|
|
| נשלח ב-27/6/2021 06:09 |
|
| |
קלעפער
| חריף_ומקשה כתב: |  | רעיונוביץ' מצחיק שאתה טוען שאחרים חיים בהכחשה.
הנה ידיעה שפרסמתי כאן לפני כ5 חודשים (כחודש לפני הבחירות) כאשר ביבי היה בשלטון:
שר החוץ האמריקאי מתנער מההכרה בריבונות ישראל ברמת הגולן
|
|
אני לא ידעתי מזה. לא יאומן! זה קרה לפני 5 חדשים ובנט שבועים מכהן והוא מאשים את בנט.
רעיונוביץ, נו, מה תגיד על זה?
ועוד נקודה ששמתי לב עכשיו באשכול ההוא, שמישהו שם התנבא: "שאין לבנט סיכוי להחליף את ביבי"...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 07:36 |
|
| |
קלעפער
| רעיונוביץ כתב: |  | 1. זה חוזר בכל העולם כמו שהיה אצל ביבי 2. שטויות 3. היה גם אצל ביבי 4. שטויות 5. ו6. לא הופיע על זה פרטים 7. בסבב האחרון היה הרבה יותר גרוע עם ביבי 8. לא הופיעו על זה פרטים 9. עדיין לא נגמר 10. המצב נוראי בהתנחלות עוד מזמן ביבי 11. קיבל את השלטון בדרך חוקית ודמוקרטית בדיוק כמו שביבי היה בשלטון בשנתיים האחרונות נשלח מהאנדרואיד שלי
2, לא שטויות, ממש לא,
זה המציאות שאתה וכל תומכי בנט לא רוצים לראות את המציאות הקיימת מול העניים
הנה התשובה של שר החוץ של ארה"ב הקרוי מזכיר המדינה אנתוני בלינקן
על השאלה האם ארה"ב של ממשל ביידן מכיר בריבונות ישראל על רמת הגולן.
https://twitter.com/i/status/1408767677745745922
אם הנושא החשוב הזה רמת הגולן בריבונות ישראל, אצלך שטויות,
בטח כל הדברים האחרים, גם אצלך שטויות,
כנראה שאתה חי בהכחשה של המציאות, שזה הכי הכי מסוכן
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 26/06/2021 22:58:20 |
|
אני לא יודע אם זה נוכלות מכוונת או טעות בתום לב, אבל בדקתי והראיון עם מזכיר המדינה שהבאת הוא מה8 בפברואר. הבחירות התקיימו ב2 למרץ ובנט הושבע ב13 ביוני.
מהשמיני בפברואר עד ה13 ביוני עברו בערך ארבעה וחצי חודשים! וכדי להוכיח שאת דבריו מביא רעיונוביץ ראיון של שר החוץ האמריקאי מתתקופת ביבי ומייחס את זה לבנט.
אני בטוח שזה בתום לב, כי שקר כזה זה טיפה יותר מידי...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 15:28 |
|
| |
מצדרביעי
| מהשחושבים כתב: |  | לא. לא. לכל ראש ממשלה בכל מדינה בעולם יש אופוזיציה שתפקידה לבקר אותו ולנסות להוריד אותו מהממשלה. חוץ מצפון קוריאה ועוד כמה דיקטטורות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
דברו פה על התקשורת-קצת הבנת הנקרא... ואם טענתך היא שהתקשורת צריכה לבקר את הממשלה, אני עדיין מחכה שהיא תעבור לבקר את הממשלה החדשה.. . לגופו של עניין, תתחיל להפנים, מפלגת התקשורת והפרוגרס תמיד תילחם במנהיג של ישראל השנייה ה"בבונית", היא עשתה את זה גם לכל המנהיגים שלפני ביבי, והיא הייתה עושה את זה גם לבנט לו היה מחכה קצת ומצליח להיבנות במחנה הימין במקום לערוק בנוכלות שאין כדוגמתה למחנה הבולשביקים...
הנה תמונה הממחישה מציאות זאת כאלף מילים:

|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 22:00 |
|
| |
רעיונוביץ, אתה הרי באיזור, כנס נא ותסביר את השקר הזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 22:08 |
|
| |
הבייס מסכים עם השקרים של רעיונוביץ
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 22:13 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | רעיונוביץ, אתה הרי באיזור, כנס נא ותסביר את השקר הזה... |
|
זה ממש לא שקר,
מה שכותב פה 'מצד רביעי' זה אמת מוצקה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 00:17 |
|
| |
לא ידעתי שמתרצים שקר בשקר. המילים "אמת מוצקה" נאמרה כאן ע"י מצד רביעי על הנושאה הזה?
ולמה לא לענות פשוט? האם ממשל ביידן אמר זאת בתקופת בנט או ביבי?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 00:23 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | לא ידעתי שמתרצים שקר בשקר. המילים "אמת מוצקה" נאמרה כאן ע"י מצד רביעי על הנושאה הזה?
ולמה לא לענות פשוט? האם ממשל ביידן אמר זאת בתקופת בנט או ביבי? |
|
ממשל ביידן אמר את זה בתקופת ניתניהו כשהיה כבול בממשלה פריטטית שפעלה נגדו,
אני מעריך ברמה גבוהה של וודאות,
שראש הממשלה לשעבר בינימין נתניהו, שיש לו קשרים נרחבים מאוד,
הן בבית הנבחרים האמריקני - הקונגרס האמריקאי והן בסנט,
הוא היה משנה את העמדה הזו.
לבנט אין קשרים כאלה, ואין לו הבנה עמוקה איך מתנהל הממשל האמריקאי,
ולכן מהרגע הראשון הוא מתנהג כמו פודל של הממשל האמריקאי הנוכחי,
במקום לפעול למען האינטרסים של מדינת ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 00:26 |
|
| |
טוב, פתרת לי את הספק, אתה נוכל. כי לא זה מה שאמרת. כתבת שלבנט כשרון מרושע והוא הפסיד את ההכרה האמריקאית. וכשאמרו לך שזה שטויות הבאת את מה שנאמר בתקופת נתניהו... ואז אשמה התשקורת.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 00:32 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | טוב, פתרת לי את הספק, אתה נוכל. כי לא זה מה שאמרת. כתבת שלבנט כשרון מרושע והוא הפסיד את ההכרה האמריקאית. וכשאמרו לך שזה שטויות הבאת את מה שנאמר בתקופת נתניהו... ואז אשמה התשקורת. |
|
תקרא לי נוכל כשאני אומר את המציאות ! ! ! שלא מוצאת חן בעיניך,
היו לאמריקאים המון התבטאויות נגד מדיניות נתניהו,
והוא הצליח לשנות את זה הרבה פעמים בכל מיני נושאים,
נא להיזכר בהתנהלות הגאונית שלו מול אובמה ומזכיר המדינה דאז ג'ון קרי,
אצל בנט זה הופך לעובדה קיימת, כי הוא לא הולך לשנות את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2021 01:08 |
|
| |
גם אם לא אקרא לך נוכל אתה כנראה תשאר כזה. זה כבר לא השקר הראשון והבוטה שלך כאן בפורום. וכמות השקרים רק באשכול זה עולה על כמות המנדטים של ראש ממשלת ישראל מר נפתלי בנט.
כתבת על כישרון מרושע שבנט הפסיד את ההכרה. וכשטענו לך שזה שטויות אמרת שזה לא והבאת את דברי מזכיר המדינה של ארה"ב, כאילו זה נאמר עכשיו, ולכן מילאתי פי מים. הנה הוכחה שאכן בתקופת בנט ארה"ב חוזרת בה מההכרה בגולן. מתברר שזה בכלל נאמר בתקופת נתניהו ואז היה שקט ושלווה מצידך. לא כתבת שלפי ההערכה שלך בנט יפסיד או לא ידע להתמודד מול ארה"ב כפי שביבי ידע בגאונותו (אגב ביבי אכן חצי עילוי, לפי וינרוט, אבל גם בנט לא קטלא קניה באגמי) אלא כתבת שהוא זה שהפסיד את ההכרה הזו.
ואחר כך עוד שיקרת כאילו יש לך תמיכה ממצד רביעי. יש לי הרבה ויכוחים עם מצד רביעי אבל ברור לכל שמצד רביעי טורח לבדוק את עצמו, ויש לו מהלך מושכל של דעות, שלעתים אני חלוק עליהם, אבל בהחלט יתכן שהוא צודק ברבים מהמקרים, ואף למדתי ממנו כמה דברים. ואם הוא טועה הוא מתנצל על כך.
אתה לא! אתה ס"ה מוסיף שקר בפונט מודגש וגדול.
זה לא עובד על אף אחד.
שיקרת. ואין לך את העוז לחזור בך. וזה מעציב.
 |
|
|
|
|
|