בית פורומים בחדרי חרדים

יוסף בן מתתיהו: אל תשרפו את האסמים...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/6/2021 11:00 לינק ישיר 
יוסף בן מתתיהו: אל תשרפו את האסמים...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 11:08 לינק ישיר 

...אמר הסנדק הסחטן לנסחט. "אתה ממש ממש לא רוצה שילדיך יפגעו, נכון?"
אה, איזו אהבת אדם מופלאה ונעלה. אשרינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 11:21 לינק ישיר 

מתן כהנא צודק במאה אחוז!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 11:23 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
מתן כהנא צודק במאה אחוז!

גם יוסף בן מתתיהו צדק החל משלב מסויים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 11:39 לינק ישיר 

הם שרפו את המדינה כשהקימו עם עבאס והמשותפת כגיבוי .
מי שטרח בערב שבת אוכל אותה בשבת..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 12:52 לינק ישיר 

אני שואל שאלה אחת:

מה התועלת של האופוזיציה במהלך הזה?

לאיזה יעד בדיוק זה מקדם אותה?

יש מחירים שאתה לפעמים מוכן לשלם כי שווה לך לקבל את הסחורה.

אבל- איזו סחורה בדיוק מקבלים במהלך הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 13:18 לינק ישיר 

פצקו כתב:
אני שואל שאלה אחת:

אסור להרהר אחר החלטת האליל ביבי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 13:21 לינק ישיר 
hhaavv

חריף_ומקשה כתב:
מתן כהנא צודק במאה אחוז!

אתה בטח תומך גם בשוליית הנגר, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 13:33 לינק ישיר 

ממשלה רעה לא מפילים בהצבעה אחת.
בעצם כן... אבל היא באה אחרי הרבה הרבה עבודה מאומצת והערמת מכשולים לרוב עד שהבניין העקום הזה מתמוטט. כל מכשול בדרכם הוא מבורך ומקצר את סופם.
ראש ממשלה מחורבנט שאינו יודע לקיים הסכם ג'נטלמני עם הבוחרים שלו מצווה להחזיר לו באותה דרך.
מה שאולי לא הייתי אומר על ממשלה שנבחרה ברוב הוגן וצודק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 13:54 לינק ישיר 

פצקו כתב:
אני שואל שאלה אחת:

אם החוק עובר בסיוע של רע"ם ושות' - מסכסכים בינם לבין ציבור הבוחרים שלהם שידרשו מהם לעזוב את הממשלה.

אם החוק לא עובר כי רע"ם לא שיתפה פעולה - מסכסכים בין הקואליציה לרע"ם.

נראה שכך ביבי רואה את הדברים. אינני דובר שלו אבל אומרים שהוא אלוף בדברים האלה. תנו קרדיט...

אם הקואליציה באמת רוצה תמיכה אופוזיציונית בחוק - שתשלם! בדברים שחשובים לאופוזיציה ולציבור הבוחרים, הכי לגיטימי שבעולם, בפרט לאור התשלומים שהובטחו לעבאס.  בינתיים הם מתנהלים בדורסנות.

בכל אופן זה לא שהאופוזיציה מפקירה את הזירה, הם העלו הצעת חוק משלהם.

בסך הכל זה לגיטימי בדיוק כמו כאשר החרדים התנגדו בהצבעה לפיסקת ההתגברות זה היה לגיטימי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 14:10 לינק ישיר 

חוצפה ועזות לוותר על ממשלה עם אחיו היהודים לטובת שמאל קיצוני ותומכי טרור ולאחר מכן לבוא בדרישות וציפיות מהאופוזיציה לבוא לעזרתו כי ממשלת "העשר מעלות ימינה" שלו לא מצליחה להעביר חוקים לטובת המדינה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 16:04 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
חוצפה ועזות לוותר על ממשלה עם אחיו היהודים לטובת שמאל קיצוני ותומכי טרור ולאחר מכן לבוא בדרישות וציפיות מהאופוזיציה לבוא לעזרתו כי ממשלת "העשר מעלות ימינה" שלו לא מצליחה להעביר חוקים לטובת המדינה.

במילים אחרות: אם נתניהו איננו שולט במדינת ישראל, תומכי נתניהו מעדיפים להרוס את מדינת ישראל. המדינה נועדה לקיסרותו של נתניהו, ובלעדי נתניהו חסידיו מוכנים לחסל אותה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 16:25 לינק ישיר 
מצדרביעי

עיבל כתב:

במילים אחרות: אם נתניהו איננו שולט במדינת ישראל, תומכי נתניהו מעדיפים להרוס את מדינת ישראל. המדינה נועדה לקיסרותו של נתניהו, ובלעדי נתניהו חסידיו מוכנים לחסל אותה.

מספיק לדחוף נתניהו לכל מקום,

במילים אחרות - אם נתניהו שולט במדינת ישראל, האובססיבים נגד נתניהו מעדיפים להקים ממשלה (10 מעלות ימינה) עם מי שלטענתם הורס את מדינת ישראל, המדינה והקואליציה נועדו להשתיק את נתניהו ואת למעלה ממליון תומכיו, ואם המדינה נהרסת יש לדרוש מהקורבן להמשיך לתמוך בקואליציה שחלקים ממנה רוצים להרוס את מדינת ישראל (לפחות על פי טענתכם).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 17:20 לינק ישיר 

האופוזיציה תציע הצעת חוק אחרת משלה, ותטיף לכהנא את מה שהוא מטיף לה אם לא יתמוך בהצעה זו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 18:28 לינק ישיר 

ביבי שוב עם השטויות שלו. חוזר על אותה טעות. לא לומד.

ראוי להזכיר סיפור פוליטי נשכח ממאי 1995. למפלגות הערביות - חד"ש ומד"ע - היו אז רק חמישה מנדטים יחד. הן לא היו חלק מהממשלה אבל תמכו בה לעתים מבחוץ. למרות זאת, באותה נקודת זמן, החליטו להגיש הצעת אי אמון עקב אכזבתן מתהליך השלום ומה שהגדירו כמדיניות שיטתית של הפקעת קרקעות פלסטיניות במזרח ירושלים לטובת בנייה יהודית.
לתדהמת הקואליציה, יו"ר האופוזיציה נתניהו החליט שהליכוד בראשותו יתמוך בהצבעת האי אמון. במהלך הדיון במליאה התברר שהוא רציני בכוונותיו, ולאחר משא ומתן קדחתני עם הח"כים הערבים נאלצה הממשלה להודיע על השעיית ההפקעה המתוכננת כדי שתשרוד. ארבעה חודשים קודם לכן, אגב, הוביל נתניהו הצעת אי אמון שאותה נימקה האופוזיציה בחשש לשלמות ירושלים. זה קרה ב-24 בינואר, יומיים אחרי פיגוע ההתאבדות בבית ליד. ההלם והאבל הכבד ששרר בארץ לא גרם לנתניהו וחבריו לדחות את ההצבעה, להיפך: הם התעקשו לקיים אותה במועדה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 18:49 לינק ישיר 

תם_יושב כתב:

האופוזיציה תציע הצעת חוק אחרת משלה, ותטיף לכהנא את מה שהוא מטיף לה אם לא יתמוך בהצעה זו.

כל אחד יטיף לשני ובינתיים הפלסטינים ינהרו לקבל אזרחות ישראלית. אבל העיקר שהכנסנו אחד לשני.

כל ילד מבין שאם החוק הנוכחי לא יוארך זה עלול להיות מצב בלתי הפיך, לא רק בגלל אלו שיתאזרחו בתקופה שאין חוק, אלא בגלל שכל חוק חדש בעניין יאותגר מיד בבג"ץ וממש לא בטוח שהפעם בג"ץ לא יפסול את החוק. גם ככה החוק הנוכחי עבר בבג"ץ על חודו של קול. ואני לא רואה פסקת התגברות באופק..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יוסף בן מתתיהו: אל תשרפו את האסמים...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext