בית פורומים בחדרי חרדים

ממשלת בנט מנסה להפגין יחס חיובי לחרדים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/6/2021 22:06 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

ההכנסה לוועדה החקירה הממלכתית של הרב מרדכי קרליץ נעשה מחוסר ברירה,
כי רוב הציבור רואה בוועדה הזו ווועדה לא לגיטימית,

ולכן שמו שם את נשיאת העליון לשעבר,

ואת הרב מרדכי קרליץ,

כדי להציל את הוועדה,

ולנסות להפוך אותה ללגיטימית.

אשרי הפורום שהתברך בפרשן גאוני כרעיונוביץ. הוא  ענק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2021 22:08 לינק ישיר 

לא מספיק גדול ולכן לא מספיק משכנע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2021 01:59 לינק ישיר 

מוזר

רוב הציבור החרדי שמגיע למירון בלג בעומר מורכב מספרדים וחסידים. קרליץ הוא אשכנזי ליטאי. את איזה ציבור בדיוק מרצים במינוי שלו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2021 02:31 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

פטור בגיל 21 טוב לציבור החרדי ולא טוב לעסקנים החרדים ולא טוב לחברי הכנסת החרדים.
כל דבר שמכרסם בשליטת "האח הגדול" והממסד הרבני והחרדי בציבור העדר התמים הרי הוא אסון בשבילם. הם מכורים לשליטה.

לא היו דברים מעולם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2021 02:35 לינק ישיר 

בעיתון סוף שבוע של המודיע, בתוספת,
כרמלי, שהוא אחד הכתבים הבכירים בהמודיע, הביע חרטה שיהדות התורה פסלה לחלוטין מפלגות מסוימות,
כרמלי ציין שיתכן ובהמשך נכנס לממשלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 28/06/2021 02:44:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2021 01:22 לינק ישיר 

רציף כתב:
בעיתון סוף שבוע של המודיע, בתוספת,
כרמלי, שהוא אחד הכתבים הבכירים בהמודיע, הביע חרטה שיהדות התורה פסלה לחלוטין מפלגות מסוימות,
כרמלי ציין שיתכן ובהמשך נכנס לממשלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 28/06/2021 02:44:34

כרמלי זה מנחם גשייד
זה מסביר הכל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2021 01:31 לינק ישיר 
hhaavv

רציף כתב:
ברכת_החמה כתב:
פטור בגיל 21 טוב לציבור החרדי ולא טוב לעסקנים החרדים ולא טוב לחברי הכנסת החרדים.
כל דבר שמכרסם בשליטת "האח הגדול" והממסד הרבני והחרדי בציבור העדר התמים הרי הוא אסון בשבילם. הם מכורים לשליטה.
לא היו דברים מעולם

אתה עוד לא יודע שהסממן הראשון של עסיבת החרדיות היא לקנות את כל הלוקשים שהמציאו שונאי החרדים לדורותיהם כמו שולמית אלוני, יוסי שריד, יוסי ביילין, רפאל איתן, טומי לפיד וכו' ולאמץ אותם רשמית כאמת לאמיתה ואין בלתה?
שלטון העסקנים על הרבנים והרצון להשאיר אותם בורים ועניים כדי שלא 'ישתחררו' מהתלות בהם - בראש ובראשונה. שנית, השימוש באיום הגיוס כדי לכבול את הצעירים החרדיים לישיבות וכו' וכו'.
אם אתה לא מאמין ללוקשים הללו, אינך מספיק נאור ומתקדם, סתם חרדי חשוך ופרימיטיבי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2021 14:55 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
hhaavv

רציף כתב:
ברכת_החמה כתב:
לא היו דברים מעולם

אתה עוד לא יודע שהסממן הראשון של עסיבת החרדיות היא לקנות את כל הלוקשים שהמציאו שונאי החרדים לדורותיהם כמו שולמית אלוני, יוסי שריד, יוסי ביילין, רפאל איתן, טומי לפיד וכו' ולאמץ אותם רשמית כאמת לאמיתה ואין בלתה?
שלטון העסקנים על הרבנים והרצון להשאיר אותם בורים ועניים כדי שלא 'ישתחררו' מהתלות בהם - בראש ובראשונה. שנית, השימוש באיום הגיוס כדי לכבול את הצעירים החרדיים לישיבות וכו' וכו'.
אם אתה לא מאמין ללוקשים הללו, אינך מספיק נאור ומתקדם, סתם חרדי חשוך ופרימיטיבי...

נראה לי שעזיבת היהדות זה לא עניין שכלי אלא עניין רגשי.
תודה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ממשלת בנט מנסה להפגין יחס חיובי לחרדים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.