| נשלח ב-5/7/2021 19:45 |
|
| |
צפו : נפתלי בנט קורא היום לבנימין נתניהו "ראש הממשלה"
אם מישהו רוצה להבין עד כמה הנוכל הפוליטי 'נפתלי בנט'
לא מצליח למלא את תפקידו כראש הממשלה,
ונראה לחוץ ומבולבל, כשהוא מדבר בכל הימים האחרונים, עם אין סוף אה, בה, ציגלה, מה
יכול לראות היום כאשר 'הנוכל הפוליטי נפתלי בנט'
קורא לבנימין נתניהו בנאומו "ראש הממשלה"
ולא שם לב שהוא טועה,
ורק אחרי שמתקנים אותו, הוא מתקן את עצמו.
הנה הסרטונים ההזויים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2021 20:03 |
|
| |
הזוי! איך אדם כזה שטועה בדבר כזה יכול להיות ראש ממשלה?
מילא אם הוא טועה ומחליף בין בוריס ג'ונסון לבוריס ילצין, או בין אזרבייג'אן לבין אפגניסטאן, או בין חיים וויצמן ליצחק בן צבי, אבל לכנות את יו"ר האופוזיציה ראש ממשלה?
בושה! אני קורא מכאן לבנט להתפטר מיידית ולתת ללפיד את הכסא תכף ומיד!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2021 20:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2021 21:29 |
|
| |
ללפיד? הפדיחות יהיו גדולות הרבה יותר, קופרניקוס. מבין שניהם, בנט הוא בהחלט הרע במיעוטו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2021 02:17 |
|
| |
איזה עלוב ופתטי. אז הוא מגמגם, אז הוא אמר ראש הממשלה לנתניהו, אז מה? זה מה שיעשה שהוא לא יהיה ראש ממשלה? עם כל הכאב, תפנימו שנתניהו כבר לא, ובנט כן, אפשר לצחוק ולהעליב, להשמיץ וללעוג, אבל זה לא ישנה את המציאות, אני אישית חושב שכדאי גם לנציגנו היקרים לחשב מסלול מחדש, ולהפנים את הסיטואציה החדשה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2021 10:43 |
|
| |
תודה לקל המדינה ממשיכה לנסוע על הפסים למרות שראש ממשלתה שיכור מבולבל מחודד, השאלה אם להצטרף לממשלה אינה רק שאלה של בנט לא בנט, יש כאן שותפים מסוימים שדגלם הוא מרידה מוחלטת בדת ובקב"ה, איך אתה יכול להיות שותף איתם?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2021 20:44 |
|
| |
לכל התוקפים, מדובר לכאורה בפליטת פה פרוידיאנית קלאסית, של מי שכנראה מרגיש בתת מודע שהוא רק בתחפושת של ראש ממשלה והראש ממשלה האמתי הוא ביבי...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2021 20:48 |
|
| |
מביך: השר קרא לבנט "ראש הממשלה" והוא לא קלט למי הכוונה • צפועדיין לא מעכל? שר הרווחה מאיר כהן קורא לנפתלי בנט "ראש הממשלה" כדי שיקשיב לנאומו. בנט שואל את בני גנץ האם השר התכוון אליו? השר כהן: "כן אדוני ראש הממשלה אליך אני פונה" • צפו בתיעוד ש'רץ ברשת' ומביך את ראה"מ
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2021 20:51 |
|
| |
ברור שהוא לא שמע כלל ולכן שאל.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2021 02:46 |
|
| |
גם איילת שקד קראה כך לראש הממשלה נתניהו, עמוק בלב הם לא עיכלו את המהלך המטורף שלהם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|