| נשלח ב-30/6/2021 13:44 |
|
| |
לפותחת האשכול
אמנם בכתבה ב"כיכר השבת" מובא הציטוט הבא (שראינו והגבנו עליו) בשמו של פינדרוס:
"פינדרוס הוסיף: "אני רוצה לומר לכם תושבי מדינת ישראל שעדיין לא הבינו איפה אנחנו נמצאים, אני רוצה להסביר להם, הברכה הראשונה שעשיתי הוא שלא עשני גוי, ויש פה ראש ממשלה שהוא גוי".
אך משמיעה במקור (סיקרן אותי לדעת מה ענו לו על זה), המשפט על ראש הממשלה הגוי לא נאמר, אז כל הדיון מיותר, גם הלימוד זכות שהתכוון למנסור עבאס.
אבל זה באמת שולי לגמרי, גם אם היה אומר את המשפט הזה, וגם אם היה מתכוון לנפתלי בנט, זה כלום לעומת הדבר הבזוי והחמור שהוא עשה. המעשה המכוון של לעשות קרקס וצחוק מתפילה וברכות השחר (יתכן וזה גם ברכה לבטלה) מעל בימת הכנסת רק על מנת להתסיס ולהתריס.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 13:59 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אצלו ברכות השחר מתחילות ב"שלא עשני גוי" (במקום הנותן לשכוי בינה)
|
|
אולי הוא באמת לא מברך הנותן לשכוי בינה כשלא שמע קול תרנגול? תפתח ספרים (במקום אינטרנט) ותדע שיש כזו דעה. חשובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 15:41 |
|
| |
| מנהשורה כתב: |  | אצלו ברכות השחר מתחילות ב"שלא עשני גוי" (במקום הנותן לשכוי בינה)
אולי הוא באמת לא מברך הנותן לשכוי בינה כשלא שמע קול תרנגול? תפתח ספרים (במקום אינטרנט) ותדע שיש כזו דעה. חשובה. |
|
אתה עושה צחוק מעצמך או מפינדרוס או משניכם יחד?
עזוב את זה שלא נוהגים למעשה כפי שציינת, בטח אנו האשכנזים (לגביך אני לא יודע, אולי אינך אשכנזי).
אני מבין מדבריך שלפינדרוס יש במרפסת תרנגול ורק כשהוא שומע אותה אז הוא מברך?
שלא לדבר על זה שגם לפי השיטה שלא מברכים (או לא מברכים בשם ומלכות) הנותן לשכוי בינה, עדיין יש יותר משלוש ברכות בברכות השחר, והוא הסתפק בשלוש ברכות.
ועל ההצגה והקרקס שהוא עשה מתפילה וברכות עם זה אתה בכלל חי בשלום ובשמחה, העיקר יש לך הערות מיותרות לאחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 16:32 |
|
| |
סליחה שאני מהלל עצמי, בבחינת יהללך זר, ו(אם)לא (אז) פיך, תוצאות המוסר שנויורולג קיבל כאן מיד הביאו לתוצאה, הוא הלך לבדוק האם אכן נאמרו הדברים וחזר לדווח.
ועכשיו בלי ציניות, יפה מאד!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 17:32 |
|
| |
רק מוזר שכולם מצטטים את המשפט הזה. והוידאו נקטע בסוף. יתכן שכן אמר את זה וחתכו את זה. מישהו ראה את הוידאו השלם?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 17:43 |
|
| |
אתה עדיין מחפש ראיות נסיבתיות? אני כבר בדרך לטיעונים לעונש
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 17:48 |
|
| |
סרט וידאו אינו נחשב לנסיבתי. אלא לראיה ישירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 17:51 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | סרט וידאו אינו נחשב לנסיבתי. אלא לראיה ישירה.
|
| נכון אבל זה חתוך אז מה שנשאר זה ראיות נסיבתיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 19:51 |
|
| |
אבל אני חיפשתי את הסרטון הלא חתוך...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 19:59 |
|
| |
צודקת, למה לבדוק אם אפשר לפתוח אשכול בלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 20:04 |
|
| |
אני הקשבתי לנאום ושמעתי שהוא אמר "ויש כאן ראש ממשלה שהוא גוי" אבל, ברוח הימים האלה נחה דעתי שכוונתו הייתה למנסור שבת.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/06/2021 20:04:38
|
|
|
|
|