בית פורומים בחדרי חרדים

צדיקי חבד הציעו הנחת תפילין "לצועדים" בדרכים לא ישרות.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/6/2021 19:01 לינק ישיר 
צדיקי חבד הציעו הנחת תפילין "לצועדים" בדרכים לא ישרות.

רבותי, האם זה ראוי שבחורי חבד יניחו תפילין לצועדים במצעדי הגאווה.? האם השולחים של אותם תמימים בטוחים שנפשם של הצעירים יעמוד בכל זה?! אני מכירה את התירוץ שיש להם פוליסת ביטוח של האדמו"ר זצ"ל. אבל אני מכירה כמה וכמה מקרים שהפוליסה לא כיסתה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 19:39 לינק ישיר 

אחרי שכמה יפי נפש חרדקים מודרנים יצאו לפני שנתיים לחלק קרטיבים לצועדימות "להראות שהחרדים הם סמרטוטי רצפה חמודים ולא כולם י-שי ש-ליסל", מה הבעיה שלך בדיוק עם מבצעי התפילין?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 19:45 לינק ישיר 

אין בעיה שמבוגרים יתגייסו למשימה, הצעירים, מקומם לעניות דעתי לא במקומות-אלה. אני  כמעט-בטוחה שהצעת הנחת תפילין במקומות אלה לא נועד לזכות את הצעירים אלא, לכאורה, משתמשים בהם ליחסי ציבור. להציע שירותי דת במקומות אלה מהווה הכרה במעשיהם :לכל הפחות, יהיו כאלה שיפרשו זאת כהכרה במעשים. הרי בשנים האחרונות ראינו את רבני חבד בחשיבה מעמיקה אודות הדלקת משואה כדי שחלילה לא תתפרש שחבד בעד הציונות...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/06/2021 19:54:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 19:57 לינק ישיר 

לצועדים במצעד? או לצועדים שכבר עזבו את המצעד והיו בדרכם הבייתה? כלומר האם התמימים היו במצעד ממש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:00 לינק ישיר 

אני לא חושבת שהתמימים צעדו, אחרת יש הצדקה להנחת התפילין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:02 לינק ישיר 

כלומר,
להרביץ בהם אידישקייט בדרך אחורית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:08 לינק ישיר 

יוחנן לא הבנתי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:14 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:
כלומר,
או שצעדו נגד כיוון התנועה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:17 לינק ישיר 

לא אמרתי שהם צעדו. שאלתי אם הדוכן שלהם היה באיזור המצעד ממש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:22 לינק ישיר 

אספר לכם דבר אישי :כשבעלי היקר לומד עם הבנים שיחיו הלכות הנחת תפילין אני בוחרת לשבת יחד עמם בשולחן כדי לתת תשומת לב רבה לבן המתברמץ ולהיות שותפה להתרגשות, אז הקשבתי שהנחת תפילין ותפילה אסורים במקומות מטונפים וצריך גוף נקי וכו'. אז אני מבינה שלאותם צעירים שחזרו מהצעדה או בדרכם אל, יש את כל התנאים האלה?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/06/2021 20:35:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:27 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
לא אמרתי שהם צעדו. שאלתי אם הדוכן שלהם היה באיזור המצעד ממש.
איני יודעת .תמיד צריכים להתרחק מן הכיעור ומן הדומה לו במקרה הזה זה נכון שבעתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:27 לינק ישיר 
קלעפער

יוחנןש כתב:
כלומר,

בפעם הבאת שתרביץ בנו את השקפת העולם הקיצונית בנושאי קדושה, נזכיר לך את המשפט הזה. (לא רוצה אפילו להסביר את הכיעור)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:33 לינק ישיר 

באמת מפליא לראות את יוחנן שעושה רושם של רב ליטאי מכובד, פולט כזו בדיחה מזעזעת מקולמוסו.

אבל זה עוד כלום לעומת צביעותו של פותח/ת האשכול, שנמנה על חוג המטומטמים ששולחים את מיטב בניהם להתרועע עם שוטרות וחיילות ולהפוך לבהמות חוליגניות בהפגנות על בסיס יומי, ופתאום כולו מזועזע עד עמקי נשמתו מכך שיהודים מניחים תפילין לאנשים חולי נפש שגם הציבור החילוני מבין ויודע שהם חולי נפש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:38 לינק ישיר 

אם הם חולי נפש אז הם פטורים מן המצוות! כנראה שבפנימיות שלך, גם אם באופן לא מודע אתה מזדהה עם דרך ההשחתה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/06/2021 21:01:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 20:48 לינק ישיר 
קלעפער

אליבא כתב:
באמת מפליא לראות את יוחנן שעושה רושם של רב ליטאי מכובד, פולט כזו בדיחה מזעזעת מקולמוסו.

אבל זה עוד כלום לעומת צביעותו של פותח/ת האשכול, שנמנה על חוג המטומטמים ששולחים את מיטב בניהם להתרועע עם שוטרות וחיילות ולהפוך לבהמות חוליגניות בהפגנות על בסיס יומי, ופתאום כולו מזועזע עד עמקי נשמתו מכך שיהודים מניחים תפילין לאנשים חולי נפש שגם הציבור החילוני מבין ויודע שהם חולי נפש.

יוחנן במוצהר חסיד. חסיד עם סנטימנט לליטאים בעיקר בנושאי חניוקיות ולומדעש... אבל אתה צודק שלאחרונה שמתי לב שהוא יוצא נגד החסידים ככלל. אולי קרה משהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2021 21:59 לינק ישיר 

יוחנן, סוכן כפול.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > צדיקי חבד הציעו הנחת תפילין "לצועדים" בדרכים לא ישרות.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext