| נשלח ב-27/6/2021 13:59 |
|
| |
ממשלת בנט מנסה להפגין יחס חיובי לחרדים.
גם במינוי הועדה לענייני מירון, כשאחד החברים הוא הרב מרדכי קרליץ, וגם באישור חוק הגיוס בממשלה שכולל סעיף פטור בגיל 21. שתי הדברים האלה הם בשורות חיוביות מאוד בהקשר ליחס ממשלת בנט למגזר החרדי. לא יחס של מלחמה אלא יחס של כיבוד. אני חושב שעיתונות המגזר וכן חברי הכנסת שלנו, צריכים לשקול שוב את ההחלטה להילחם חרמה בכל מה שקשור לממשלה הזו, כמו גם להפסיק את ההיגררות האינפנטילית שלהם אחרי ביבי נתניהו שזמנו עבר. הגיע הזמן להתייחס לממשלה הנוכחית תחת ההגדרה של מעשיהם יקרבום ומעשיהם ירחקום. הא ותו לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 14:02 |
|
| |
פטור בגיל 21 טוב לציבור החרדי ולא טוב לעסקנים החרדים ולא טוב לחברי הכנסת החרדים. כל דבר שמכרסם בשליטת "האח הגדול" והממסד הרבני והחרדי בציבור העדר התמים הרי הוא אסון בשבילם. הם מכורים לשליטה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 14:07 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | | גם במינוי הועדה לענייני מירון, כשאחד החברים הוא הרב מרדכי קרליץ, וגם באישור חוק הגיוס בממשלה שכולל סעיף פטור בגיל 21. שתי הדברים האלה הם בשורות חיוביות מאוד בהקשר ליחס ממשלת בנט למגזר החרדי. לא יחס של מלחמה אלא יחס של כיבוד. אני חושב שעיתונות המגזר וכן חברי הכנסת שלנו, צריכים לשקול שוב את ההחלטה להילחם חרמה בכל מה שקשור לממשלה הזו, כמו גם להפסיק את ההיגררות האינפנטילית שלהם אחרי ביבי נתניהו שזמנו עבר. הגיע הזמן להתייחס לממשלה הנוכחית תחת ההגדרה של מעשיהם יקרבום ומעשיהם ירחקום. הא ותו לא. |
|
"הגיע הזמן"?
אתה מהרגע הראשון היית בעד ממשלת השמאל ערבים הזו בלי קשר למה יעשו או לא יעשו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 14:12 |
|
| |
אכן, אני מטבעי מאמין בלתת צ'אנס לאנשים להוכיח את עצמם. לא אכנס אתך לדיונים האם זו ממשלת שמאל ערבים או לא. בודאי שההרכב שלה איכותי פי מאה מהרכב ממשלת נתניהו האחרונה, כולל בהתייחס לזה שיושב במשרד רוה"מ.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 14:24 |
|
| |
תכונה טובה
בטח גם תהיה בעד לתת צאנס לרשימה המשותפת להוביל את בטחון ישראל, מי יודע, אולי המצב ישתפר.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 14:34 |
|
| |
נחדד את הדברים:
בממשלת בנט-לפיד הקודמת. לפיד ופירון ישבו באוצר ובחינוך. כעת, אין שום שונא חרדים אמיתי במשרד עם זיקה לאינטרסים המגזריים-חרדיים. לפיד ושטרן נמצאים במשרדים מדיניים.
ליברמן צריך כותרות ורייטינג. התעללות במעונות ובגננות חרדיות, לא "קונה" אף אחד מלבד חריף-ומקשה,נחמיה שטרסלר ואלעזר שטרן. בנט וודאי אין לו שום עניין להתעלל בחרדים. הנפגעים המרכזיים הפעם לא יהיו החרדים כציבור ,אלא הצביון היהודי-כשרות, גיור,קנאביס וכדומה.
את לפיד ופירון בתשע"ג עניין להרעיב נשים וילדים חרדיים. את הממשלה הנוכחית זה לא מעניין. מעניין אותה להפוך את ישראל למדינה מסואבת וגויית. במובן הזה, הממשלה הנוכחית היא הממשלה החילונית הראשונה. בכל ממשלת ישראל, מאז קום המדינה, היתה מפלגה דתית אחת- שס, המפד"ל או יהדות התורה. גם בשתי ממשלות לפיד- תשע"ג ותשס"ג- המפד"ל -על כל חלקיה- היתה שותפה מלאה. לכן, לפיד-האבא והבן- התמקדו בהצקה אישית לחרדים, ולא בעקירת יהדות המדינה. הפעם- לראשונה בהיסטוריה- אין בממשלה אף מפלגה דתית! מה שמאפשר עקירה מוחלטת של כל יסודות הדת במדינה.
תוקן על ידי פצקו ב- 27/06/2021 14:46:07
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 14:39 |
|
| |
אכן,
יש לי תחושת בטן ואני מאוד מקווה שאני לא תמים מידי ושלא אתבדה,
תחושת הבטן אומרת שהממשלה הזו אם תשרוד תהיה יותר טובה לחרדים (לציבור החרדי דווקא ולא לעסקונה החרדית) מהממשלות שקדמו לה.
ואף טובה יותר לכל מגזר במדינת ישראל. הלוואי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 15:45 |
|
| |
לא נעים להרוס את חגיגות האהבה לבנט וממשלתו, אבל כדאי שתדע שעל הרכב הועדה אין לממשלת ולעומד בראשה כל השפעה.
הממשלה רק מחליטה על הקמת ועדת חקירה ממלכתית, ומרגע זה אין לה כל קשר והשפעה על הועדה, ואת ההרכב קובע נשיא בית המשפט העליון, במקרה זה אסתר חיות.
כך שאין לזה כל קשר לבנט וליחסו לחרדים, כך שכל האשכול, כולל הפרשנויות והתחזיות מופרך מיסודו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 16:27 |
|
| |
אתה תמים גדול אם אתה באמת חושב שהדברים אינם נעשים בשיתוף פעולה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 17:45 |
|
| |
ברור לגמרי. לממשלת הבג"ץ ממש ממש אין כל קשר לדיקטטורת הבג"ץ. זה סתם במקרה, אותו שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 17:48 |
|
| |
גרשום
| קהלת כתב: |  | | אתה תמים גדול אם אתה באמת חושב שהדברים אינם נעשים בשיתוף פעולה. |
|
צודק נוירולוג שאין לממשלה השפעה על מינוי חברי ועדת החקירה. זה היתרון של ועדת חקירה ממלכתית, שהיא עצמאית ולא כפופה לדרג ממשלתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 17:51 |
|
| |
עוד תמים חדש בא לשכונה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 19:40 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | | עוד תמים חדש בא לשכונה ? |
|
מעדיף להיות תמים מאשר לחיות בסרט בדיוני שבנט פנה לאסתר חיות שתכניס את קרליץ לוועדה כי מאוד בוער לו להיטיב עם החרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 20:00 |
|
| |
להיפך. בנט הוא בובה של אסתר חיות-שי ניצן-אהוד/אהרון ברק...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 20:03 |
|
| |
נוירולוג
| hhaavv כתב: |  | | להיפך. בנט הוא בובה של אסתר חיות-שי ניצן-אהוד/אהרון ברק... |
|
בעקיפין, ולא רק שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2021 21:34 |
|
| |
ההמשלה הזו היא ממשלה רעה למדינה בכל תחומי החיים,
במה שהיא תיגע היא תעשה טעויות,
יש לה יתרון עצום על פני הממשלה הקודמת,