א. הם חייבים היו לבקש את תגובתו והם לא ביקשו. ב. אם המידע כוזב, לא משנה מאיפה הוא הגיע, הם פרסמו בלי לבדוק ולוודא אז שישלמו. אם מישהו הטעה אותם אדרבא שיבקשו לצרף אותו לתביעה או שיתבעו אותו. ג. מבין שכל מה שקשור בביבי מחליא אותך ומבחינתך עד שלא תראה אותו בהר הרצל לא תהיה רגוע. לא לדאוג זה יגיע מתישהו רק סבלנות והרבה.
גם אז לא יירגעו, מדובר בכת ובמחלה חשוכת מרפא
נשלח ב-2/7/2021 16:37
קלעפער
avishai323 כתב:
פשוט שאם אין ג'קוזי, מופרך שיהיה בדיקה מי מימן את הג'קוזי. וזה אומר שאין חקירה. וזה אומר שמישהו שם שיקר כדי להשמיץ אותו. ומי ששיקר, שישלם.
עיתונאי לא יכול לפרסם שקרים, ולטעון לחסיון עיתונאי.
כלומר, שאם פרקליט מדינה מדליף לך שיש בדיקה אם בנט העלים ממס, אתה לא מפרסם זאת אלא בודק אם בנט העלים מס, ולכשתכריע שהוא העלים רק אז תפרסם? חסר הגיון. ושוב, נאמר מפורשות שמדובר בבקשת בדיקה ואין חשד נגד נתניהו.
וכאמור, נתניהו בכוונה ניפח את זה, בציוצים מביכים מבחינת עברית צחה, כדי שחסידיו שהם חכמים מופלגים, ימשיכו לרחם עליו כי התשקורת נגדו. זה עבד עד היום אין סיבה שהשוטים יחדלו עכשיו, כמו שנראה...
נשלח ב-2/7/2021 16:40
אגב, הוא כבר פוצה? כי אני מבין שכבר הוגשה תביעת "הוצאת לשון" הרע (הטעות במקור) ודיבה אתמול בלילה בחצות.
אם אתה מתעניין אם הוגשה תביעה סימן הוא שנותרו אנשים במדינה שמאמינים להבטחותיו של נתניהו
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/07/2021 16:26:01
נשלח ב-21/7/2021 16:38
hhaavv
קלעפער כתב:
בנתיים אני מבין שלא הוגשה "עוד הערב" אבל הבן יקיר חוייב בהתנצלות כלפי בוגרי קרן וקסנר (אין לי מושג מה זה) על השמצות שקריות.
ההשמצה השקרית הייתה, שהוא טען שכל הבוגרים שם שמאלנים והתברר שרק 98 אחוז (בערך. או קצת פחות). זו הקרן שתופסת את מדינת ישראל בגרון בשנים האחרונות דרך הקרן החדשה לישראל, הפרקליטות, הבג"ץ ואהוד ברק (החולצות השחורות, בין היתר, רל"ב ושות'. יש סיכוי טוב שגם אתה ביניהם). מעבר לכסף שנחסך, היה עדיף משפט מתוקשר - בו יתברר לעין כל, מי אותם 98 % הבוגרים השמאלנים הפרוגרסיביים ומה מעשיהם ומטרותיהם היום.
תוקן על ידי hhaavv ב- 21/07/2021 16:39:08
נשלח ב-21/7/2021 16:56
קלעפער
hhaavv כתב:
בנתיים אני מבין שלא הוגשה "עוד הערב" אבל הבן יקיר חוייב בהתנצלות כלפי בוגרי קרן וקסנר (אין לי מושג מה זה) על השמצות שקריות.
ההשמצה השקרית הייתה, שהוא טען שכל הבוגרים שם שמאלנים והתברר שרק 98 אחוז (בערך. או קצת פחות). זו הקרן שתופסת את מדינת ישראל בגרון בשנים האחרונות דרך הקרן החדשה לישראל, הפרקליטות, הבג"ץ ואהוד ברק (החולצות השחורות, בין היתר, רל"ב ושות'. יש סיכוי טוב שגם אתה ביניהם). מעבר לכסף שנחסך, היה עדיף משפט מתוקשר - בו יתברר לעין כל, מי אותם 98 % הבוגרים השמאלנים הפרוגרסיביים ומה מעשיהם ומטרותיהם היום.
תוקן על ידי hhaavv ב- 21/07/2021 16:39:08
הלוואי, איפה מקבלים מהם כסף? אני בנתיים רק מקבל מהדמוקרטים כאן, תוכל לארגן משהו? צרכי עמך מרובים.
נשלח ב-21/7/2021 17:05
קלעפער
משהו בלב הרגיש לי לא נכון, רק זה אמר הבין יאיר על הקרן ועל זה תבעו אותו?
אבל אם הב הב אומר הרי בטח הוא לא ישקר וודאי לא במידי דעבידי לאגלויא, אבל בכל זאת היצר הרע פיתה אותי להרהר ביושרו של הב הב, והלכתי לבדוק, מתברר שהב הב שיקר. לא בדקתי את כל הטקסטים רק הכותרות, וכבר ראיתי שמופיע שם שהוא כתב שהם כת פדופילים. לא שמאלנים, אלא פדופילים. אוי רבונו של עולם זה שאנשים חושבים שמותר לשקר מובן, אבל למה הם טפשים שהם משקרים בדברים שניתן לבדוק בקלות.
תוקן על ידי קלעפער ב- 21/07/2021 17:05:36
נשלח ב-21/7/2021 20:02
קלעפער כתב:
משהו בלב הרגיש לי לא נכון, רק זה אמר הבין יאיר על הקרן ועל זה תבעו אותו?
אבל אם הב הב אומר הרי בטח הוא לא ישקר וודאי לא במידי דעבידי לאגלויא, אבל בכל זאת היצר הרע פיתה אותי להרהר ביושרו של הב הב, והלכתי לבדוק, מתברר שהב הב שיקר. לא בדקתי את כל הטקסטים רק הכותרות, וכבר ראיתי שמופיע שם שהוא כתב שהם כת פדופילים. לא שמאלנים, אלא פדופילים. אוי רבונו של עולם זה שאנשים חושבים שמותר לשקר מובן, אבל למה הם טפשים שהם משקרים בדברים שניתן לבדוק בקלות.
תוקן על ידי קלעפער ב- 21/07/2021 17:05:36
לא בדקתי מה אמר יאיר נתניהו ועל מה בדיוק תבעו אותו,
אבל יותר מזה מעניין אותי,
למה הם לא תובעים את כותב המאמר הזה נגד "קרן וקסנר"?????
בעולם נורמאלי היה ברור שהוא רצה בכך לרמז על קשריה ההדוקים של הקרן ומייסדה עם מישהו מסויים שבהחלט עונה על ההגדרה הנ"ל - https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%D7%96%D7%9C%D7%99_%D7%95%D7%A7%D7%A1%D7%A0%D7%A8 אלו עובדות שאין עליהם חולק, אלא שהם לא מצדיקים את הדיבורים הללו. אני לא מגן לא על נתניהו יוניור ובטח שלא על צורת התבטאותו ה"אצילית", ההגנה האוטומטית על הצד השני גם היא מראה יותר ממשהו.
נשלח ב-21/7/2021 20:16
כי ביקורת ותחקיר עיתנואי על יושר א"א לתבוע על דיבה אבל לכנות אנשים ככת פדופילים אפשר, ולכן הילד הבין ששיקר והשמיץ וחייב לחזור בו ולהתנצל.
וחבל שרק אחרי איומים של תביעה "נפל לו הטלכארט" שלא משמיצים סתם בני אדם.
נשלח ב-21/7/2021 20:18
במקום להתנצל על הנסיון להטעות אותנו כאן אתה מביא לינק מויקי שאין לו ולתביעה הזו או להשמצה הזו ולא כלום.
עצוב שזו הרמה שלך. שיקרת, תגיד סליחה טעיתי, לא ידעתי, שכחתי, זה בן של ביבי, משהו...
נשלח ב-21/7/2021 20:41
hhaavv
קלעפער כתב:
במקום להתנצל על הנסיון להטעות אותנו כאן אתה מביא לינק מויקי שאין לו ולתביעה הזו או להשמצה הזו ולא כלום.
עצוב שזו הרמה שלך. שיקרת, תגיד סליחה טעיתי, לא ידעתי, שכחתי, זה בן של ביבי, משהו...
לא הבנתי. אם לטענתך אני שיקרתי ועשיתי ניסיון להטעות, למה עליי עכשיו לשקר שוב ולומר עכשיו שטעיתי או ששכחתי? או שזו רמת האמת שאתה מכיר... זו גם רמת האמת באמירה שלך שאין קשר בין הלינק לנושא. הסברתי את עצמי היטב, אני לא רואה צורך לחזור על כך. מה שחשוב כאן, זו ההטיה הכל כך חד צדדית שלך בנושא נתניהו, כאילו שהוא טראמפ השנוא שלך בכבודו ובעצמו.
נשלח ב-21/7/2021 20:41
קלעפער כתב:
כתבתי באופן הכי ברור שאין לתגובתי קשר לתביעה נגדו
זה מה שכתבתי לפני הכול - לא בדקתי מה אמר יאיר נתניהו ועל מה בדיוק תבעו אותו