לרבקה רביץ עסקנית ציבורית - ומה עם האנטנה שעומדים להקים בבית היולדות בטלזסטון ומצפצפים על הציבור הגר מסביבת האנטנה הגרים בפחד מתוצאות הקרינה - אפילו אם תסבירי באלף נימוקים, עדיין תושבי המקום חיים בפחד, זה צריך להיות מספיק לעצור את זה ולא להסתכל ולהתחשב עם חומדי ממון
נשלח ב-2/7/2021 18:14
אישה חכמה! לא סתם אומרים שמאחורי גבר מצליח עומדת אישה חכמה. ולכל הקנאים והשוביניסטים המגעילים. בוז לכם!
נשלח ב-2/7/2021 18:18
בעיקרשומע
נאלדייק כתב:
לרבקה רביץ עסקנית ציבורית - ומה עם האנטנה שעומדים להקים בבית היולדות בטלזסטון ומצפצפים על הציבור הגר מסביבת האנטנה הגרים בפחד מתוצאות הקרינה - אפילו אם תסבירי באלף נימוקים, עדיין תושבי המקום חיים בפחד, זה צריך להיות מספיק לעצור את זה ולא להסתכל ולהתחשב עם חומדי ממון
לפי כללי הפמיניזם אשה לא מייצגת את מעשי בעליה.
נשלח ב-2/7/2021 19:55
קלעפער
חריף_ומקשה כתב:
אישה חכמה! לא סתם אומרים שמאחורי גבר מצליח עומדת אישה חכמה. ולכל הקנאים והשוביניסטים המגעילים. בוז לכם!
חוסר הפרגון כאן אכן מגעיל. ואחרי זה מתלוננים שהחילונים לא מפרגנים לחרדי בתעסוקה, כשאנשים מתוכינו לא מפרגנים. והכל במסוה כאילו חדשותי... רק אין מה לעשות. צרי עין לקהילות או אנשים ישארו...
נשלח ב-3/7/2021 21:10
בקצב הזה נשים תהינה עורכות דין /טוענות רבניות.....
"ודבורה אשה נביאה אשת לפידות היא שפטה את ישראל בעת ההיא והיא יושבת תחת תמר דבורה... "
האם אני מסכים שאשתי תהיה חכית ? התשובה היא, כן, האם היא ראויה ? בוודאי, האם זה יזיק לבית שהקמנו לחינוך ילדינו, לתכלית הראויה על פי תורת השם, נראה לי שכן, ואת זה גברת רביץ צריכה לשאול את עצמה, מה התכלית שלה בעולם, אשתי ואני חושבים שהתכלית שלנו שונה מלרצות להיות חכית גם אם היא עובדת בעבודה, ואין זה קשור לצרות עין על המושג אשה עובדת.
נשלח ב-3/7/2021 22:35
הכובס1 כתב:
האם אני מסכים שאשתי תהיה חכית ? התשובה היא, כן, האם היא ראויה ? בוודאי, האם זה יזיק לבית שהקמנו לחינוך ילדינו, לתכלית הראויה על פי תורת השם, נראה לי שכן, ואת זה גברת רביץ צריכה לשאול את עצמה, מה התכלית שלה בעולם, אשתי ואני חושבים שהתכלית שלנו שונה מלרצות להיות חכית גם אם היא עובדת בעבודה, ואין זה קשור לצרות עין על המושג אשה עובדת.
משעשע. כל מה שכתבת אפשר לכתוב בדיוק רק הפוך מגדרית. הנה תראה כמה זה פשוט וקל: האם אני מסכימה שבעלי יהיה חכ ? התשובה היא, כן, האם הוא ראוי ? בוודאי, האם זה יזיק לבית שהקמנו לחינוך ילדינו, לתכלית הראויה על פי תורת השם, נראה לי שכן, ואת זה אדון רביץ צריך לשאול את עצמו, מה התכלית שלו בעולם, בעלי ואני חושבים שהתכלית שלנו שונה מלרצות להיות חכ גם אם הוא עובד בעבודה, ואין זה קשור לצרות עין על המושג איש עובד.
נשלח ב-3/7/2021 22:52
רק מזכיר שגפני ומקלב התבטאו בעבר נגד זה ואף אמרו שנשים חרדיות בכלל לא רוצות לרוץ לכנסת
נשלח ב-3/7/2021 22:55
חריף_ומקשה כתב:
אישה חכמה! לא סתם אומרים שמאחורי גבר מצליח עומדת אישה חכמה.
מבלי משים חשף כאן חריף את דעתו על ה"הצלחה המסחררת" של נשיאות ריבלין, תמשיך,תמשיך להכחיש את היותך איש שמאל....
תוקן על ידי פצקו ב- 03/07/2021 22:56:20
נשלח ב-3/7/2021 23:03
מבלי לפגוע בכבודו
אבל עדיין יש כללים לגבר ויש כללים לאשה, אין שתי אבות ואין שתי אמהות, ועד שיבוא משיח יש לתורת ישראל כללים ברורים, והוראות של הרבנים ברורות. מה שאתה כתבת תואם במעט לתורת הגאים ודומיהם, ואם טעיתי מבקש את סליחתך.
חריף_ומקשה כתב:
האם אני מסכים שאשתי תהיה חכית ? התשובה היא, כן, האם היא ראויה ? בוודאי, האם זה יזיק לבית שהקמנו לחינוך ילדינו, לתכלית הראויה על פי תורת השם, נראה לי שכן, ואת זה גברת רביץ צריכה לשאול את עצמה, מה התכלית שלה בעולם, אשתי ואני חושבים שהתכלית שלנו שונה מלרצות להיות חכית גם אם היא עובדת בעבודה, ואין זה קשור לצרות עין על המושג אשה עובדת. משעשע. כל מה שכתבת אפשר לכתוב בדיוק רק הפוך מגדרית. הנה תראה כמה זה פשוט וקל: האם אני מסכימה שבעלי יהיה חכ ? התשובה היא, כן, האם הוא ראוי ? בוודאי, האם זה יזיק לבית שהקמנו לחינוך ילדינו, לתכלית הראויה על פי תורת השם, נראה לי שכן, ואת זה אדון רביץ צריך לשאול את עצמו, מה התכלית שלו בעולם, בעלי ואני חושבים שהתכלית שלנו שונה מלרצות להיות חכ גם אם הוא עובד בעבודה, ואין זה קשור לצרות עין על המושג איש עובד.
נשלח ב-3/7/2021 23:17
פצקו כתב:
חריף_ומקשה כתב:
אישה חכמה! לא סתם אומרים שמאחורי גבר מצליח עומדת אישה חכמה.
מבלי משים חשף כאן חריף את דעתו על ה"הצלחה המסחררת" של נשיאות ריבלין, תמשיך,תמשיך להכחיש את היותך איש שמאל....
תוקן על ידי פצקו ב- 03/07/2021 22:56:20
איזה קרומקייט. אילו היה עולה בדעתי שמישהו יטעה בדברי, אז הייתי טורח לפרש, הלא פשיטא שהתכוונתי לאיציק רביץ, בעלה. מהתרשמותי, הוא איש מצליח מאוד.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 03/07/2021 23:18:12
נשלח ב-4/7/2021 00:49
אני לא נכנס להידרדרות החולנית בחלק מהציבור.
אבל אולי נמליץ לה שדבר ראשון תחליף את בעלה בראשות מועצת טלז סטון? אלא שאז כולם יזכרו כולל בעלה שלאשה אסור לשמש בתפקידים כגון אלו?
נשלח ב-4/7/2021 02:03
חריף_ומקשה כתב:
זו לא אותה אחת שהאשימו את בעלה בחשד שרצח ראש מועצה וגם ירש? עכשיו הגירסה הנדית לשדוד את המלחמה שעשו חרדיות לא מהמיינסטרים ולקבל לגיטמיצה מכל מיני גדולים קטנים?