בית פורומים בחדרי חרדים

פינדרוס: "יש פה ראש ממשלה שהוא גוי"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/6/2021 13:44 לינק ישיר 

לפותחת האשכול

אמנם בכתבה ב"כיכר השבת" מובא הציטוט הבא (שראינו והגבנו עליו) בשמו של פינדרוס:

"פינדרוס הוסיף: "אני רוצה לומר לכם תושבי מדינת ישראל שעדיין לא הבינו איפה אנחנו נמצאים, אני רוצה להסביר להם, הברכה הראשונה שעשיתי הוא שלא עשני גוי, ויש פה ראש ממשלה שהוא גוי".

אך משמיעה במקור (סיקרן אותי לדעת מה ענו לו על זה), המשפט על ראש הממשלה הגוי לא נאמר, אז כל הדיון מיותר, גם הלימוד זכות שהתכוון למנסור עבאס.

אבל זה באמת שולי לגמרי, גם אם היה אומר את המשפט הזה, וגם אם היה מתכוון לנפתלי בנט, זה כלום לעומת הדבר הבזוי והחמור שהוא עשה. המעשה המכוון של לעשות קרקס וצחוק מתפילה וברכות השחר (יתכן וזה גם ברכה לבטלה) מעל בימת הכנסת רק על מנת להתסיס ולהתריס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 13:59 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
 אצלו ברכות השחר מתחילות ב"שלא עשני גוי" (במקום הנותן לשכוי בינה)

אולי הוא באמת לא מברך הנותן לשכוי בינה כשלא שמע קול תרנגול? תפתח ספרים (במקום אינטרנט) ותדע שיש כזו דעה. חשובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 15:14 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
לפותחת האשכול

אמנם בכתבה ב"כיכר השבת" מובא הציטוט הבא (שראינו והגבנו עליו) בשמו של פינדרוס:

"פינדרוס הוסיף: "אני רוצה לומר לכם תושבי מדינת ישראל שעדיין לא הבינו איפה אנחנו נמצאים, אני רוצה להסביר להם, הברכה הראשונה שעשיתי הוא שלא עשני גוי, ויש פה ראש ממשלה שהוא גוי".

אך משמיעה במקור (סיקרן אותי לדעת מה ענו לו על זה), המשפט על ראש הממשלה הגוי לא נאמר, אז כל הדיון מיותר, גם הלימוד זכות שהתכוון למנסור עבאס.

אבל זה באמת שולי לגמרי, גם אם היה אומר את המשפט הזה, וגם אם היה מתכוון לנפתלי בנט, זה כלום לעומת הדבר הבזוי והחמור שהוא עשה. המעשה המכוון של לעשות קרקס וצחוק מתפילה וברכות השחר (יתכן וזה גם ברכה לבטלה) מעל בימת הכנסת רק על מנת להתסיס ולהתריס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 15:41 לינק ישיר 

מנהשורה כתב:
 אצלו ברכות השחר מתחילות ב"שלא עשני גוי" (במקום הנותן לשכוי בינה)

אולי הוא באמת לא מברך הנותן לשכוי בינה כשלא שמע קול תרנגול? תפתח ספרים (במקום אינטרנט) ותדע שיש כזו דעה. חשובה.

אתה עושה צחוק מעצמך או מפינדרוס או משניכם יחד?

עזוב את זה שלא נוהגים למעשה כפי שציינת, בטח אנו האשכנזים (לגביך אני לא יודע, אולי אינך אשכנזי).

אני מבין מדבריך שלפינדרוס יש במרפסת תרנגול ורק כשהוא שומע אותה אז הוא מברך?

שלא לדבר על זה שגם לפי השיטה שלא מברכים (או לא מברכים בשם ומלכות) הנותן לשכוי בינה, עדיין יש יותר משלוש ברכות בברכות השחר, והוא הסתפק בשלוש ברכות.

ועל ההצגה והקרקס שהוא עשה מתפילה וברכות עם זה אתה בכלל חי בשלום ובשמחה, העיקר יש לך הערות מיותרות לאחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 16:32 לינק ישיר 

סליחה שאני מהלל עצמי, בבחינת יהללך זר, ו(אם)לא (אז) פיך, תוצאות המוסר שנויורולג קיבל כאן מיד הביאו לתוצאה, הוא הלך לבדוק האם אכן נאמרו הדברים וחזר לדווח.

ועכשיו בלי ציניות, יפה מאד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 17:32 לינק ישיר 

רק מוזר שכולם מצטטים את המשפט הזה. והוידאו נקטע בסוף. יתכן שכן אמר את זה וחתכו את זה. מישהו ראה את הוידאו השלם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 17:43 לינק ישיר 

אתה עדיין מחפש ראיות נסיבתיות? אני כבר בדרך לטיעונים לעונש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 17:48 לינק ישיר 

סרט וידאו אינו נחשב לנסיבתי. אלא לראיה ישירה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 17:51 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
סרט וידאו אינו נחשב לנסיבתי. אלא לראיה ישירה.
נכון אבל זה חתוך אז מה שנשאר זה ראיות נסיבתיות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 19:51 לינק ישיר 

אבל אני חיפשתי את הסרטון הלא חתוך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 19:57 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אתה עדיין אוסף את הראיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 19:59 לינק ישיר 

צודקת, למה לבדוק אם אפשר לפתוח אשכול בלי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:04 לינק ישיר 

אני הקשבתי לנאום ושמעתי שהוא אמר "ויש כאן ראש ממשלה שהוא גוי" אבל, ברוח הימים האלה נחה דעתי שכוונתו הייתה למנסור שבת.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/06/2021 20:04:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:15 לינק ישיר 

לא התכוונתי לזה. התכוונתי למה שניורולוג כתב שהוא כלל לא אמר זאת. והוא אמר זאת על בסיס הקשבה לקליפ חתוך.
בכל מקרה זו לא ביקורת כנגדך, כל כלי התשקורת ציטטו את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:38 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

באתר הכנסת יש את כל ישיבות המליאה סרט + תמלול.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פינדרוס: "יש פה ראש ממשלה שהוא גוי"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.