קרוב מאד היום שנשים חרדיות תכהנה בכנסת. זה לא יקרה מרצונם הטוב של הח״כים החרדיים, אלא בעקבות העברת חוק שיחייב את המפלגות לכלול גם נשים.
כמו בעניין הקמת וועדת החקירה לאסון מירון, כך יהיה גם בעניין הזה, יאלצו אותם לכך על אפם וחמתם.
נשלח ב-4/7/2021 17:01
שום דבר לא יוכל לבוא על אפם ועל חמתם של הציבור החרדי, כמו ש/לא יגייסו נשים על אפם ועל חמתם של אף אחד, וכמו שלא יגייסו בחורי ישיבות על אפם ועל חמתם של אף אחד, תהיה רגוע וקח אויר ואולי קצת מים, הדברים או שייעשו בקצב של החיים או שלא ייעשו בכלל.
נשלח ב-4/7/2021 17:14
נשיאת העליון לשעבר דורית ביניש כבר קראה לפני כשנה וחצי למנוע מימון מפלגות מש"ס ויהדו"ת בשל הדרת נשים.
נשלח ב-4/7/2021 21:31
הכובס1 כתב:
שום דבר לא יוכל לבוא על אפם ועל חמתם של הציבור החרדי, כמו ש/לא יגייסו נשים על אפם ועל חמתם של אף אחד, וכמו שלא יגייסו בחורי ישיבות על אפם ועל חמתם של אף אחד, תהיה רגוע וקח אויר ואולי קצת מים, הדברים או שייעשו בקצב של החיים או שלא ייעשו בכלל.
סלח לי. זו השוואה מטומטמת. העסקנות בכנסת המינים אינה ציפור הנפש של היהדות החרדית.
נשלח ב-4/7/2021 21:56
חריף_ומקשה כתב:
נשיאת העליון לשעבר דורית ביניש כבר קראה לפני כשנה וחצי למנוע מימון מפלגות מש"ס ויהדו"ת בשל הדרת נשים.
בוא נעשה עסק: למנוע מימון מפלגות מכל מפלגה, כל מפלגה שאין בה ספר מתפקדים וגם פריימריז כל שלש ארבע שנים.
אתה מנסה להכתיב לנו את העקרונות שלך? זה הקפיטליזם (החרות) שלך?
נשלח ב-4/7/2021 23:41
קלעפער כתב:
אתה מנסה להכתיב לנו את העקרונות שלך? זה הקפיטליזם (החרות) שלך?
יש לך בעיה עם פריימריז באגודת ישראל? לליצמן יש, אני יודע, אבל לך? (בכל מקרה אני הגבתי כלפי שיטתה של דורית בייניש, הנאקה שלא רואה את הדבשת שלה)
נשלח ב-4/7/2021 23:45
יש לי בעיה עם פריימיריס ביש עתיד...
אתה כמדינה מכתיב איך אנשים יחליטו למי להצביע? זוהי הבשורה החירותית של זהות?
נשלח ב-4/7/2021 23:52
אני מסכים שיהיו פריימריז באגודת ישראל, ואת התנאים להתמודדות במפלגה זו יכתיבו רבנים/דיינים/גדולי ישראל, מכל החוגים,
ועדיין זה לא יגרום א. שנשים תתמודדנה ב. שהנבחרים יתנהגו יותר טוב. חברי אגודת ישראל עם כל חסרונותינם מייצגים יותר טוב מבל צפלגה אחרת את בוחריהם
נשלח ב-12/7/2021 22:57
ראש הסגל של הנשיא ראובן ריבלין רבקה רביץ וראש העיר בית שמש ד"ר עליזה בלוך בקפה של בוקר. שוחחו על מנהיגות, עשייה ציבורית והשינויים בחברה הישראלית.