| נשלח ב-29/6/2021 12:54 |
|
| |
שבועיים בלי ביבי ויש חיים אחרי ביבי
משגע אותי האלילול שהציבור החרדי עשה ממנו
אני כבר לא מתפלא איך נכנסו משיחי השקר לעם ישראל.
מה עוד חסר שיעשו מביבי משיח?
חולי נפש שחררו
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2021 13:19 |
|
| |
ילד, למה נזכרת רק עכשיו? אחרי שעתיים היית כבר היית יכול להראות לכולם את ה"גאונות" שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2021 13:45 |
|
| |
בסך הכל עוד מתחרפן שהתחרפן. שטוב לו רפורמים ובליל של שמאלנים בשלטון
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2021 15:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2021 15:49 |
|
| |
מה חיים? לא ראית מה עובר על רעינונוביץ ונוירולוג? לזה אתה קורא חיים?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2021 21:32 |
|
| |
אני לא טענתי שבלי ביבי אין חיים אבל עם הממשלה הזאת לא בטוח שיהיה חיים יהודיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2021 21:37 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2021 21:44 |
|
| |
תגובה יפה שאני רואה מדי פעם בערוץ 7 ושות':
היום ....ימים לגניבת הבחירות הגדולה במדינת ישראל. הרחמן הוא יחזיר את העבודה(ויש עתיד, כחול לבן, ישראל ביתנו, תקווה חדשה, מרצ, רע"מ וכמובן ימינה) למקומה באופוזיציה במהרה בימינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2021 21:45 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  | אני לא טענתי שבלי ביבי אין חיים אבל עם הממשלה הזאת לא בטוח שיהיה חיים יהודיים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אף אחד לא טען טענה כזו, ואין צורך להתייחס ברצינות לאשכולות חירפון של אנשים מחורפנים שמביאים אמירות ודימויים הזויים ממוחם הקודח.
מה שכן, לבושתנו ישנם אנשים מקרבנו (כל מיני קלעפרים דביקים וטרחנים) שנראה שמחוברים לעכוזו של מנסור עבאס ומאז שבנט הקים ממשלה עם עבאס הם החלו להרגיש חיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2021 21:50 |
|
| |
לא מדויק. אנחנו רוצים את טיבי בראשות הממשלה ועודה שר הביטחון ונוירולוג שר התקשורת והחינוך. אולי אז נרגע. כרגע זו לא שמחה שלמה, רחוק מזה. חוץ מהקטע שביבי לא ראש ממשלה וליצמן לא שר בריאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 14:24 |
|
| |
בינתיים נראה שהשמאל ממש לא משתחרר מביבי.
הם לא מפסיקים לעסוק בו לרגע, מתי הוא יוצא מבלפור ואיך הוא קורא לעצמו בישיבות אופזיציה.
הביביזם זו מטבע עם 2 צדדים שאי אפשר לזה בלא זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 14:48 |
|
| |
מתחרפן
| נוירולוג כתב: |  |
מה שכן, לבושתנו ישנם אנשים מקרבנו (כל מיני קלעפרים דביקים וטרחנים) שנראה שמחוברים לעכוזו של מנסור עבאס . |
|
אינני יודע לאיזה את איזה עכוז אתה וחבריך מלקקים מה שברור שהקינאה מוציאה אותכם מהעולם הזה ומהעולם הבא ואל תשכח להגיד אחרי כל תפילה יחי אדוננו ורבנו ביבי מלך המשיח שיחיה לעילום וועיד
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 14:56 |
|
| |
נתניהו האיש שיש לו יתרונות רבים אך גם חסרונות לא מאוד מעניין ומעסיק אותי יומם ולילה (יש תופעות אחרות שאמורות להטריד כל אדם הגון ואזרח בישראל כתוצאה מהרדיפה שרודפים אותו), אני גם לא ישן פחות טוב בלילה מזה שהח"כים החרדים ועוזריהם אינם מחוברים לעטיני השלטון.
דווקא אתם אלו שלא מסוגלים להתנתק מביבי, זו מחלה קשה וחשוכת מרפא, אוכלים ביבי, שותים ביבי, הולכים לישון עם ביבי, מתעוררים עם סיוטים עם ביבי, קמים בבוקר עם ביבי, וכך במשך כל היום. אתם ממש פתטיים ואומללים, רחמנות עליכם.
המחלה הזו מתקשרת עם הערצה עיוורת של שטופי מוח מוסתים ורדודים לנוכל השקרן בנט ולמנסור עבאס (אצל השמאל האמיתי זה נובע רק כי הוא משמש כאידיוט שימושי עבורם, אבל אצל הרדודים ושטופי המוח זה באמת מגיע לאהבה).
תוקן על ידי נוירולוג ב- 30/06/2021 15:11:19
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 15:58 |
|
| |
momeir
| נוירולוג כתב: |  | נתניהו האיש שיש לו יתרונות רבים אך גם חסרונות לא מאוד מעניין ומעסיק אותי יומם ולילה (יש תופעות אחרות שאמורות להטריד כל אדם הגון ואזרח בישראל כתוצאה מהרדיפה שרודפים אותו), אני גם לא ישן פחות טוב בלילה מזה שהח"כים החרדים ועוזריהם אינם מחוברים לעטיני השלטון.
דווקא אתם אלו שלא מסוגלים להתנתק מביבי, זו מחלה קשה וחשוכת מרפא, אוכלים ביבי, שותים ביבי, הולכים לישון עם ביבי, מתעוררים עם סיוטים עם ביבי, קמים בבוקר עם ביבי, וכך במשך כל היום. אתם ממש פתטיים ואומללים, רחמנות עליכם.
המחלה הזו מתקשרת עם הערצה עיוורת של שטופי מוח מוסתים ורדודים לנוכל השקרן בנט ולמנסור עבאס (אצל השמאל האמיתי זה נובע רק כי הוא משמש כאידיוט שימושי עבורם, אבל אצל הרדודים ושטופי המוח זה באמת מגיע לאהבה).
תוקן על ידי נוירולוג ב- 30/06/2021 15:11:19 |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 08:35 |
|
| |
חודש אחרי ביבי בלפור בלי ביבי ויש חיים
|
|