו לבנות קואליציה)
אבל יש נתון שאי אפשר להתעלם ממנו. והיא העובדה שכבר 25 שנה, השמאל הישראלי מקדש את המלחמה בביבי.
(וזה לא סתם בגלל שהוא ראש הליכוד המכהן, השמאל תמך בכל הכח בשרון מול ביבי בפריימריז, וזה היה הרבה לפני ההתנתקות!!!)
לנתון הזה יש שתי משמעויות: א. צריכה להיות לכך סיבה מסוימת, זה לא קורה סתם. ב. ניצחון של השמאל במלחמה הזו, יגרום לכל ראש ליכוד שיבוא אחרי ביבי "להפיק לקחים"
תוקן על ידי פצקו ב- 27/06/2021 01:27:36
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 01:49 |
|
| |
1. השמאל של היום הוא לא דת השמאל שהיה לפני 25 שנה, 2. אם מקדשים מישהו ואין לו תחליף, זה מצב בעייתי שגורם להמון הזנחה ושחיתות שילטונית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 02:07 |
|
| |
| מהשחושבים כתב: |  | 1. השמאל של היום הוא לא דת השמאל שהיה לפני 25 שנה,
|
|
השמאל ב25 שנה האלו החליף אין ספור סיסמאות, אידיאולוגיות ומנטרות. כמעט בכל תחום שהוא.
אבל סיסמה אחת נאמרת ב25 שנה האלו כל העת, ללא כל שינוי, איחוי או ריפוי. "רק לא ביבי". למה? זה לא סתם.יש לכך סיבה .
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 02:16 |
|
| |
ברור שיש סיבה אבל לא השמאל אומר רק לא ביבי, כל פוליטיקאי שרוצה קצת להתקדם בחיים אומר את אותו דבר אין שום קשר בין רק לא ביבי לשמאל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 02:25 |
|
| |
לא לא.
זה שיש פוליטיקאים שי שלהם בעיות עם ביבי זה ברור. לא זה העניין.
אבל השמאל בתקשורת כבר 25 שנה עוסק כולו ללא הפסקה ב"רק לא ביבי".
אין איש שמאל אחד שלא נשבע אמונים 3 פעמים ביום לעניין הזה. כבר 25 שנה.
ולא, זה לא נוני מוזס מול אדלסון. ממש לא. זה הרבה לפני ישראל היום והרבה אנשי תקשורת שלא קשורים בכלל למוזס. אין טעם לעצום עיניים ולהגיד שזה לא קיים. האובססיה של קבוצות מסוימות בעד ביבי, דווקא היא תופעה של השנתיים האחרונות.שלא היתה קודם.
האובססיה של השמאל נגדו היא אירוע מתמשך ועמוק מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 02:35 |
|
| |
לא. לא. לכל ראש ממשלה בכל מדינה בעולם יש אופוזיציה שתפקידה לבקר אותו ולנסות להוריד אותו מהממשלה. חוץ מצפון קוריאה ועוד כמה דיקטטורות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 02:36 |
|
| |
חלק מהאובססיה בעד ביבי (לא כולו), זה פשוט קונטרה לרק לא ביבי. אם הם לא רוצים בשום אופן, זו סיבה לדווקא. ה'בנה וחכמיה' של השמאל, הוא התפרקות מכל מסורת ויהדות, שלטון הבג"ץ הפרוגרסיבי וכו'. בשביל זה הם מוכנים לוותר על המון. ביבי, משום מה, עמד להם בדרך, חיזק את המחנה המסורתי, וחסם את האפשרות שלהם לחזור אי פעם לשלטון ולעשות מהפיכה אזרחית-חילונית-ליבראלית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 02:55 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | חלק מהאובססיה בעד ביבי (לא כולו), זה פשוט קונטרה לרק לא ביבי. אם הם לא רוצים בשום אופן, זו סיבה לדווקא. ה'בנה וחכמיה' של השמאל, הוא התפרקות מכל מסורת ויהדות, שלטון הבג"ץ הפרוגרסיבי וכו'. בשביל זה הם מוכנים לוותר על המון. ביבי, משום מה, עמד להם בדרך, חיזק את המחנה המסורתי, וחסם את האפשרות שלהם לחזור אי פעם לשלטון ולעשות מהפיכה אזרחית-חילונית-ליבראלית. |
|
אז החרדים אמורים לסמוך על מישהו אחד שידאג להם? כבר לא סומכים על הקב"ה שימשיך לדאוג? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 03:09 |
|
| |
החרדים צריכים לעשות השתדלות בדרך הטבע. זה רצון הבורא. זה ממש לא סתירה ללסמוך על הקב"ה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 03:14 |
|
| |
| מהשחושבים כתב: |  | לא. לא. לכל ראש ממשלה בכל מדינה בעולם יש אופוזיציה שתפקידה לבקר אותו ולנסות להוריד אותו מהממשלה. חוץ מצפון קוריאה ועוד כמה דיקטטורות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אופזיציה לראש ממשלה- ברור. אופוזיציה ליו"ר אופוזיציה- אפשר איכשהו להבין.(גם הזוי למדי) אופוזיציה במשך 5 שנים למס' 2 במפלגת השלטון- (אופוזיציה שתומכת במס'1 ,אחרי עשרות שנות שטנה, רק כדי להפיל את מס' 2) זה כבר נשמע תופעה ייחודית.(תדמיינו לרגע מישהו שתומך בבנט רק כדי ששקד לא תחליף אותו) בקרוב "אופוזיציה לאסיר בכלא"
תוקן על ידי פצקו ב- 27/06/2021 03:26:32
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 04:23 |
|
| |
ב' נתניהו והגרעין הקשה של מעריציו מאמינים שנתניהו הומלך על ידי הקב"ה ומי שמתנגד לו הוא אויב ה' (או "חתיכת אפס" בלשון הזהב של ר' גפני). במשך הזמן יצטרך הגרעין הקשה להבין שנתניהו הוא בשר ודם, שהוא נכשל בארבע מערכות בחירות, ושהכנסת נתנה אימון באדם אחר. לאט לאט תתפתח דינמיקה חדשה גם בליכוד וגם מחוצה לו. כשם שארגנטינה נפרדה מחואן פירון וירושלים נפרדה מטדי קולק, גם נתניהו יעבור לארכיון. תמיד יישאר איזה רעיונוביץ שלא קרא ולא שנה, כמו שבוודאי יש בין יושבי קרנות מי שלא הצליח להתגבר עדיין על סיום כהונותיהם של דב יוסף ופנחס ספיר...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 06:05 |
|
| |
מה שמפליא כאן זה מה שציין הב הב, שהסיבה להצמדות לביבי היא עמידתו כתריס בפני השמאל שרוצה לעקור הכל. אם זה נכון, אז ההצמדות לביבי אחרי שנכשל ובגלל זה להרשות הקמת ממשלת שמאל שתעקור הכל? מה שהיה צריך זה להגיד לביבי, תפנה את מקומך, בין כה לא תהיה ראש ממשלה, לפחות אל תפריע לליכוד ולנו, עתיד האומה בידיך! זה שלא עשו זאת מראה שהם צמודים לביבי ללא טעם וריח.
|
|
|
|
|