|
|
| נשלח ב-1/7/2021 02:40 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | ועדיין, תרשה לי להוסיף עוד נקודה, ימין או שמאל כבר לא קשור רק לשטחים כבושים או התנחלויוץ, יש עוד נושאים ששכחנו בדרך, כמו, חברתי, דת, להטבים, תמיכות, וזכויות אדם, בדברים האלה הימין לא גיבש עמדה, מצד אחד הולך עם החרדים מצד שני שוחט בתמיכות בהם, מצד אחד נחשב מסורתי ומצד שני מפעיל תחבורה בשבתות, מצטחד כל בוחריו הומופבים אך מצד שני ממנים שר בטחון פנים מהקהילה, כשהכל מבולבל בצד אחד מפלגה של 6 חברים מצליחה לקבל את השלטון, וזטת לא גניבה הם קיבלו את השלטון בתמיכת 61 חברים בכנסת. נ.ב. גילוי נאות הצבעתי ג ואצביע הלאה ג |
|
שאלה בארה"ב לא בוחרים נשיא אלא אלקטורים והאלקטורים ממנים נשיא נניח ש׳ אלקטורים שבאו מצד מסוים היו מעבירים את קולם לצד השני והיה מתמנה הנשיא שלא השיג את מירב האלקטורים האם היית קורא לזה גניבה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 02:42 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | ברכת החמה.
אתה קורא לזה לשקר ולרמות. זכותך. אבל מבחינת החוק מותר לא לקיים הבטחות. כי כל המפלגות מפרות הבטחות. ואי-אפשר לחייב לקיים את ההבטחות.
וכי נתניהו לא הפר הבטחות?! חמור מכך. הוא הפר אפילו התחייבות בכתב לרוטציה לרוטציה לגנץ.
תראה לי מפלגה אחת שלא הפרה שום התחייבות לבוחריה. אין דבר כזה בנמצא. |
|
טכנית הוא לא הפר שום התחייבות התאריך עדיין לא הגיע
ועוד דבר נכון כל המפלגות מפרות חלק מהבטחותיהן כי הן נוהגות להבטיח דברים שאין להם דרך לקיים ואו רצון לקיים אבל ימינה הפרה את כל ההבטחות שלה למעט חצי הבטחה על כך שלא יהיו בחירות חמישיות
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אל_קפונה ב- 01/07/2021 02:46:15
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 11:22 |
|
| |
בנט לא גנב את ראשות הממשלה!@ הוא עשה הסכם רוטציה עם לפיד !! אם גנץ היה מסכים אחרי הבחירות האחרונות להסכם רוטציה עם ביבי ויש לו 8 מנדטים אז מה ההבדל של מנדט אחד ?? ביבי הציע לסער ובנט ראשות ממשלה ברוטציה . ולסער יש 6 מנדטים !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 12:08 |
|
| |
לצערי המפלגות שלי, ומפלגת הליכוד בפרט שכחו התנהלות וכללים בסיסיים בחיים הציבוריים ובחיים האישיים, הכל הפך להיות אפוף אינטרסים, עכשיו, זה לא שאני אומר שהשמאל אינו גוש אחד של אינטרסים, ולכן גם הוא יפול ובקרוב, אך הגיע הזמן שמפלגה תביע את דעתה לפחות כמו בן גביר או סמוטריץ, לא יתכן שרק מפלגות קצה תבענה את דעתן בצורה ברורה רק בגלל שהן יודעות שהן לא מפלגת שלטון, הגיע הזמן שכם מפלגת שלטון תהיה ברורה בדעותיה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 20:46 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
בנט לא גנב את ראשות הממשלה!@ הוא עשה הסכם רוטציה עם לפיד !! אם גנץ היה מסכים אחרי הבחירות האחרונות להסכם רוטציה עם ביבי ויש לו 8 מנדטים אז מה ההבדל של מנדט אחד ?? ביבי הציע לסער ובנט ראשות ממשלה ברוטציה . ולסער יש 6 מנדטים !!
|
|
בנט כן גנב את ראשות הממשלה כי הוא קיבל קולות על דעת זה שהוא לעולם לא יעשה רוטציה ולא מוטציה עם לפיד ולעולם לא ייתמך ע"י מנסור עבאס נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 21:39 |
|
| |
מי שהצביע לימינה וחש מאוכזב מבנט אפשר להבין אותו. צעקתו שבנט רימה אותו יש בה מן האמת.
אבל מה לביביסטים, אגודאיסטים, חומניסטים לבוא בטענות אליו? הם הרי לא הצביעו לו. הוא לא חייב להם כלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 21:45 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | מי שהצביע לימינה וחש מאוכזב מבנט אפשר להבין אותו. צעקתו שבנט רימה אותו יש בה מן האמת.
אבל מה לביביסטים, אגודאיסטים, חומניסטים לבוא בטענות אליו? הם הרי לא הצביעו לו. הוא לא חייב להם כלום. |
|
נכון שמצביעי ימינה הם הכי "מבונטטים" כדברי הח"כ משס ברגע של עיברית לכל האחרים מותר לקרוא לו רמאי כי זה מה שהוא אמנם הוא לא "בנטט" אותם אבל כאתה רואה מישהו שרימה אחרים אתה קורא לו רמאי גם אם הוא לא רימה אותך ועוד בעיה זה התקדים שהוא יצר מחר יפרשו מאיזו סיעה 2 מנדטים וידרשו רוטציה מה אז? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 22:02 |
|
| |
את כל הקומבינות שיש כיום ושיהיו במאה השנים הקרובות המציא ביבי,
התחיל בפריימריס עם קבלני קולות וקנייתם בימיהם העליזים של ושות', המשיך בהשתקת כל מי שהרים ראש על ידי השפלתו בהגבהת ראשו של חבירו, (בשתי מילים, הפרד משול) וכלה בהצעות מהצעות שונות של רוטציות במוטציות שונות של עד 1.5 שנים לכל אחד, עד כדי הגכחת המערכת הפוליטית,
לצערי ני כואב שהשמאל מצליח להתאחד כי אסיפת רשעים רעה לעולם, אך עכשיו מתחיל תפקידם של החרדים לצאת לאחינו שבשדות ולמכור את מרכולתם הרוחנית, ובנוסף להוכיח לעם שבשדות את המיליארדים שנשפכים לכל מיני בורות ביוב, ואת כבשת הרש של הציבור החרדי,
|
|
|
|
|