בית פורומים בחדרי חרדים

עצרת ענק היום בכיכר השבת בשעה 6 בערב על פגיעה בגאב"ד העד"ח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/7/2021 13:00 לינק ישיר 

ולך תספר להם שבתור פוסק הבריסקער רוב זצ"ל שלח לרמ"א פריינד ועד לימי זקנותו היו באים הבריסקערס לשאול אותו כי עליו ה'רוב' סמך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2021 13:54 לינק ישיר 

תם_יושב כתב:

קלעפער כתב:
קודם נתקן אותך, היה את הרמ"א פריינד. עוצם קדושתו אין לתאר, והיה תלמיד חכם מובהק, עוד שנים לפני שהתמנה נערץ היה בפי אלפים.

אמת ויציב
אבל הוא היה נערץ בתור חסידא ופרישא ובוצינא קדישא, והיה חשוב מהרבה אדמורי"ם.
אבל לא בתור פוסק הדור ומרא דארעא ישראל כפי שהיה המנחת יצחק.
אם היו ממנים אז לתפקיד את השבט הלוי או את החשב האיפוד, היה זה מינוי הרבה יותר מוצלח.

מצחיק שאת הטענות שלך כנגד העדה החרדית אתה לא מנסה לטעון לעצמך כנגד מה שקורה בציבור הליטאי.

אמנם הגוף המנהיג שלהם מוגדר בי"ד, אך כולם יודעים שתפקידו הרבה יותר רחב ולא מצומצם להגדרת בי"ד של השו"ע ומכאן שהעומדים בראש יכולים שיהיו גדולים ומנהיגים במדדים שונים.

יותר מוזר שהליטאים הפכו לחסידים, מאשר העדה החרדית (שבמפורש מאגדת בתוכה גם קהילות פרושים וגם קהילות חסידיות) הפכה לכזו במובנים מסויימים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2021 14:34 לינק ישיר 

שוטים שבעולם! שכחתם עם מי יש לנו עסק, באים להתווכח אם צריך למחות על כבוד התורה או לא, כאילו שדבר זה בטוח שפגעו בכבוד התורה, והשאלה היא רק, אם צריך להשתתף במחאה, הרי מי שיודע ומכירם יודע שהם שקרנים מבטן ומלידה, כלל לא רצו ולא פגעו בכבוד הגאב"ד שלהם, הכל סיפור מצוץ מן האצבע כדי להגדיל את כבוד אתרא המושפלת בזמן האחרון עד עפר, ולשנור כסף מחו"ל. לא המשטרה ידעו מי יושב ברכב, ולא הגאב"ד שלהם ידע היכן הוא נמצא, וגם לא זרקו רימונים על הרכב, כנראה שיחצני אתרא שכרו את הגאב"ד שלהם אצל עמרם שפירא לכמה שעות, כדי לנסות לעורר את הציבור החרדי ולהחיות בהם שוב את האימון בשודדי אתרא, וכשראו שדבר זה לא צלח כלל, ורק כמה בודדים הגיעו לעזור לאתרא למנוע לבנות ממי שלא משלם להם מיסים, המציאו על המקום את הסיפור הזה, כדי לנסות לעורר את הציבור מכיוון שונה, אבל גם זה לא צלח, ואחרי כמה ימים של צרחות ברחובות ומודעות ענק של "הזדעזעי א"י ת"ק פרסה על ת"ק פרסה", הזדעזעו רק כמה בהמות שאינם מפריסי פרסה. ולמעשה מכל מאות אלפי החרדים בארץ ישראל הגיעו לעצרת מחאה, רק כמאתיים עד שלוש מאות איש בערך, אשר חלקם סקרנים, וחלקם סיקריקים שכבוד הגאב"ד של העדה החרדית ושאר כבוד התורה, מעניין אותם, כמו שמעניין אותם שאר השו"ע
זה מה שאני חושב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2021 16:40 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:
שוטים שבעולם! שכחתם עם מי יש לנו עסק, באים להתווכח אם צריך למחות על כבוד התורה או לא, כאילו שדבר זה בטוח שפגעו בכבוד התורה, והשאלה היא רק, אם צריך להשתתף במחאה, הרי מי שיודע ומכירם יודע שהם שקרנים מבטן ומלידה, כלל לא רצו ולא פגעו בכבוד הגאב"ד שלהם, הכל סיפור מצוץ מן האצבע כדי להגדיל את כבוד אתרא המושפלת בזמן האחרון עד עפר, ולשנור כסף מחו"ל.
לא המשטרה ידעו מי יושב ברכב, ולא הגאב"ד שלהם ידע היכן הוא נמצא, וגם לא זרקו רימונים על הרכב, כנראה שיחצני אתרא שכרו את הגאב"ד שלהם אצל עמרם שפירא לכמה שעות, כדי לנסות לעורר את הציבור החרדי ולהחיות בהם שוב את האימון בשודדי אתרא, וכשראו שדבר זה לא צלח כלל, ורק כמה בודדים הגיעו לעזור לאתרא למנוע לבנות ממי שלא משלם להם מיסים, המציאו על המקום את הסיפור הזה, כדי לנסות לעורר את הציבור מכיוון שונה...
אבל גם זה לא צלח, ואחרי כמה ימים של צרחות ברחובות ומודעות ענק של "הזדעזעי א"י ת"ק פרסה על ת"ק פרסה", הזדעזעו רק כמה בהמות שאינם מפריסי פרסה. ולמעשה מכל מאות אלפי החרדים בארץ ישראל הגיעו לעצרת מחאה, רק כמאתיים עד שלוש מאות איש בערך, אשר חלקם סקרנים, וחלקם סיקריקים שכבוד הגאב"ד של העדה החרדית ושאר כבוד התורה, מעניין אותם, כמו שמעניין אותם שאר השו"ע
זה מה שאני חושב.

זה לא רק מה שאתה חושב. זה מה שרוב היראים ושלמים חושבים ויודעים שזו האמת.
אפילו בונדמן, ברגע שתלחץ על הכפתור בענין הגר"ט ווייס שליט"א [או להבדיל אפרים שטרן או יצחק ווייס] בנוגע לסאטמאר שלו.... או אה איזו תשפוכת ביבין שתראה כאן...
ללמדך שהכל זה כסף ושנור משולחן איזבל של קרן הלצה.
תכלעס, מתי יגיעו הצ'יקים למשתתפי העצרת?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2021 17:22 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:

ולמעשה מכל מאות אלפי החרדים בארץ ישראל הגיעו לעצרת מחאה, רק כמאתיים עד שלוש מאות איש בערך, אשר חלקם סקרנים, וחלקם סיקריקים שכבוד הגאב"ד של העדה החרדית ושאר כבוד התורה, מעניין אותם, כמו שמעניין אותם שאר השו"ע
זה מה שאני חושב.

אם היית חושב, שנאתך לציבור הזה לא היתה מביאה אותך לכתוב דברי שטות שבקל ניתן לכחישם.

200 עד 300 איש???
אתה בטוח?!

במקרה עברתי באיזור והבחנתי בקצה הציבור הגדול.
לא צילמתי (מפני כבוד הציבור והחשש לסמארטפוני), אבל יש תמונות באתרים אחרים.

חבל שאתה שופך פה ביבין במקום לכבד את עצמך ואחרים ולומר את דעתך בצורה מכובדת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2021 18:38 לינק ישיר 

לפני שאתה מתווכח, קח את הכיכר תוריד חלק גדול עבור במה כפולה בשביל הרבנים, אחר כך תוריד עוד במה קטנה למטה בשביל רמקולים, ואחר כך קח את התמונה של הסיקריקים ותעיין טוב, (למרות שפירסמו תמונה שעשו כשכבר היה חושך, וכנראה מסיבה מובנת.) אז בקטע בין הבמה לבנק לאומי היה דיי דליל, בשטח בצמוד לחיי עולם גם היה דיי דליל, עכשיו תספור כמה אנשים אפשר להכניס לכיכר בלי צפיפות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2021 18:51 לינק ישיר 

אני שונא את הציבור הזה? הייתי מרחם עליהם לפני שהייתי שונא אותם. הם פשוט הולכים כצאן לטבח אחרי מנהיגם השוטה או התמים, שהמשב"ק שלו מקבל כסף ממושחתים בעלי אינטרסים אפלים, כדי להשתמש במנהיגם לעזור להם במזימותם השפילות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2021 18:54 לינק ישיר 

בדקתי. אני לא יודע אם זה שלוש מאות או אלף אבל בטח לא הרבה יותר מזה. אכן ציבור קטן מאד לעצרת "ענקית"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2021 20:09 לינק ישיר 
הוא צודק

בונדמן כתב:
קלעפער, את מי אתה רוצה לשכנע ? את אלו שחושבים שהם מבינים מי גדול ומי לא ? הם לא מבינים כלום ! את מי שה'יתד' יחפוץ ביקרו, הם יעריצו, ומהיתר הם לא ידעו בכלל, נכון לשעה זו היתד מורה לקוראיו להעריץ את הגר"ח קנייבסקי והגרי"ג אדלשטיין בתור מנהיגי הציבור. 

היתד עדיין לא קיבלו את הנבואה השמיימית שצריכים להעריץ אך ורק את מעריצי שמידל (כמובן כל עוד שמידל מספק את הסחורה)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עצרת ענק היום בכיכר השבת בשעה 6 בערב על פגיעה בגאב"ד העד"ח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.